Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 JAH:
z toho si nic nedelej.Ja jsem asi pred trema tejdnama zalozil thread, kde sem se ptal, jestli by byl na jare zajem o out rizky, ze udelam matky.Sral sem se s tim threadem dost dlouho, za chvili tam bylo x odpovedi a kdyz jsem prisel druhej den, tak thread proste nebyl. Nekdo ho smazal.Psal jsem Dudemu PM jako proc a doted nebyl schopnej se k tomu jakkoli vyjadrit.Docela mi to nasralo.
poprosil bych veřejně moderátory aby "nezasahovali" do mého thréadu.. trošku soukromí by neuškodilo! Nikdo zde žádná práva nenarušuje..
JAHmacian je svými příspěvky vítán, i kdyby mě v nich posílal do řitě.. když máte mezi sebou problémy, vyřešte si je jinde, ale né pomocí tohoto fóra... Když se mi bude zdát něco nevhodné sám požádám některého z módu o smazání, jako jsem to dělal pokaždé na konci threadu a před jeho uzamčením.. nevidím důvod proč toto!
JAHmacian, bohužel nedostal sem se dlouho k netu, takže netuším co jsi psal