Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
přináším Vám nějaké fotky ze sklizně "okenice", která proběhla ?před?minulý týden Byla to kytka z noname venkovního semínka, zasadil jsem ji v lednu a dva měsíce rostla za oknem, než začla nakvétat. Pak jsem ji šoupnul do skříně za ostaníma holkama, kde kvetla necelé dva měsíce. Dostávala stejné hnojky, postřiky i flushing jako ostatní kytky (s tím rozdílem, že ty flushuji až teprve teď). Byla to malá kytička, cca. 20cm a urodila něco přes 5g šišek, na kterých byl sice poznat "neznámý původ" semínek (řidší pálky), ale zkuřuje i voní to dobře. Chuť je vcelku výrazná, trochu ovocná - teda aspoň tak to zhodnotili moji "spoludegustátoři" Je to model vhodný tak po ránku, kdy se nechci úplně odpálit a zůstat aspoń trochu fit. Sušil jsem to v kotelně, kde je teplota cca. 24 stupňů, po týdnu to vyschlo do stavu, kdy se to dá kouřit. Fotky sušiny bohužel nemám (byla to kytka "na chuť", takže než jsem to stačil vyfotit, bylo to v nás)
Zdar,
posílám fotky mých kytek z minulého a tohoto týdne. Do kosy jim zbývá týden a jde to na nich řádně znát - polovina pestíků už je hnědá.
Minulý týden skončily s hnojkama, dostávaly pouze enzymy, ze začátku týdne jsem dal naposledy PK13-14 a koncem týdne jsem začal s ripenem, který jim dávám jednou za dva dny. Enzymy dávám v poloviční dávce, rippen v "plné palbě", ale plánuji posledních 5 dnů prolévat pouze vodou. Pak den tmy a ..... SKLIZEŇ
Jinak, z pár paliček jsem ostříhal okvětní lístky, které byly solidně orosené a pořádně lepivé, narychlo usušil a zakouřil s dvěma kamarády. Jedno brčko a jeden bong nás pořádně rozkopaly na cca. hodinu a půl, možná dvě. Rozhodně si nestěžuji, jen doufám, že paličky budou jěště lepší. Malou paličků ze spodků, co jsem uštípnul před třema dnama, jsem nafotil a večer ji zkouřím - smokereport určitě dodám
wrboss: Čus, v úterý sklízím a původně jsem to neměl v plánu vážit (nějak mě to nezajímá, zájímá mě spíše "kvalita", jestli se o tom tak vůbec dá při prvním indoor growu mluvit), ale kdyby se tu našlo víc zájemců, tak bych někde sehnal váhu a zvážil to. Tipuju, že výnos bude podprůměr, ale uvidíme .... Udělal jsem blbost, že jsem nechal růst boční větvičky a hlavních větví sem měl málo (asi dva zástřihy), což se podepíše na výnosu, protože na těch centrálních větví jsou daleko větší pálky než na těch bočních. Takže příští kolo budu od začátku odstřihovat boční větve a hlavní dvakrát zastřihnu technikou FIM, chtěl bych zkusit i SCROG To je jěště ve hvězdách
SMOKEREPORT z první paličky, co jsem uštípnul na chuť- kouř je jemný, chuť spíše zemitější než ovocná, neškrábe, nekope (jen když sem si dal velkého prda z bonga, tak mě pořádně nakopával), účinky najíždějí do desíti minut, stav intenzivní, není to až takový vymašťovák .... Jsem zvědavý, jak to bude vonět, až to uschne a jak to bude tvrdý
Tramtadadááááááááááááááááááááááááááááááááá, a už je to tady SKLIZEŇ
Ano, koněčně jsem se i já dočkal času sklizně mého prvního indooru. Se spolužákem jsme po skončení včerejšího školního dne jeli k nám, kde jsme sklízeli. Práci jsme měli pěkně systematicky rozdělenou - já jsem fotil kytky a stříhal větve, kámoš z paliček ostříhával vetší listy, kterých jsem na kytce pár nechal. I přes to, že se pak stavil pomoct jěště jeden kamarád, tak to bylo časově i fyzicky náročné (neříkám, že ty bonga na to neměly vliv).
Takže kytičky se už houpou a mě nezbývá nic jiného, než čekat, až budou optimálně suché. Doufám, že si na tom já i všichni mí kamarádi pořádně "pošmákneme".
Posílám nějaký fotky ze sklizně, další fotky budou už jen sušina
Přínáším nějaké fotky sušiny Bohužel, fotky nejsou moc povedený - důvod najdete v některém z předešlých příspěvků
Dneska jsem zkoušel převážit pouze vrchní pálky a digitální kuchyňská váha ukazovala 115g. Je to ale hodně zkreslený údaj, protože něco se zkouřilo jěště před sklizní a v hmotnosti nejsou zahrnuty spodky, kterých bylo vcelku dost (tipuju 10-15g, přesně nevím, hned se to zkouřilo/rozdalo). Navíc, ta váha není nejpřesnější, má přece jenom odchylku 5g.
Účinky, chuť, atd. se nelíší od smokereportu, který už tu taky někde je
M Power: Děkuju za přání Když jsem to teď po týdnu kouřil, tak sem měl jedinečnou možnost vyzkoušet tu pravou chuť a účinky (když hulím delší dobu v kuse, tak nedokážu až tak vychutnávat jak po pauze). Chuťově mi to docela sedí - má jemnější ovocnější chuť, což mám rád. Stav žádnej uspávač, spíš taková "nakopávačka". Superskunk můžu doporučit, pokud nejsi na typický "vymašťováky" Na první grow jsem měl cca. půl gramu na wat, takže mě rozhodně nezklamal.