Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
velmi spatne Foto z Rustovny
(uz ne mamirna aby si poskytovatele rizku nemysleli, ze z nich chci delat matky a prodavat klony )
jeste jednou rozmery skrine jsou:
47*47*78 cm
9*3,6l
svitim na ne tremi usporkami dohromady asi 75 W, o odtah se stara 12V 12cm vetracek Silent cat, ofuk je 2*8 cm PC vetracek, pritah je pasivni u zeme (dvirka se "vytahuji" smerem nahoru)
osazenstvo je: Chronic, AK47, NL, Hindu Kush (+ v tech saccich jsou moje pokusy o rezy, ale zatim nevychazi, ucim se...)
rostou si v growmixu od plagronu a povrch je zasypan piskem kvuli smutnicim...zda se ze to pomaha
A ted dotaz - hnojim ALGA BLOOM - melo by to byt BIO hnojivo, zaleval jsem vcera (43. den kvetu) a ptam se zda jsem neudelal spatne, pripadne, zda mam hned zacit s proplachem, s final solution......
Predem diky za odpovedi..
A par spatnych fotek mobilem (narychlo focene)...omluva je na me strane
mam ted dve stejne (Will. Wonder)kytky prave v tom obdobi kdy jsem poprve strihal...jdu do toho
Jeste mohu dodat, ano, ustrihnuta palice se jakoby rozdvojila, a zacala rust do sirky pozdeji i do delky (vysky)..je proste vetsi(tucnejsi, masitejsi), muze to samozrejme byt ale jen nahoda...
dohromady toho bylo +- 60 g coz je 15 na kytku...v pomeru wattaze 0,3g/w, pri realne spotrebe 150 W pak 0,4 g/w
Zaleval jsem jedenkrat tydne doporucenymi pomery na navodech (+1 ml navic), FS jsem nasadil 14 dni pred sklizni a kurko ma ted jemnou a sladkou chut...mnam
JENZE - nebyla sklizena cela skrin, ctyri dalsi kytky jsou teprve v polovine kvetu(jedu kontinualne)...pokud tedy na tom budou vahove stejne...pak by to delalo:
200w - 0,6g/w
150w(real) - 0,8g/w
krasnej grow....taky pestim poprvy, karton 33x33x54 tri kytky zatim 6 cm dva listy...mam to chvilku, zatim ani nehnojim. 1x 12v vetrak to jisti. Dalsi kytka klici...uvidime. Doufam ze se mi to aspon trochu povede jako tobe... Growu zdar!!! At se dari