Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím kolegové a přinášim nové foto z balkonu.Poslední dobou nic nestíham,ale vše napravím.Tak zatím jen foto HB.Kvete od 18.8 a hnojena byla naposled 28.8 a od té doby ji žloutnou listy,ale květúm se celkem daří myslím?Posuďte sami:
Zdravím vespolek a přinášim neco k pokochání: Mandala
2 semínka-2 kytky-2 samice-každá jiná a to jsou sestry
1.Fialove pheno po rodičích z NZ.
2.Zelené pheno po rodičích ze severní Indie
plus nějaký ty makra+makra stonkú
Dávam jim ještě 3 týdny.Hnojeno slepičákama na rúst a Obm na květ 3x.
Jedná se o 2 ks řezú Ak47 od nejmenovaného člena.Kyti jsou stejně staré,ale v jinych podmínkach.Jsou od sebe tak 3m a jakej to je rozdíl:
1.na záhonku vedle Mandal v pohnojené púdě
2.posazena do díry po přesazeném stromku,ale v nehnojené púdě.
+ vínobraní bude také.
bohužel ze smutkem oznamuji,že Jock Horor ze souedního balkonu je samec jak buk.Takže celej osekanej.Zbyla jedna větěv na pyl,tak doufam,že vykvete brzo ať už to nemusím hlídat.
Letošní rok jsem začal poprvé...laik a improvizoval jsem podle sebe...baví mě to, mám tu papáju a nějaké nonamy, ale různě jsem je krmil hnojivy a káždá se ukázala v jiné podobě...long story...akurát nevím, jak to hodit do fot týdne či soutěže...rád bych semínka nějaké good odrůdy...příští rok jdu do orange budu......outdoor mě baví......)...
mas moc pekny mandaly,kdyby bylo nejaky semeno z fialove odrudy tak bych ti za to dal co by si chtel.ja jsem dopad hur,podivej se ke me.
jeste mam dve,jsou ale male asi tak metr,tahle odruda se mi moc libi.
Zdravím a se smutkem oznamuji,že také patřím mazi ty smolaře co jim ty K.... čorky neco ukradli.Přešel jsem o jednu Mandalu(zelené pheno) a asi o kilo kvalitního kouření.AŤ CHCIPNOU TAM KDE JSOU ZMETCI ZASRANI!!!
Došklo k tomu dne 27.9 08 v 19:00.Po 58 dnech květu sli pod kosu obě Mandali.Jěště týden by snesli,ale kvůli čorkám jsem už o jednu takovou zelenou přišel,tak jsem radši neváhal a vraždil.
PO:
stonek o prúměru 8cm.
Ještě je něco ve skleníku update příště nějak to poslední dobou nestíham.Určitě pak přidám smoke report a nějakou gramáž jestli bude zájem.
Pod kudlu šla dnes. Pěkně se zbarvila za posledních 14 dní i zmohutněly palice. Jen nevím, jestli je víc po WW, nebo po COB, tak bych prosil někoho znalejšího, ať to upřesní. Děkuji.
Rostla ve výšce 950m/nm a sklidil jsem kvůli mrazům.