Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Samozavlažování
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
GrowLight
Stálý Člen

Karma uživatele GrowLight - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

citace:
Původní příspěvek od Owery
Zdravím,
záleží jestli pěstuješ doma nebo venku. Já mám rostliny v obyčejných květináčích s podložkou, a když někam jedu na delší dobu, květinu zaliji a zcela naplním tu podložku dole. Není to úplně ideální, ale když nemáš jinou možnost, je to nejlepší :-)

Dekuji asi nejlepsi co jde v danych moznostech udelat:-)

Old Post 29-03-2013 v 13:48 PM
GrowLight je offline   Profil uživatele GrowLight   Find more posts by GrowLight   Foto galerie člena GrowLight   Click here to Send GrowLight a Private Message   Add GrowLight to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
photon
Nový Člen

Karma uživatele photon - 52% Pěstitelská

Re: Zavlazovani kdyz jste na dovolene Příspěvek č. 50

citace:
Původní příspěvek od GrowLight
Cuzz all, mam takovy lehky dilema s tim kdyz odjedu na delsi dobu mimo dosah kytek jak se mi k nim dostane voda?

zdarec, v bazaru nabizim uplne nove nepouzite zavlahove automaty hozelock, sam mam jeden v provozu, koupil jsem kdysi 3, jeden na mlzeni, a dva na ruzne zalivky.., ale nikdy jsem to nezprovoznil, za jeden chci litr, ale pokud vezmes oby, dam slevu.. jsou digitalni, jednoduche ovladani a alkalicka baterie vydrzi min. rok.. i kdyz vypnou proud, kyti neuschnou..
vice http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=70184
photon

GIY - "Grow It Yourself"
L4A - "Light For All"

Old Post 03-06-2013 v 10:07 AM
photon je offline   Profil uživatele photon   Find more posts by photon   Foto galerie člena photon   Click here to Send photon a Private Message   Add photon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kubajs9
Nový Člen

Karma uživatele Kubajs9 - 0% Pěstitelská

Obecné Samozavlazovaci system Příspěvek č. 51

Zdar mam stan 150x300 a chtel bych ram zavlazovaci system poradi nekdo jak na to

Old Post 18-12-2015 v 16:54 PM
Kubajs9 je offline   Profil uživatele Kubajs9   Find more posts by Kubajs9   Foto galerie člena Kubajs9   Click here to Send Kubajs9 a Private Message   Add Kubajs9 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krobak
Stálý Člen

Karma uživatele krobak - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Skúšal si použiť vyhľadávanie? Nedávno bol navrhnutý tento thread do siene slávy. Určite stojí za pozornosť.

Zbytočne zakladáš vlákno o niečom na čo stačí chvíľa trpezlivosti pri hľadaní. Peace.

Old Post 18-12-2015 v 17:22 PM
krobak je offline   Profil uživatele krobak   Find more posts by krobak   Foto galerie člena krobak   Click here to Send krobak a Private Message   Add krobak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:03 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
21-05-2001 - Zavlažování - 5 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás