Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
večer provedu postřik biobizz fishmix a do zálivky biobizz grow oboje dám 5 ml/l
Dnes tedy fotky květin z balkona před hnojením-za týden sem dám fotky , co to s nima provedlo..teď jsou bez papání na čisté vodě už tak měsíc a týden...
tyto dvě fotografie prezentují poprvé květiny od jardy-jardové jsou kyždý úplně jiný-jen doufám, že z nich budou jarušky...
balkonek-zde slunce svítí tak dvě tři hodiny denně
už jsem tady dvakrát vypěstoval , takže vím, že to stačí
balkon má i výhodu, že mohu kytičky zatemňovat...
Krásný nejdelší rok v roce-slunce je nad obzorem 16 a půl hodiny. Dny se začnou krátit.Za pár dnů nás čeká růstový sprint a příprava na květ. Při příležitosti tohoto dne několik fotografií z balkonu- i když odvážím rostliny , nové narůstají. Proto mám můj miniaturní balkon stále plný.
Legalizuj!
jack herer
7 den zatemňován na cyklus 12/12
tento fenotyp jacka herera má dlouhý květ-odhaduju i 12 týdnů
dnes jsem objevil, že místo jednoho bičíku vyrůstají už 2 bičíky-kytka se tedy chystá kvést. Už bych uvítal , aby přestal růst. . Jack je tak 15 cm pod úrovní, kam až může růst. Když tak ho zlomím.
1.jack
2.tady jsou vidět dva bičíky z jednoho místa
3.jack herer další generace -klon uřízlý z velkého jacka tak před měsícem a půl začíná konečně růst
za oknem rostou další kytičky..Snad bude kam je dát...
Předstírám , že žádná prohibice neexistuje..
jde o oty a standy
jsou to egyptxboogle gum, boogle gum/ota/, jakýsi purple power/standa/
před 14 dny jsme pracovali s Breinwolfem-členem groweru na místě v hustě prorostlém místě s rákosím a s kopřivami
vysazovali jsme spíše miniaturky-samé no name adeptky takové ganjové políčko však víme..
týden trvalo než si holky zvykly na tuto půdu a dnes jsem byl příjemně překvapen-už rostou!
2*dostaly biogrow+fishmix a pěkně ztmavly
poslední fotka ukazuje vpravo dvě samičky od jardy, vlevo zřejmě samec ruderalis indica-jediná značková genetika zde