Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec tak Tady vám přináším fotečky jak jsem slýbil kdo tenhle thread sleduje tak jsem tady zase sněma po tejdu holky hodně zase povyskočily tak jsem u všech zaštipl u některých jsem skusil FIM metodu jestly se to podařím uvydíme.Jsem s holkama hodně spokojenej však uvydíte na fotkách .Zálivka byla zase tetka měnší 4 ml na 1 litr a hnojím jednou tejdně a holkám to hodně prospívám jelikož jedou jako o život.Tak to by stalo těch keců a tady jsou ty slýbený fotky tak se kochejte..................................... A děkuji všem za K zdarecTak ať nám to takhle s holkama vydrží až do konce a bez problémů
A tady ještě poslední tři fotečky a zase celek 5 květináčů jak nám zase holky docela dost povyskočily tak se zatim mějteHolky jen tak dál ať mám z vás radost a potěšení na podzim JESTY MÁ NĚKDO NĚJAKÝ DOTAZ TAK SEM SNÍM RÁD NA NĚ ODPOVÍM ZATIM AHOJ A je vydět jak se tahle genetika co mám nádherně větví aspoń podle mně je to fakt nádhera
Zdarec Scotty mám tam díry v průměru 6 cm což si myslím že dost a ty květináče mají něco kolem 37 litrů když jsem do nich lil vodu tak si myslím že je taky dost a tou dírou se kořeny protáhnou kdyžtak polezou do zemně ale to už mě nevadí.Sice jsem do tohodle venkovní pěstování vrazil nekřesťanský prachy ale holky mi to vrátí svým výsledným produktem tak už se na to těším a díky za chválu Scotty.A taky na to moc není čas jenom o výkendu když je člověk pořát v práci zatim zdarec možná zejtra budou fotky jestly se tam dostanu a nebude chcát
Lidi tak jsem tady jak jsem psal holky jsem nevyděl 14 dní a když jsem holky vyděl tak jsem nevěřil co ty holky udělaly za těch 14 dní vyrostlo to jako prase jo nemůžu jim nic vytknou a není už žádný problém.Nevím co mám psát jelikož nejsou žádný problémy a holky si jen chrochtaj tak už dost toho psaní a tady máte další náser fotek Tak se kochejte jak holky vypadaj fuck off čorkám kurvám jedný ať tam ani nepáchnou
tady je další náser fotek jukej snad se vám to líbíA nejvíc drsná fotka co se mně dneska povedla je ta 4 fotka fakt mazec nádhera a všechno je focený telefonek K810i
Tady jsou další fotečky a jedna fotečka ukázka z blýzka floweres sorry za kvalitu je focený telefonem k810i snažím se to pokaždý nějak vychytatjinak zálivka je 6ml na litr plagron alga grow
Tak a tady zase 5 květináčů pospolu tak se kochejte jak za těch 14 dní vyrostlo je to fakt nádhera a to moc aspon teda pro mně TTAK CO NA TO ŘÍKÁTE CHLAPCI SNAD SE VÁM TO LÍBÍ A JESTLY MÁ NĚKDO NĚJAKEJ DOTAZ TAK ŠUP SEM SNÍM RÁD ODPOVÍM jo a díky všem za karmu jsem na to hrdej
Zdarec tak tady vám dávám fotky kytiček co mám doma tetka zatmívám tak třeba z toho něco vyroste je to z Zleva ICE a z prava POT OF GOLD třeba z nich něco na košt bude.Jo a měsíc a půl rostly pod ůsporkou normální 24w a očividně jim to nevadilo hnojeno Plagron
Zdarec tak vám lidi přináším foto update po skoro 14 dnech tak holky zase vyrostly jak blázen ještě mají tak břibližně 60 dní růstu a potom by se měly pomalu přepínat na květ tak uvydíme jak nám to dopadne s holka.Tak tady jsou nějaká fotečky tak se kochejte jak nám to pěkně vyrostlo tady jsou nějaký ty fotečky začínám mít na tom místě co mám 5 květináčů docela velkou jungly.Skoro všechny holky mají kolem 1 metru tak to by stačilo jinak zálivka byla 7 ml na 1 litr
Tak a tady ta nejlepší fotka.Pět holek pohromadě a vypadá to fakt jako JUNGLE a to hodně veliká tak se kochejte jak to pěkně roste A jestly máte někdo nějakej dotaz tak šup sem snima moc jsem jich nedostal tak se klidně ptejte A díky všem za K+
Chlape dobrý ,ale vyndal bych to z těch květináčů , budeš mít problémy s vysycháním , místem pro kořeny ...... ale překvapil si mě .. myslel jsem že se omezíš jen na diskuzi v černý listině .. K+