Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sem rád, že to nakonec dobře dopadlo. Loni se mi stalo něco podobného. Měl sem pár kytek ještě s jedním kámošem. K našemu zděšení sme jednouho dne zjistili že o nich někdo ví - nechal vzkaz z klacíků u jedné z nich. Nedalo so to celý přečíst, protože to trochu rozházeli deště, takže se dalo přečíst jen ahoj.Každej si asi rychle představí co to znamená. Taky sme přemešleli co s tím, přesadit, sklidit /bylo to v době kdy už byly palice asi tři týdny před sklizní/, ale nakonec sme se rozhodli to risknout. A nic, kyti tam byli když sme je přišli sklízet. Buďto to byl nějakej pěstitel pohodář, nebo sme ho předběhli. Buď jak bď mělo to také šťastný konec.
Cus a K+ pro tebe.
cizi pole bych sklidil castecne sklidil na rozdil od vas,,,,,,sem asi sfine ale sem se sebou spokojeny,,,,,,,ale fakt jenom castecne abych vedel jesi ten typek pestuje lepsi model ,jesi jo tak bych to dokoncil,,,,,,,,zdravim vsecky ostatni sfine,,,,,,jo a outdooru zdar,,,,,,,
Ja bych si asi dal vetsinu kytek na náhradní políčko,které by sis musel udelat.Par bych jich tam nechal a jestli by zmizeli tak bych mu vzal stejný pocet.
2 Okocha:
No si hajzl. Aspon si to umis priznat ale hlavne ze je spokojenost, ze?
Lidi jako ty by meli se věšet za streva do pruvanu.
Jinac ja bych to nechal bejt,jelikoz marihuany mam haffo a potrebu corkovat nemam ani kdybych sušil hubu.
svoboda prvního končí tam kde začíná svoboda druhýho
When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark,
At the end of the storm is a golden sky.
And the sweet silver song of a lark.
Já osobně bych si asi vzal nějakou středně velkou paličku na ochutnání.
2 Okocha: Mor a choleru na tebe ty plantážníku! Kdybys byl grower, tak bys věděl co to dá práce a měl bys k ní kapánek úctu. Ochutnat ano, sklidit ne! Jseš pytlák!
no sem si delal srandu jak sem tu videl ty prihlouple zhulene napady typu prirodnich pasticek,,,,ale kostnou to zas jo,,,,ale je videt ze fantazie uzivatelu marihuany je na urovni,,,,,tak sory,,,jo a ti co mi chcou dat po hube tak napste na okochajj@centrum.cz a muzem se domluvit kdy a kde,,,,,,tak zatim
OK beru zpet-jsem rad ze nejsi zmrd jak doufam-sou to ale blby vtipy
svoboda prvního končí tam kde začíná svoboda druhýho
When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark,
At the end of the storm is a golden sky.
And the sweet silver song of a lark.
Nevím,jestli cedulka s číslem mobilu je to pravé,takhle bych asi neriskoval!!!Ale kontakt to chce.Popřemýšlej jestli toho "zahradníka" nemůžeš odněkud znát.Hodně zdaru!
V loni se mi stalo to samí. Normálně jsem tam nechal dopis.
Dali jsme si tam sraz a domluvily jsme se. Nakonec jsme šli spolu
sklízet a zhulily jsme se jako svine. Kdyz ho sem tam potkám tak
s nim pokecám a zahulim.
Tak BZH (buď stále zhulen)
CarlTom :-)=~
2 okocha:tak takovy debili nesnasim..
SrooGa:jinak bych asi taky doporucoval nejakej ten kontakt ale jinak bych daval pozor na nakou zaludnost z jeho strany pac takovy zmrdi jako je okocha jeste porad jsou
2stooga - takze ty si v kliidku skidil?
zavidim...pac mne se ted stalo to samy ... pracne sem vybudovala policko, du domu a asi 100m pod nim cumim a vidim ze tam ma uz nekdo jinej swoje pole
no fak sem zvedava jak to dopadne- doufam,ze se tam s tema druhjema nekdy potkam a nak to dokecame.
minule rok už jsem měl sklizeno a šel jsem s si kámoškou na louku dát brčko a jak tak kouříme tak jsme zahlídli u křoví malý políčko se sedmi kytkama.Náhoda jako svině.Ale protože vim kolik to dá práce a nesnášim ty zasraný zkurvený zloděje,tak sem se toho ani nedotkl.Ale nějak nám to nedalo,tak jsem skočili domů,vzali větev z mojí sklizně a vrátil se k políčku.Tam sme si stejně velkou větev utrhli a tu mojí jsme mu k těm jeho kytkám píchli.Kámoška mu tam ještě nasala že ať se nezlobí,že sme chtěli ochutnat i něco jinýho.Myslim si že tohle je férovka a všem zlodějům bych akorát nafackoval
sorry za těch pár sprostejch slov,ale já ty objížděče cizích polí fakt nesnášim