Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
péruje to tam nonstop.... někde jsem četl, že musí protéct i určitý množství rozoku
... nevimm už kolik to bylo, mě tim proteče tak pul litru/hod... nesměj se tam ale dělat bazénky!
ty díry jdou dobře ucpat lepicí pistolí, žeáno... zrovna sem to dnes zkousel. staci to dat na nejaky rovny podklad(kuch. stul...) , napatlat to do děr kruhovým pohybem od okrajů ke středu, zamáčknout to prstem a počkat tak 5 s. až to zatuhne... fuckt good. Jo je nějaká alternativa, kam zasadit tu rostlinku když nepočítám ty košíčky+perlit?
Ja o nem premyslim, ale celkem me odrazuje malo mista na koreny, ze se neda s jednotlivejma kytkama hejbat, zmineny problem s vylejvanim roztoku a kolisani pH a EC, nevim jestli neni uz pak lepsi mit propojeny bubblery s jednim centralnim rezervoarem..
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
ja NFT jedu uz par let, mezi tim jsem se nekolikrat vracel zpet k hline, ale pak jsem objevil kouzlo toho NFT, ktere spociva v tom, ze cokoliv kytkam udelas/zkurvis muzes dat hodne rychle dokupy, coz u hliny moc nejde (tam prehnojis a modlis se, aby kytka prezila, tady vidis znamky prehnojeni jen vylejes roztok udelas si pekne novej a druhej den jsou kyti v poradku ), coz se mi moc zamlouva. Dalsi vyhoda je, ze to opravdu rychlejs dozrava, a kdyz si vychytas hnojky do NFT, tak se mi zda, ze to ve finale je celkove lepsi nez hlina (jako vysledny produkt). Rikam nejvetsi opruz je to kolisani EC a Ph, ale jak tu nekdo zminuje, ze to uz muze mit bubler a rezervni nadobu, z ktere se tam doplnuje voda/roztok, tak stejne to tak muzes udelat s tim NFT. Ja to tak mam a tim, ze uz to jedu dlouho mam i vychytany jak moc mi to kolisa a kdy (coz bude individualni podle tvrdosti vody) a uz tam jen po 3 dnech precerpam 5l vody (coz bych mohl dat taky na casovac), a pak bych tam kvuli NFT v podstate nemusel 7 dni. Neco jineho je, ze tam nechodis kontrolovat jen NFT, ale celkove kytky. Po 7-mi dnech vzdy dam Enzymes+, necham 24h, vyleju a dam novej roztok.
Jeste bych chtel rict, ze ja mam odstatou vodu Ph 8,5, takze s Ph jsem si fakt uzil.
Jinak ja si na to nemuzu stezovat, ale spis kvuli tomu, ze jedu, jak hlinu, tak i to NFT, coz je dobry v tom, ze muzes treba porovnavat ten samej model z hydra a z hliny.
Kazdopadne to, ale nejakou dobu trva, nez si to vychytas a ja rovnou rikam, ze to mam doma 3 roky a jeste se mam porad co ucit.......
To jak to popisujou a chvalej vsude v g-shopech, jak je to strasne jednoduchy apod. sracky, tak je to spis naopak. Chce to mit nejakou dobu doma a zkouset a zkouset. Nikdy se mi treba nestalo, aby mi koreny napadla nejaka svine, jak tu nekdo pise a to nejsem nejak duslednej pri cisteni, spis naopak.
Takze ja bych do NFT asi sel znova, prestoze me to nekdy pekne sere, ale to k pesteni patri. Nemuze preci vsechno jit samo, to by me to pak ani nebavilo.......
23
Jj mas pravdu, ze AH do tohoto systemu kvuli kolisani Ph nejsou moc dobre a urcite bych kazdemu doporucil spis Metrop, nebo GH, ktery delaj (GH) tu prvni slozku (je to taky trojslozka) specialne na tvrdou vodu. Tam pak tolik to Ph nekolisa.....
23
Jake jsou lepsi to moc posoudit neumim (myslim, ze je to hodne o tom na co je kdo zvyklej), ja pouzivam vsechny doplnky od AH a jsem naprosto spokojenej. Davam je i do hliny, kam leju jen 100% BIO hnojiva, ale ty doplnky od AH jsou taky 100% BIO, takze pohoda a ja uz si na ne zvyknul a nemenil bych. Co se tyce tech hnojiv, tak si kup ty GH, podle me jsou lepsi nez AHcke, ktery jsou, ale taky naprosto dostacujici. Ale jestli jeste nic nemas koupil bych hnojky GH a doplnky od AH (Root Stimulator, Enzymes+, Growth/Bloom exellarator, Final Solution) a muzes zacit s opravdu kvalitnimi hnojivy i doplnky. Ty doplnky si to chce trochu vychytat, neni to zas az tak jednoduch, jak vsude pisou, takze si o tom tady neco vyhledej (jak se treba pouzivaj enzymy a na co vlastne jsou, apod.)..
23
edit: doufam, ze se bavis o hnojivech do hydra????????
Protoze jestli chces jet hlinu doporucil bych Ti urcite Plagron, kterej dela tolik veci, ze je vsechny ani neznam, ale ja Plagron mam + nejaky doplnky od Plagronu a max. spokojenost.....
Nove tema se zaklada tou ikonou pod timto oknem kde je "rychle odpovedet" jsou 2 ikony, "Odpovedet"= kdyz chces treba prilozit fotky a "Nove tema"= to je to co hledas.....
SRY za OT smaznu.
23
Na co potom pri takovej rozmerech NFT na 45 litru? Ti uplne staci to nejmensi na 6 kytek. Jinak co je lepsi to je tezko rict, ale rekl bych, ze NFT bude asi lepsi. Ale, jak se ptas jestli do toho muzes davat Plagron, tak nemuzes. Na hydro jsou AH, GH, Metrop...........
23
Původní příspěvek od scatche dvojka-trojka: ja mel pocit ze by se tam mohl přidávat např. od plargonu green sensation a cropmax ty se prece můžou ne ?
BigBoogi: nezáleží jak vylký máš growtank ale taky jaké máš pěstební prostory, mžes tam dát 2 kytky nebo třeba 6-8 ale vylsedek mužebyt stejny
Tu Green Sensation nevim mozna jo, ale ja spis myslel, ze se tam nedavaj hnojiva od Plagronu, protoze tyhle hnojiva se zacnou do 3 dnu kazit, zacnou se tam delat takovy cucky a je to proste na hovno...
Jinak co se tyce to Gro-Tanku, tak u toho NFT na tom zalezi, protoze nevim, jak je to na tech 45 L velky, ale to co mam ja je na ten rozmer jeho skrine uplne dostacujici. Ja mam na 20L, na 6 kytek, ale minule jsem tam mel 3 a je fakt, ze vynos byl podobnej, jako kdyz jich tam mas tech 6......
Proto mi prijde zbytecny kupovat drazsi NFT system, kdyz to vyjde uplne nastejno, jako ten 20 litrovej...
23
2scatche: no jo pan ma ten velikej. Tak trochu zavidim, ale kdyz to mas kam dat a navic mas 600W, tak si myslim, ze 400g mas skoro jasnejch. Dej tam maximalne tech 16 kytek, moje zkusenost je, ze tech kytek v tom je lepsi mit spis mene, nez vice. Ale jestli se chystas na ScroG, tak jich tam tech 16 dej, protoze pak bys mohl idealne zaplnit celou plochu a tim se dostat treba i na 550g. Ja ScroG moc nejedu (ted uz vubec), protoze mi to prijde jako dost slozita metoda, ale kdyz to nekdo umi, tak je to dobry.
Takze preju at to roste....
23
na OG byl doporučenej průtok asi 1 litr za minutu na 1 trubku..
čet jsem to myslim v Lotharově threadu..
ale imho stačí i míň..
těch 0,5 litru bude ideál..
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.