Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je to něco takovýho, vyndal jsem to ze zateplený střechy, nebo jak to mám říct. Prostě dva plechy a mezitim je tohle. Ale myslim si že skelná vata to není, vůbec se to nedrolí ani to nekouše
Původní příspěvek od BinyX Je to něco takovýho, vyndal jsem to ze zateplený střechy, nebo jak to mám říct. Prostě dva plechy a mezitim je tohle. Ale myslim si že skelná vata to není, vůbec se to nedrolí ani to nekouše
Petas: dík, proč se ptáš?
Cau, je to Rockwool, podobna, ne- li stejna mineralni vata jako se v ni prodavaji rezy Jinak boxik hezky, takze nezbyva nez poprat, at to jde
cus, zajimalo by me jak moc ti ta krabice ztisi to tedecko, jelikoz jsem take jeho vlastnik 125/350 tak musim rict ze je to celkem rvoun na ten silnejsi rezim...