Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No jo, ony jsou ty fotky ale 5 dni stary... dneska uz je to 44 dni... zeano ... nez je utnu tak urcite hodim foto a poptam se jestli uz... dik za reakci, PEACE :-)
Tak a myslim ze je tu posledni den sviceni... jen sem pisu kvuli tomu abyste mi potvrdili muj odhad... proto hazu fotku palice a prosim growery o nazor jestli uz nechat dva dny po tme a pak seknout, nebo jeste svitit.... Dik predem.
zkus to ješte vyfotit v noci , nebo když bbude zhaslá lampa bude to lechcší na rozeznání... teď jak je to žlutý tak to de fakt těšce poznat aji co je hnědej pestík a co je ješte zdravej.... jinak někde se tu píše (možná FAQ) že až bude 75% pestiku hnědých ale to je strašně nepřesná protože stačí když dáš víc hnojky a zhnědnou... nebo cokoli... někdo doporučuje (teda vetšina) koupit kapesní lupu (stačí tak 30x zvetšení) a kouknout se na barvu priskiřice hezky pod lupou.. pokud je jemně zahnědlá tak je pravej čas.. pokud je hnědší tak je prej už pozdě.... ale podle mě +- tech 5 dní moc není poznat...
mozna me budete povazovat za kretena, ale ja jsem se rozhodl dneska uz vypnout osvetleni... podival jsem se ted pred chvilkou na barvu pestiku, zhruba 70 - 80% pestiku je hnedych na vsech palicich na nekterych je to uz spis 95% ... a na shaneni mikroskopu nemam cas, takze dneska uz svetlo nezapnu a za dva dny rezu... az bude sucho a ochutnano, tak dodam patricne fotografie a smokereport...
Tak moji mili, nadesel tento den a ja konecne sklizim plody sveho usili...momentalne rozstrihana kytka visi v growroomu a foukaji na ni vetraky... jsem zvedavy na suchou hmotnost, dik za vase drzeni palcu a kouknete na fotky:
Jsem zvědavej na smokereport, bral jsem od svahaji taky ty samé semínka na outdoor, kterej mě boužel nevyšel. A jak tak koukám je to škoda genetika byla velice dobrá...
No teda nic proti tobe ani Svahadjimu, ale to, ze pulka kytek byli hermaci, taky o necem vypovida. Sice ta jedna holka je docela naducana, ale jeste jsi ji nezkousel, tak nech to strkani ruky do ohne na pozdeji
Původní příspěvek od MedvedBrtnik No teda nic proti tobe ani Svahadjimu, ale to, ze pulka kytek byli hermaci, taky o necem vypovida. Sice ta jedna holka je docela naducana, ale jeste jsi ji nezkousel, tak nech to strkani ruky do ohne na pozdeji
Jedna vec je kvalita genetiky a jedna vec je kvalita pestitele... pronikalo mi tam permanentne svetlo protoze ta skrin netesni a taky jsem asi nemel uplne idealni PH pudy...
Tak konecne po vic nez mesici dodavam slibeny smokereport:
Nastup ucinku asi po 8mi - 15ti minutach. Ucinek rekl bych zlatej stred, ani moc high ani moc stoned... coz tak nejak nevyhovuje tomu co jsem chtel, protoze ja jsem doufal v high ucinek... holt sklizel jsem pozde... mel jsem to vzit tak o dva dny driv a mohlo to byt jiny zradlo... Matros je to celkem silnej stacilo mi asi 0.25g abych se uplne zabil... prijemne uvolnuje prostor v hlave krasne se po tomhle vzorku tridej myslenky...
Vune: Takova konopna klasika, trosku voni po salveji, ale to je asi dost bezny...
A jinak bylo toho po ususeni celkem 19g... coz teda pro me je az moc, takze jsem spokojenej...
Diky vsem co tenhle topic prubezne sledovali a radili mi, diky vam jsem to zvladl. Dekuju.