Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
OKI provedu:P,nechci nic podcenit kdyz uz jsem do toho vrazil tolik penez tak at to stoji zato!!
Slibil jsem vam fotky ale ty budou nejdriv zitra protoze ty kytky mam u dedy na zahradce(za barakem,kde se nemaji jak corky dostat,leda ze by prelezli prez 2 sousedy)
NEco k tem vasim samcum je mam ve skrini periodu18/6 a je normalni ze tam najdu samce takze to asi nebude zase takovej zazrak zda se mi ze je to i takhle lepsi jelikoz nemuze oprcat samice jelikoz nekvetou
Na ten plot pude takova zelena folie prez kterou to moc videt nepujde a corek se tam moc nebojim,kolem je asi tak 20 zahrad prez ktery by museli prelizt a kolem te zahrady bydli sami stari lide (duchodci)kteri ani nevi ,co to tam roste...
Nazdar chlape,nechcu kalit vodu,3m plot asi nemáš a na podzim ty pálky budou svítit do daleka,težko to sklidíš,,těžko,,.BELA je dobrá jen je každá jiná,,os.skušenost,,a luxusni výnos.Tak se drž a hlavně to sklid ve správny čas.
Původní příspěvek od Mišák Nazdar chlape,nechcu kalit vodu,3m plot asi nemáš a na podzim ty pálky budou svítit do daleka,težko to sklidíš,,těžko,,.BELA je dobrá jen je každá jiná,,os.skušenost,,a luxusni výnos.Tak se drž a hlavně to sklid ve správny čas.
Nj asi mate pravdu,jenze ted uz stim nic neudelam,maximalne Super cropping.
Tak že to chce stříhat to je asi jasny Potom bych to viděl třeba na takový ty rákosový rohože na plot co se běžně dává aby se sousedi neokukovaly , sou ale docela drahe. Nebo cokoliv podobneho. Proste to necim obehnat a je to
jj preste to taky delam,v podndeli jedu do OBI koupit neco na ten plot ( z druhe strany plotu je Vinice takze prez ni videt nic nepujde...)a kolinka na ohybani vetvi...
budu strihat a strihat...prez 180 se ty devk* nedostanou