Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po jontu na filmy radeji moc nechodim, nevim pak vubec, o co jde, coz me trosku znepokojuje. Ovsem jednou jsem se az az prehulila na Andel exit a zazila jsem hruzu nejvetsi, v tom stavu mi to prislo jako nejhruznejsi film, co vubec kdo mohl natocit. Ale jinak moc rada zhulena pozoruji lidi, to mi pak v hlave bezi tok jejich myslenek a ja mam pocit, ze jim uplne rozumim. A to je fajn pocit.
Rozhodnokaždopádně (mim. :-) ) poslouchám kvalitní hudbu, potom je jedno jestli padne procházka, když město tak sluchátka, když posezení tak doporučuji čajovny ( čaj chirurgů ).
Jinak pro úlet zkuste na pouti dům zrcadel, pro adrealin sestup do pilíře žďákovského mostu a pro relaxaci jízdu gabrioletem nejlépe veteránek . . . (samozřejmě pořád platí ta kvalitní muzika).
No tak todle je taky supr thema tak to taky něco pridam i když vono taky samozrejme zalezi kolik tech jointiku bylo zejo no ale když si dam nakyho dobryho speka tak me vubec nedela problem sednout si doma k poci pustit si nakou hulici muziku a je pohodicka no nebo třeba taky mrknu na nakej filmek ale bez titulku-J a nebo dyz je pekny počasí tak je pak supr nasednout s kamosema do priblizovadla a jet se nekam projet do prirody a na nakym nevobvyklim miste votpalit další bambarko
myslim že je důležitější ještě před jointem odstranit všechny bloky a prudy co o nich víte, hlavně ty v sobě,ale i ty v okolí. Ať se po špeku může mysl pěkně rozlítnou a ať na nic nenaráží
dle nálady..... asi mám dost rád dat u nás špeka s good lidmama pěkně v parčíku, kde je výhled na město....
pak se člověk jen kochá, kecá, pozoruje život......., pak většínou de nakoupit něco na jídlo , nebo na pifko.....
prostě s kámošama do parčíku a kecat, čučet, užívat
Nejradejin se vyvalim a nekde venku zapalim si bigo a jen tak se divam po okoli a uzivam si ten supr stav, samozrejme ze potom nasledujou dalsi a dalsi kamaradi.
Po jointu mně všechno hrozně baví. I sebe větší kravina. A to je prdel. Třeba si poslechnout nějakej Hiphop a přemjejšlet co zrovna tenhle MC teď dělá a tak. Nebo prostě třeba přemejšlim nad životech jinejch. Zjistil jsem, že si každej žije jinej život. Ale nechci tady psát takový věci. Prostě po jointu je prdel, všechno se vnímá jinak a to líp a to je pak jedno co se dělá, protože ať se dělá cokoli, tak je to prdel.
my se sárou zase dost hekticky diskutujem a pak sjíždíme telkanály 1 - 4 a zase zpátky.he he. je taky zajímavý jak se okamžitě po brčku změní atmosféra. je to všechno takový složitější. třeba prostě jít spát. (mám s tim problémy od tý doby co sem se sárou). vůbec se nemůžu z tý pohovky zvednout a kydlíme tam třeba do jedný...
Telka je žrout času/stavu ... myslím, že je dobrý ten stav co nejvíc "vypotřebovat" prostě nějaká ekšn [action].
Osobně teda dělám asi opak - grafika na kompu [PC]
.....no ja po huleni asi ani neviem co robim..alebo si to moc nepamatam..pokial to nie je nieco vynimocne).....ale dost dobre je ako ste uz niektori spominali....pozorovat ludi..a analyzovat ich chovanie......ale super je aj ked sa zhulime a vozime autom..to je vazne zabava
a dobra pecka je aj chatovat v stave s ludmi po nete..niektori fakt nechapu co pisem ist nahuleny do kina je tiez dobry zazitok..len bohuziall si potom z toho filmu moc nepamatam...z jedneho filmu si nepamatam absolutne nic ----
-----a jazda na biku...to mam uplne rada,,na to sa vzdy namotam...v prirode hlavne..no ked ma nieco este napadne,,dopisem)
Ja zboznuju zahulit si v prirode to mam pak pocit ze sem ji mnohem bliz a ze vsechno chapu, a doporucuji budhu, ten je na to jak delanej.. ale lepsi je to s nekym, kdo to muze sdilet s vami ja sem tedy takova, ze se o to rada podelim. No a nebo jak bylo receno sex s pritelem, zazili sme oba zkoureni fakt neco, co sme ani jeden jeste nezazili, uplne nejak mimo telo.. a nebo to pozorovani okoli.. taky paradicka a zkouseli ste nejakou vodu? chce to nejakou hoodne cistou vodu a potapecsky bryle