Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
presne totoho se jen tak s mymi klasicky jak jinak nez noname nedockam..me to leze navrch ale aby se to vetvilo samo to neee...no tohle dostal sme semena prej nejaky ZELENY HYPERMANGAN a nejak sem je nechte primichal k tem noname..no dulezite je t ze mi tedka vyrostly ty noname a spolu s nima nejaka na pohled kvalitnejsi kytka..ma tak 15 cm a pritom obrovske rozpeti listu (oproti noname) ..strihl sem ji FIM a ona zacala tvorit sekundarni vetvicky i dole pod zastrihem ze vsech tech mist v kazdem patre..neznate nekdo ten HYPERMANGAN?
jj a tohle minuly rok sem kamosovi hodil kytku zase s nejake smesi noname semen a jemu rostla uplne sqvele oproti mym a to ji mel v daleko horsich svetelnych podminkach....byl to v podstate jen 30cm stonek a na hore dve tri nebo i víc palic tak 5-10Cm dlouhych...docela good bylo to ze sme to zacali strihat uz tak v červnu a za par dni byly palice nove, takže až do konce zaří bylo co hulit:-D nesetkali ste se nikdy stakovou rychlo rostouci kytkou jen z paru listy a palicema?
jj a byl to docela luxusni nechci rict VZOR kdyz sem videl ty bídné podminky:-D
Od Crackmana jsem si vypůjčil do tohoto threadu obrázek.Mám něco podbného na zahradě,je to nebula a vypadá jako paprika ),jen ji nemám zdokumentovanou.
Takže foto by Crackman:
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
Jak tu popisujete, že vám vyrostly kytky jen s jednocípími listy nebo sou oblé, tak mě vyrostla shiva, která mášišky na listech.
Normálně z bodu, kde se list dělí na 3,5,7..lístečků začaly rašit šišky. Nejsou na všech listech, ale jen na vrcních, ale i na 15 cm listy se najde šišečka.
Viděl jste to někdo???????Někdy??????
Teké se mi stalo že mi venku zmutovala kytička.
Začal jsem diky určitému experimentu sázet již v únoru kytičky za oknem.Vysadil jsem díky neurčitému počasí ven tak na konci května.Kytičky už při vysazení měly větší paličky a pomaličku dozrávaly.Bohužel.Jakmile jejich kořeny ochutnaly vnější podmínky začaly podivně mutovat.Hlavně listy, rostly po jednom listečku a měly kulatější tvary.Paličky postupně uhnily a taky jsem je poštípal.Tím se kytka vzpamatovala a začala znovu růst tak jak měla.Bohužel mi 2 z 5 kytiček zryly kanci takže jsem nevěděl a neochutnal par kytiček ale jinak v závěrečné fázi vypadaly normal a chutnaly dobře!
Kousek fota na poznání
mne sa stalo take, ono je to asi odrodou, ale aj taj te to zvlastne, kvety nemaju blizny, alebo tycinky, alebo tie dve tykadla alebo ako to volate :-) mrknite foto, a je to na celej rastline,
PESTUJE ESTE NIEKTO TAKU ODRODU? ma meno?
Hey cao lidisky...mno stalo semi divne ale mile prekvapkotri kyti se zblaznili:P vzrotstli sice jen do vysky 132 cm, ale zato to byly tri obrovske palice metroveproste tohle se mi jeste nestalo mato uplne modro bilou barvu smrdi to moc dobre...jestli nekdo vy co by to moh bej za vzor tak at urco rekne ja jen fim ze kamos rikal ze je to nakej holand ale zas nevim jestli se tomu da verit peace a diik za vsechny info...
Škoda, že většina těch mutantů tady nemá dokumentaci. Ne že bych nevěřil, ale spíše bych chtěl vidět... Obvzláště dvě rostlinky z jednoho klíčku, to by mě celkem zajmalo. Z genetického hlediska by to bylo něco jako syamská dvojčata.
potrboval by som vediet jednu vec...do hliny som rastlinky hodil koncom marca a mam pocit,ze nedostatok svetla mi sposobil tvorbu kvetov!!!co mam to v poho odstrihnut alebo to uz nechat tak!nikde som nic podobne nenasiel,tak keby mal niekto s niecim takym skusenosti prosim napiste!!!!diky moc! PEACE
Tak ze semen od Sensi mi nakonec vylezly 2 kytičky, jedna roste v pohodě, ale ta druhá to je hybrid, jakýho jsem jak živ neviděl... První lístky (ne děložní) má zkroucené do písmena S a z toho místa vyrůstá jeden vertikálně nahoru.