Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » ...balkdoor_08...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
bassgooch
Stálý Člen

Karma uživatele bassgooch - 60% Pěstitelská

... Příspěvek č. 49

Prosim tě?? Jak si přišel na to, že jsem kosil nedozrálé kytky??? Mno fotky nejsou v perfektní kvalitě páč je to focený mobilem, ale když se podíváš pořádně tak je vidět, že chlupy na palicích jsou hnědý... a všechny skosený kytky měly měli min. z 70% hnědý chloupky na palicích.
Čili nechápu attak, že sklízim nedozrálí....

\...Balkdoor_08... / \...Co nosíte za páskem?.../
Ubi sementem feceris, ita mettes!
Omnis vita supplicium est
Te andrie non possum! Musa sapientum fixa est in aure!!!

Old Post 20-10-2008 v 09:11 AM
bassgooch je offline   Profil uživatele bassgooch   Find more posts by bassgooch   Foto galerie člena bassgooch   Click here to Send bassgooch a Private Message   Add bassgooch to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bassgooch! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Re: ... Příspěvek č. 50

citace:
Původní příspěvek od bassgooch
Prosim tě?? Jak si přišel na to, že jsem kosil nedozrálé kytky??? Mno fotky nejsou v perfektní kvalitě páč je to focený mobilem, ale když se podíváš pořádně tak je vidět, že chlupy na palicích jsou hnědý... a všechny skosený kytky měly měli min. z 70% hnědý chloupky na palicích.
Čili nechápu attak, že sklízim nedozrálí....
asi proto,že většina,ne-li všechny blizny jsou ještě čiré jak led

Old Post 20-10-2008 v 09:52 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bassgooch
Stálý Člen

Příspěvek č. 51

No hádat se pánové nebudu, když myslíte...myslete. Já řikám, že blizny byli na všech kytkách hnědý a tudiž jsem nezklízel brzy, ale akorát. Kouření šlape víc než dobře a tak si stojím za svým, že jsem žádnou chybu se sklizní neudělal. Pěstuju již pátým rokem a tak si myslím, že uzrálou kytku poznám... ))

Na groweru se mi vážně líbí, že když se ptáte na něco konkrétního tak se Vám od některých přeakčnělích growerů dostane odpovědi na zcela něco jiného. Jinak na moji otázku ohledně semínek mi již odpověděl jiný člen asi pře týdnem, ale už po sobě uklidil a odpověď smazal. Díky němu mám jasno a dalších odpovědí netřeba...

O podobný úklid bych poprosil i ostatní.
THX

Old Post 20-10-2008 v 10:48 AM
bassgooch je offline   Profil uživatele bassgooch   Find more posts by bassgooch   Foto galerie člena bassgooch   Click here to Send bassgooch a Private Message   Add bassgooch to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bassgooch! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 52

citace:
No hádat se pánové nebudu, když myslíte...myslete. Já řikám, že blizny byli na všech kytkách hnědý a tudiž jsem nezklízel brzy, ale akorát. Kouření šlape víc než dobře a tak si stojím za svým, že jsem žádnou chybu se sklizní neudělal. Pěstuju již pátým rokem a tak si myslím, že uzrálou kytku poznám... ))

Na groweru se mi vážně líbí, že když se ptáte na něco konkrétního tak se Vám od některých přeakčnělích growerů dostane odpovědi na zcela něco jiného. Jinak na moji otázku ohledně semínek mi již odpověděl jiný člen asi pře týdnem, ale už po sobě uklidil a odpověď smazal. Díky němu mám jasno a dalších odpovědí netřeba...

THX
no já jsem usuzoval z tý poslední fotky kdy byla kytka ještě naživu a tam 100% nebyla zralá ani kdyby nevim co.ale jak říkáš..pěstuješ už 5tým rokem,takže asi víš

Old Post 20-10-2008 v 11:16 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bassgooch
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

hehe už nevim kdy jsem to fotil, ale každopádně o nějakej ten pátek dřív než šly pod nůž...foto je tak trochu ilustrativní Koukal jsem na to až teď a máte recht, že na těch fotkách jim ještě něco chybí, ale to dostaly...to už fotky asi nemam.
SRY

Old Post 20-10-2008 v 11:21 AM
danihel
Stálý Člen

Karma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

citace:

THX

Pisal som, ze IMHO boli tie palice neuplne zrele, teda ze by si este nejaky ten tyzden zasluzili. Ale vzdy je to o ludoch, jeden znamy nechava brutalne prezriet, dalsi ma radsej menej dozrete...
A nemozes cakat, ze ti niekto bude odpovedat len na to na co sa opytas (este v pripade, ze sa to da vyhladat ), ak su ti proti srsti nase dalsie otazky, temu si zamkni. Ale ked sa mi to holt zda nedozrete, tak sa na to opytam

Old Post 20-10-2008 v 11:41 AM
danihel je offline   Profil uživatele danihel   Find more posts by danihel   Foto galerie člena danihel   Click here to Send danihel a Private Message   Add danihel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:00 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
03-07-2008 - OuTdoor_2008 - 69 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás