Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
omlouvam se vsem co sledovali muj pokus, kvuli corkam a jinym okolnostem jsem posedni chviky nefotil, skizen probihala prubezne od zacatku rijna do zacatku listopadu dle odrudy.
Favoritem kola se stala speed queen ve skleniku doporucuji!!
yiedrem kola se stal Bubba gum s cca 400
a nejvetsi pecka SAGE
chtovka roku Danny boy
kdyby me nekdo zajem o info k jedotivym odrudam rad poskytnout
keep qrowing...
jo jo kamo lidi jsou svine......takiy jsem mel tehle rok stazenou prdel aby mi nekdo nepokosil kytky ale nakonec to dopadlo dobre akorat mi par modelu kuli pojebanymu září absolutne nedozraly......no jo no...nejsme v tropech........ale stezovat si určine nemuzu... peace pestuj dál.....
Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace
tak neco z roku 2011...letos jen 3ks kvuli vsem okolnostem...ven sly holky koncem cervna bez hnojek odrudy OB, DB, WW dnesnim dne zacinaje se houpaji pekne na pude.....