Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar..
ja bych to nechal ještě pořádně dozrát ...nemáš kam spechat ani co stratit jen získat ... takže bych naordynoval kytičkám ještě tak 14-21 dní a nezapoměl bych na pořádnej proplach "čistou" vodou upraveným ph ....
jinak to nevypadá vůbec špatně.....a doufám že si vezmeš rady k srdci a přikoupíš to ufo protože v místnosti z 35°C se dobře brka nepálej a já tam nikdy nedokážu dobře relaxovat (když už to nechceš udělat dvůli kytkám ) .....zatím...
a K+ za snahu ...
"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
víš, jde o to že Orange Bad je docela umrtvovák, ale já bych byla radší kdybyto bylo trošku high. četla jsem že se to dá taky ovlivnit dřívější sklizní. není to o tom že bych se nemohla dočkat až to seknu.
jinak k tý teplotě v místnosti ...neboj, spolu tam relaxovat nebudem, tam už je místo obsazeno . 35 stupňů je přez den v místnosti jen když jsou venku velký vedra. já dám vždy brko raděj až večer, ale přez den to může být taky zajímavý, ale to bych musela mít k hulení něco jinýho než orange, ať jsem schopná přez den taky nějak fungovat
Jo ja mam pro teba jeden napadek
co kdibych namisto ty folie si v GS kupila z dnuka odrazovu foliu a z vonka ciernu foliu a dat dnuka svetlo s vibojkou philips a mas po probleme ziadne svetlo by neprenikalo do tvojho boxiku a vsetlo by malo plnej ucinek
Kazdopadne K+ a prajem hodne stesti!
Ahoj, tak jak, sušíš? Poslechla si WAMParjana? Radil ti dobře, mám tu zkušenost že pokud je pryskyřice čirá hlavy pořád rostou a byla by škoda jim v tom bránit. Samo že proti gustu žádný dišputát...taky nějakou tu šišku urvu v padesátém dni, ale spíš by mě zajímalo sli kouříš jen orange bud (btw. mě dnes docela nakop) nebo jake dalši umrtvováky, já třeba rád kouřím poránu, ale třeba v práci až o pauze tak honem...jak to dopadlo?