Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no vidis ..a pokial ti to niak extremne vadi uvar si caj z lesnych plodov a posledne 2 zalievky sprav stym.....ale nezabudni ze nesmies sladit inac ti to skape
Původní příspěvek od autogen2 no vidis ..a pokial ti to niak extremne vadi uvar si caj z lesnych plodov a posledne 2 zalievky sprav stym.....ale nezabudni ze nesmies sladit inac ti to skape
to si prosímtě slyšel kde?Taková ptákovyna,jakej vliv by to mělo na konečnou chuť modelu?..to nechápu
No tak panove!!!
To jsou zase,akorat zbytecne strkanice.At si kazdy hnoji cim chce,stejnak si to odkouri jenom sam.Takze komu neni radno tomu neni pomoci,pestu zdar
hoši, já myslim že hnojení na konečnu chuť má jen nepatrný vliv. Ale také záleží na tom čím hnojíš..Nějaké hnojiva kytku doslova zničí..myslím jako v chuti..
No nevim ci sladeni caj alebo nesladeni ale ja som uz pocul nieco o tom ze sa da ovplivnit chut tak ze pridate nejake to aroma na koci ..Cital som o vine a tiez a nejakej stave v pomoroncov a sam uvazujem ze na jednu raslinku skusim...............
MIAmy skusal som to na samcovi nepocul som to nikde 2tyzde som zalieval samca iba s nesladenim ovocnim cajom vychladenim na izbovu teplotu a potom ked som si dal stoho sluka tak som si 10 minut oblizoval pery lebo to chutilo jak broskina
Jo no tak ked to islo tebe tak to skusim ja ja ze ako to pojde.....Len som sa bal ze co tam utobi ten alkohol no ale tak ten cajik moze byt good a 2 tyzdne pred urodou uz moc pokazit nemozes but to tam ta chut bude alebo nie...Len pozor na zaliatie niecim o by tu raslinu zabilo...Inak bol by som rad keby sa pripojil k tomuto viac ludi a odskusali by to........
No jo no ale su aj nealko vina a proste ani najlepsi caj nie je ako dobre vino to musis zasik uznat...Ze taky tucny dobre zhulovaci model s chutou Chardonei Sauvignon....ci ako sa to do boha pise by nebol zly>D
chtěl bych se optat, jak aplikujete OBM - zda jako zálivku nebo jako postřik na listy... a zda se jako např u krystalonu může trochu více "zakoncentrovat" - moc dík
Seruus chlapy..tak nech to ostane len pri vymene nazorov tak dnes som ju nafotil myslim ze je tie slepacince dost pomohli a naposledy urcite aj ten krystalon tak som sa nakoniec rozhodol ze to budem striedat tie slepacince z krystalonom dnes som zahnojil hovienkami tak uvidim najblizsie ako co diky moc za rady pripomienky atd ... __V___ peace klucíííí
Původní příspěvek od antares111 chtěl bych se optat, jak aplikujete OBM - zda jako zálivku nebo jako postřik na listy... a zda se jako např u krystalonu může trochu více "zakoncentrovat" - moc dík
Já to aplikuju jako zálivku,skoušel sem i postřik,s tím dávkováním to můžeš trochu přehnat,sem např. místo 4ml/ldával 6ml/l a vpohodě