Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čorkaři jsou svině a za to co dělaj by se jim měly řezat ruce pěkně pomalu bych každýmu uříznul prst po prstu a to hodně tupým nožem, aby je to opravdu hodně a hodně bolelo. Dal bych všechno co mám za to abych mohl jednou za život takovýho grázla chytit. Nic totiž nenasere víc, než když ti nějaká svině stopí celou úrdu a nechá tam jenou vorvaný klacky. To se pak chce brečet.
Uďáli mi to jednou, pak jsem si celé pole poctivě opevnil, natahal šípku co se jen dalo (žádná sranda, dost potu a trochu krve:-)), před tu ohradu směrem do pole jsem napíchal bodáky z jasanu(po uschnutí je to zatraceně tvrdý a pružný dřevo) a za těmi bodáky jsem vykopal díry, tak aby když nějaká zkurvená čorka bude chtít přeskočit ohradu a ty bodáky, tak aby skočila přímo na moc dobře zamaskovanou díru v které jsou také bodáky z jasanu. Do políčka jsem rozmístil zamaskovaná prkna s hřebíky a na stonky kytek jsem navázal obrácené rybářské háčky od té doby si tam nikdo netrouf. PS: je třeba mít na to fakt dobrý místo, kam by si troufla jenom čorka a ty si bohužel troufnou kamkoliv.
paska je good K+ paska je cool K+ atd atd..a kde takovou pasku berete? to by me fakt zajmalo, fakt nvm ze by ju nekde v obchodaku prodavali, treba jako hracku pro deti..
Vymyslel jsem taky jeden mazec na čorkařský svině...
Až na poli vyrostou samci tak je plesknu na ňáký místo, kde bych chtěl v příštím roce pjestovat. Když tam samci na podzim budou stát zjistim, že políčko čórkař nenavštívil. A tak budu moci v příštím roce s klidným svědomím plesknout kytky na to místo, kde samci přežili. Ze samců si ještě uvařím mlíko a zmastim se jaxviň.
ja bych tam nechal mozna jednu nakou shitovou samicku a postrikal bych ji poradne silnym projimadlem kdyby to slo - mozna to de ale nevim nevim - at si vykadi streva a vic na tendle job nepomysli :-)
Ja si myslim, že čorkaři berou vše co jim přide pod ruce. Ale je to třeba i proti myslivcům =>ty ti vykosí i samce. No zkuste to a uvidíte, stejnak co se smacema???
no jo jen fakt hodne pochybuji o tem ze nejake vystrazne tabule ci pasky ty kurvy zastavej,skur si myslim ze to spis uputa pozornost ale napad docela zajimavy
No jezedáci to nejspíš neseseknou - hodně asi bude záležet na tom jakej druh sloupu to bude (klasický betoňáky, dřevěňáky nebo takový ty "dutý" železný konstrukce) Ale zase je tu veliký riziko zčoření jelikož sloupy v poli patří k těm nejprofláklejším místečkům který žádná čórka nenechá bez povšimnutí...
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Původní příspěvek od nemo borifielde to je rozum co používáš, že?
Mimochodem najděte si pole kde bude kukuřice a v kterém stojí sloupy vysokého napětí. Vysaďte kytičky pod tyto sloupy a
a) na kytky krásně svítí slunce, protože kolem nich není kukuřice v těsné blízkosti
b) nikdo na kytky nevidí, protože kukuřice kolem je moc vysoká
c) JZDáci vám to nesklidí, protože tam strojem neprojedou.
V tomhle bych si s tebou dovolil nesouhlasit,zenhle způsob je už dost známej,čili neúčelnej-každej tenhle trik zná čorkaři stopro..
Sorry,ale to je muj nazor
Původní příspěvek od GARDENER Kosmej : s myslivcema nemam dobrý zkušenosti :-(
Borifield : K+ :-)) přemejšlíme podobně, ale ještě jsem nepřišel na elegantní způsob, jak se k takovýmu infu od jezeďáků dostat - máš nějakou spešl fintičku ??
Nemo : většina těchhle sloupů má ale betonový základy ne ?
No přátelé,já jsem na to minulý rok vyzrál elegantně,ale vyžaduje to výborné komunikační vlastnosti.
Zjistil jsem si na katastru,komu to pole patří,sehnal jsem si na něj kontakt,a pak už stačilo jen zavolat,předstírat že jsi podnikatel v zemědělství, a taky zájem.
Řekl jsem majiteli,že bych měl zájem si pole po této sezóně pronajmout,a mezi řečí jsem se ho zeptal,kdy budou sklízet,a věřte nebo ne,zblbnul jsem ho tak kvalitně,že mi termín řekl a byl správnej-No problem
Tak se kdyžtak inspirujte,pokud vám to příjde jako dobrej nápad
nevim jestli to tady uz bylo ale na JZDaky mam v planu vyzrat tak,ze nasadim tam kde maji zakazany pristup tzn.panenska priroda.A tyto mista jsou tak odlehla,ze by corkare bolely nohy.Je to zatim jen ma teorie.Budeme videti...