Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Mikropěstování » 70W Sodik - Chronic X AS/TP/WSI/WSS
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
spector
Stálý Člen

Karma uživatele spector - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

No jo, ony jsou ty fotky ale 5 dni stary... dneska uz je to 44 dni... zeano ... nez je utnu tak urcite hodim foto a poptam se jestli uz... dik za reakci, PEACE :-)

I. Indoor: 70W Sodik - Chronic X AS/TP/WSI/WSS ... Sklizeno (19g)
Jsem nula a jsem na to hrdej.

Old Post 21-10-2008 v 07:38 AM
spector je offline   Profil uživatele spector   Find more posts by spector   Foto galerie člena spector   Click here to Send spector a Private Message   Add spector to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spector
Stálý Člen

Dotaz 59. den 12/12 (96.den) Příspěvek č. 50

Tak a myslim ze je tu posledni den sviceni... jen sem pisu kvuli tomu abyste mi potvrdili muj odhad... proto hazu fotku palice a prosim growery o nazor jestli uz nechat dva dny po tme a pak seknout, nebo jeste svitit.... Dik predem.

Old Post 05-11-2008 v 17:31 PM
spector je offline   Profil uživatele spector   Find more posts by spector   Foto galerie člena spector   Click here to Send spector a Private Message   Add spector to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MedvedBrtnik
Stálý Člen

Karma uživatele MedvedBrtnik - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

se mrkni na barvu pryskyrice.. podle toho se rozhodni. takhle je to hadani z ... maleho obrazku

OutdOOr OrthOdOx

Old Post 05-11-2008 v 20:06 PM
MedvedBrtnik je offline   Profil uživatele MedvedBrtnik   Find more posts by MedvedBrtnik   Foto galerie člena MedvedBrtnik   Click here to Send MedvedBrtnik a Private Message   Add MedvedBrtnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fruddy
Stálý Člen

Karma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

zkus to ješte vyfotit v noci , nebo když bbude zhaslá lampa bude to lechcší na rozeznání... teď jak je to žlutý tak to de fakt těšce poznat aji co je hnědej pestík a co je ješte zdravej.... jinak někde se tu píše (možná FAQ) že až bude 75% pestiku hnědých ale to je strašně nepřesná protože stačí když dáš víc hnojky a zhnědnou... nebo cokoli... někdo doporučuje (teda vetšina) koupit kapesní lupu (stačí tak 30x zvetšení) a kouknout se na barvu priskiřice hezky pod lupou.. pokud je jemně zahnědlá tak je pravej čas.. pokud je hnědší tak je prej už pozdě.... ale podle mě +- tech 5 dní moc není poznat...

Můj život je světlo
.
.
světlo je můj život
.
.

==>Kompletní měření veškerých světelných zdrojů PAR metrem<==

Old Post 05-11-2008 v 20:54 PM
Fruddy je offline   Profil uživatele Fruddy   Find more posts by Fruddy   Foto galerie člena Fruddy   Click here to Send Fruddy a Private Message   Add Fruddy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Fruddy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spector
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

mozna me budete povazovat za kretena, ale ja jsem se rozhodl dneska uz vypnout osvetleni... podival jsem se ted pred chvilkou na barvu pestiku, zhruba 70 - 80% pestiku je hnedych na vsech palicich na nekterych je to uz spis 95% ... a na shaneni mikroskopu nemam cas, takze dneska uz svetlo nezapnu a za dva dny rezu... az bude sucho a ochutnano, tak dodam patricne fotografie a smokereport...

Old Post 06-11-2008 v 16:55 PM
spector
Stálý Člen

Obecné Den sklizne (100. den) Příspěvek č. 54

Tak moji mili, nadesel tento den a ja konecne sklizim plody sveho usili...momentalne rozstrihana kytka visi v growroomu a foukaji na ni vetraky... jsem zvedavy na suchou hmotnost, dik za vase drzeni palcu a kouknete na fotky:

Old Post 09-11-2008 v 18:50 PM
spector
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

fik, fik

Old Post 09-11-2008 v 18:53 PM
spector
Stálý Člen

Příspěvek č. 56

et voila

Old Post 09-11-2008 v 18:54 PM
Jablko
Stálý Člen

Karma uživatele Jablko - 62% PěstitelskáKarma uživatele Jablko - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

Jsem zvědavej na smokereport, bral jsem od svahaji taky ty samé semínka na outdoor, kterej mě boužel nevyšel. A jak tak koukám je to škoda genetika byla velice dobrá...

Old Post 09-11-2008 v 19:48 PM
Jablko je offline   Profil uživatele Jablko   Find more posts by Jablko   Foto galerie člena Jablko   Click here to Send Jablko a Private Message   Add Jablko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spector
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

jojo, za tudle genetiku bych dal ruku do ohne... svahadji se celkem blysknul rekl bych

Naposledy upravil spector 10-11-2008 v 17:46 PM

Old Post 09-11-2008 v 20:30 PM
MedvedBrtnik
Stálý Člen

Karma uživatele MedvedBrtnik - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

No teda nic proti tobe ani Svahadjimu, ale to, ze pulka kytek byli hermaci, taky o necem vypovida. Sice ta jedna holka je docela naducana, ale jeste jsi ji nezkousel, tak nech to strkani ruky do ohne na pozdeji

OutdOOr OrthOdOx

Old Post 10-11-2008 v 17:34 PM
MedvedBrtnik je offline   Profil uživatele MedvedBrtnik   Find more posts by MedvedBrtnik   Foto galerie člena MedvedBrtnik   Click here to Send MedvedBrtnik a Private Message   Add MedvedBrtnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spector
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

citace:
Původní příspěvek od MedvedBrtnik
No teda nic proti tobe ani Svahadjimu, ale to, ze pulka kytek byli hermaci, taky o necem vypovida. Sice ta jedna holka je docela naducana, ale jeste jsi ji nezkousel, tak nech to strkani ruky do ohne na pozdeji

Jedna vec je kvalita genetiky a jedna vec je kvalita pestitele... pronikalo mi tam permanentne svetlo protoze ta skrin netesni a taky jsem asi nemel uplne idealni PH pudy...

Old Post 10-11-2008 v 17:48 PM
spector
Stálý Člen

Příspěvek č. 61

Tak konecne po vic nez mesici dodavam slibeny smokereport:

Nastup ucinku asi po 8mi - 15ti minutach. Ucinek rekl bych zlatej stred, ani moc high ani moc stoned... coz tak nejak nevyhovuje tomu co jsem chtel, protoze ja jsem doufal v high ucinek... holt sklizel jsem pozde... mel jsem to vzit tak o dva dny driv a mohlo to byt jiny zradlo... Matros je to celkem silnej stacilo mi asi 0.25g abych se uplne zabil... prijemne uvolnuje prostor v hlave krasne se po tomhle vzorku tridej myslenky...

Vune: Takova konopna klasika, trosku voni po salveji, ale to je asi dost bezny...

A jinak bylo toho po ususeni celkem 19g... coz teda pro me je az moc, takze jsem spokojenej...

Diky vsem co tenhle topic prubezne sledovali a radili mi, diky vam jsem to zvladl. Dekuju.

Old Post 22-12-2008 v 16:24 PM
Dobby
Stálý Člen

Karma uživatele Dobby - 81% PěstitelskáKarma uživatele Dobby - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

Jooo vypadá to krásně .... K+ Ještě se chci zeptat kolik si tam měl kytek:":?

Old Post 23-12-2008 v 07:07 AM
Dobby je offline   Profil uživatele Dobby   Find more posts by Dobby   Foto galerie člena Dobby   Click here to Send Dobby a Private Message   Add Dobby to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spector
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

citace:
Původní příspěvek od Dobby
Jooo vypadá to krásně .... K+ Ještě se chci zeptat kolik si tam měl kytek:":?

dik za K+ ... 4 kytky ale kvetla jen jedna... jak se muzes podivat na fotkach...

Old Post 27-12-2008 v 15:47 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:55 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás