Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dneska jsem byl po týdnu na kontrole u květin ve skleníku.
Úpravy: Necelý týden se zatemňuje a na kytkách je to už zřetelně poznat.
Foto 1-2: ChronicXblueberry
Trafo
P.S. Než jsem odjel tak jsem vysadil zbytek kytek ven. Už když jsem šel na pole byly problémy. Sekali přilehlou louku tak doufám, že se nerozhodnou posekat i ,,moje,, území.
Když jsem došel na místo pohled nebyl radsotný. Některý kytky jsou sežraný celý, některý vyrytý (ani hovno ani mršina nepomohla) a některý docela fest zaschlý. Špatenka
hm celkem škoda ale jak je vidět tak nějaký Ti ještě zbyly...
je vidět že ten chronic x blueberry ti se taky hezky košatí. zastřihávals ho ?
hodně štěstí
....to znamená, že kytky to do zítřka přežijou (dneska jsem je už nemohl zalívat z důvodu nebezpečí provaru)....
2kishman666: ChXbb jsem nejdřív ohnul pak zaštípnul. Pak následovalo další ohybání a štípání. Když už se drátky a halfmoony zařezávaly pomalu ale jistě do buničiny tak jsem je sundal. Výsledek vidíš sám (když se kytka srovnala do normální vertikální polohy tak jsem ještě poroztahoval větve do stran a vrcholy ohnul aby to dostalo ten závěrečnej šmrnc )
2Millanm: No ztráty na některých modelech mne mrzí, ale nadruhou stranu je to i malé vysvobození
Samci už čekaj až zase budeme někdy společně vařit nějaké to mlíčko
Zálivka: Déééšť
Úpravy: Přesazeno ven (substrát mix domácího odlěželého kompostu a písku v poměru 2:1 ?? )
Kytky jsou po mé nepřítomnosti lehce seschlý, ale už se vzpamatovávaj. Jinak zítra je budu muset všechny pořádně pohnojit protože to vidím na nedostatek N-P-K u většiny rostlin.
koukám, že máš taky starosti s divokejma prasatama. Když jsem dával kytky na políčko, tak jsem namočil do PET lahve ve které jsem udělal díru, aby mohl pach ven. Taky jsem u pole nechal kosti z kuřete. Za týden jsem přišel, a už cestou jsem viděl, že bude zle, půlka lesa byla zrytá od prasat, muselo jich tam bejt aspoň 20.
Na poli to zase nabylo tak strašný, prasata v hlíně trochu ryla a ze tří kytek jednu drobet poškody. Proto jsem ke každý kytce zapíchnul klacek a přidal ještě jedu PETku s močí přímo mezi kytky, navíc vložil do diravého pytlíku nošený ponožky postříkaný voňavkou a ten uvázal na jeden z klacků.
Při minulé návštěvě byla přítomnost prasat v blízkosti pole evidentní, políčko však bylo netknuté.
Důležitý podle mě je, dát tu moč co nejblíž ke kytkám nebo šikovně rozmístit okolo pole, ta první PETka byla totiž asi 50 cm od nejbližší kyti a prasata ryly u tý nejvzdálenější (cca 1,5 metru od PETky).
Takže dneska jsem byl zalít. Sice to vypadalo, že bude pršet, ale moje indiánské smysly my řekly, že je to jen FAKE
Takže jsem zalil a postříkal......
Zálivka: Alga-grow (standardní ředění)
Postřik: Phytamin (nějakej zybtek ze včera)
Úprvay: Obral jsem kytky o takový ty ,,hovna,, ze kterejch nechci mí šišky a trošku jsem zdeformoval hashplant
Jinak mám tady dvě zajímavé zjištění
1) Super skunk jsem letos zapoměl zasadit
nevím jak je to možný, ale semena s označením superskunk jsem našel dneska doma schovaný v jedný ,,krabičce,,
Co jsem teda zasadil s označením SS? Budou to asi ty ,,moje pomeranče,, z minulýho roku, protože když jsem přesazoval tak to nějak nevycházelo.....
2) Mám na políčku další dva samce , ale nebudu je likvidovat , protože jsou moc hezky a já chci aby mi udělali cross
DpXem X CobXnnSativa
Jinak nejhežčí kytkou je Hashplant a jedno samičí COB
Fotit se mi nějak nechtělo.....to protože jsem se kochal a měl radost
Zálivka: Alga-grow (ředění v normálu - aplikace jak dneska tak včera)
Postřik: Phytamin (ředění v normálu - aplikace jen včera)
Úpravy: Přesazeno do květníku objem 6L (zemina je mix písku, hnoje a domácího kompostu.....na dně drenáž ofc )
Jinak moc hezky rostou a opíraj se do květu . Fleky na listech po hnojení zmizely takže to byl jak jsem říkal deficit N-P-K.
Foto 1: Takhle byla prokořeněná větší kytka - kořínky trošku zahnědlý tak jsem dneska zalil jen lehce a to kvůli tomu přesazeni jinak bych to nezalil vůbec.....
Kytky si po zálive crochtaj blahem a mne tím dělaj radost až na samce teda........jako taky hezky rostou, ale radost z nich nemám
Info bylo včera tak dneska jen polni foto
Foto 1: Hashplant po deformaci
Foto 2: DpXem
Foto 3: Cob?
Foto 4: Hashplant II
Foto 5: CoB
Foto 6: Samec CoB
Nějak jsem byl línej fotit vše...
Trafo
P.S. Kvalita fotek na hovno, ale když mám fotku o velikosti 295kb a nechce ji to nahrát tak je to fakt poděl a pro mne nechut neco nahrát....ale stejne to porád nahrávám
Dneska jsem našel na jednom chrobákovi samčí květ. Sice malej, ale byl tam.
Takže si teď myslím, že ty semena byly pěknej pošmel. Kel-ovi se asi objevil ve skříni hermáč a né samec jak říkal, ale to je jen moje doměnka. Třeba se úplně, ale úplně mílím. Genetická deformace se přeci občas objeví.....