Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Travka je fuj !!!!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Autor
Téma 
caravell
Stálý Člen

Karma uživatele caravell - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

trosku ste me dostali....nemyslela sem to nijak zle a mozna si neuvedomovala nasledky...ale mela sem f tu chvili potrebu se o tom s nekym podelit...a prislo mi nejlepsi podelit se o tom s vama...s lidma kteri maj k trave nejbliz...nechtela sem nikoho poucovat ani nikoho vydesit...protoze sem mela pocit ze to by ani neslo...po precteni vetsiny prispefku sem vydedukovala ze vy fsichni ste profici...necekala sem pomoc, byl to pouze prispevek...a ty ohlasy? nektere me strasne potesili ale nektere me dostaly.....jo mozna ty deprese nejsou z trafky...ale mozna taky sou....kazdopadne vam fsem dekuju za pomoc...nekterym za neduveru..a slibuju ze s tim neco udelam...papa

caravell

Old Post 22-04-2002 v 10:33 AM
caravell je offline   Profil uživatele caravell   Find more posts by caravell   Foto galerie člena caravell   Click here to Send caravell a Private Message   Add caravell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Karma uživatele Ondrash - 75% PěstitelskáKarma uživatele Ondrash - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

v tomhle příspěvku budu radši když budete trávu hanět, než že ji budete vyzvedávat nebo omilostňovat...

caravell: koukám, že nepřestaneš , ale to nevadí, čiň jak chceš, víme přeci že tráva návyková není, jenom trochu psychicky (vlastně dost, ale ne tak aby se od toho každý nemohl odvrátit, nebo se mýlím ?)...
takže CARAVELL, nepřestávej...
a máš u mě karmu za tu spoustu sdělení.

Je to pravda, marihuana prohlubuje subjektivní depresi.. sice ne vždy ani pořád, ale tak nějak to bude... jako všechno nějak je.

a co dodat k ostatním ?
hlavně klídek, s tou caravell to není zase tak hrozné, první příspěvek mnohdy klame stejně jako první slova, první setkání, první JOINT ...
první pozvracení se s alkoholu, první.... to jsou asi všechny první principy, na které jsem si vzpoměl.

a ještě pro vás všechny:
BOJUJME proti zahulení si... anebo se zhulme a pak se podívejme angoráckýma očičkama na svět a bude to príma... země srovnaná se zemí plus přiložený plánek.

to mrfr,
líbí se mi jak na to jdeš, jenom malý detailík, až zjistíš co obnáší ganjové duchovno, odlož všechnu ganju a odhoď ji do nejhlubšího odpadkového koše jako to nejhorší co tě dovedlo k tomu nejlepšímu

zatím zdarec haha

[Edited by Ondrash on 23-04-2002 at 01:49 PM]

Ondrashova pěstírna ke spatření zde !

až to na vás přijde začněte, až to na vás přijde skončete - aneb hledejme jinak

Old Post 23-04-2002 v 12:47 PM
Ondrash je offline   Profil uživatele Ondrash   Find more posts by Ondrash   Foto galerie člena Ondrash   Click here to Send Ondrash a Private Message   Add Ondrash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Piskot
Stálý Člen

Karma uživatele Piskot - 25% PěstitelskáKarma uživatele Piskot - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Jak to tak ctu tak ti musim dat za pravdu Ondrashi.

Trava je fakt to nejlepsi ze vsech "drog".
Diky matce prirode za ni.Ale ne kazdy je pripraven.

Old Post 23-04-2002 v 13:18 PM
Piskot je offline   Profil uživatele Piskot   Find more posts by Piskot   Foto galerie člena Piskot   Click here to Send Piskot a Private Message   Add Piskot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Karma uživatele Ondrash - 75% PěstitelskáKarma uživatele Ondrash - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

to piskot

a jak já to tak čtu, děkuju, ale nechápu s čím se mnou souhlasíš... ale je to dobře
ne kvůli karmě ale tak obecně...
Asi to tak bude známe určitě něco lepšího než drogy ? No jistě - milióny, ba i miliardy věcí... jsou lepší než drogy, ale to zase nejsou drogy jak my je nazýváme - takže vlastně jsme ztraceni ve světě pojmů.

Přístě budem muset použít červenou nit, ta nám ukáže kam jsme zalezli... a snad se nám povede dostat z tohohle bludiště..

Vítejte ve světě absolutní dezinformace !!!
vítejte ve výčtu datových vět s absolutní platností, ale jenom jednorázovou.
Vítejte ve světě jednorázového obluzení s opakovanou tendencí
Vítejte v našem světě

za námi chodí Druhý svět který nám požírá prošlý čas... někdy když se ráno vzbudíte všimněte si jak se zableskne, to se probudí i váš Druhý svět a sežere vám všechno co jste budovali a zase nemáte nic...
anebo večer - dobře poslouchejte uslyšíte jak se Druhý svět snaží prolomit k vám, a může se mu to povést

možná jednou spatříme i vlastní Člověčáru či sdruženáře... ale na to je ještě čas

hahahahaha

Old Post 23-04-2002 v 13:35 PM
Ondrash je offline   Profil uživatele Ondrash   Find more posts by Ondrash   Foto galerie člena Ondrash   Click here to Send Ondrash a Private Message   Add Ondrash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

2 homolka,
co to je chaneling ?? Nejsem si jistý, jestli jsem to už neslyšel..

zhulený nejsem, jestli je to něco s ganjou , jestli ne, potřebuju vysvětlení

Old Post 23-04-2002 v 14:05 PM
Ondrash
Stálý Člen

Příspěvek č. 54

to homolka

a jéje,.. myslím že už tuším, kde jsem to slovo zaslechl...

ty termíny (člověčára atd.) a jejich "teorie" jsou výplody zhulené mysli, to bych rozhodně nenazýval channelingem.. většinou jejich autorem je stejně brácha , který má hodně dobrý mozek po aplikaci INZHULINU co se týče generování neobvyklostí... ale dost.

myslím že chaneling je dost nebezpečná věc, která přináší pozitivno za cenu, hromady iluzí zabalených do bohů, nejvyšších jáství, ponorů počítaných na procenta, nových bytí a podobných symbolů... úplně mě irituje když pro sebemenší nesmysl používají hned slovo s velkým písmenem. Jistě je to jenom slovo, ale ukazuje, co oni pod tím zamýšlejí a jak uvažují, žijou ve světě svatostí a kdoví čeho všeho, nahrazení starého ega novým egem - jistě to bude pěkné, ALE ....

zážitek mysli při nějaké chanelingové meditaci nemusí být reálnější než obluzení drogou... já nevím, ale mám dojem že ty obrázky (nějaké napodobeniny buddhistických mandal), kterým říkají taky mandaly kreslí i bratranec... nejsou to nějak moc pěkné obrázky ani esteticky ani barevně, jestli v sobě nesou energii - to asi můžou, ale to můžou i ostatní, jestli v sobě nesou poselství to je snad automatika - jakýkoliv symbol kdekoliv zaznamenaný či nezaznamenaný v sobě nese poselství, to je jeho jediná náplň.

Vypadá to že oni hledají rozdíly, všechno se od sebe liší, zabaleni do dogmat jako do plínek aby se nepomočili na čistotu svatosti, aby jejich chcanky byly zachyceny - pak je jasné že najdou hovno a budou ho papat stříbrným příborem a blaženě mlaskat, ó jaké výborné fekálie..
ale přitom budou vidět kaviár a stejně tak to bude pro ně chutnat...

blééé, nějak se mi udělalo špatně s těch canců co tam píšou... hledejme jinak... nebuďme channelisty

myslím že nejsem chanelista, ty kecy které používám nevycházejí z žádného autentického prožitku s meditace, ale prostě mě v tu chvíli napadnou...

Old Post 23-04-2002 v 15:28 PM
Schle
Stálý Člen

Karma uživatele Schle - 0% PěstitelskáKarma uživatele Schle - 0% Pěstitelská

CARAVELL Příspěvek č. 55

Musím ač nerad reagovat a dát za pravdu Pitryskovi, nevěřím slečně (paní) ani slovo, nejen neautentičnosti ale především všechny rysy cílené provokace s důrazem na druhý a třetí plán. Pokud se mýlím, neomlouvám se protože slečna dozajista pochopí obavy z tohoto vzešlé.

Schle

Old Post 23-04-2002 v 15:48 PM
Schle je offline   Profil uživatele Schle   Find more posts by Schle   Foto galerie člena Schle   Click here to Send Schle a Private Message   Add Schle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
havran
Nový Člen

Karma uživatele havran - 0% Pěstitelská

proc nehulit????? !!!!!!!!!! Příspěvek č. 56

Buh dal lidem ganju ta je sblizuje a udrzuje dobre vztahy.Prece nikdo na tomhle serveru nechcete aby byl tenhle svet bez rostliny ktera je nasim zivotem.Je to to nejlepsi co si muzes predstavit a jestli v to neveris tak prestan.jinak to nema cenu.Protoze jestli veris ze ganja je ta jedinecna tak jsi naprosto spokojeny s tim jak zijes.
Uzivej ganji ta ti da silu da ti viru a da ti poteseni.
Jah rastafari.
Emperor Sellasie .Conquering Lion of Judah King of Kings
Jah jah jah jah......

Old Post 23-04-2002 v 16:49 PM
havran je offline   Profil uživatele havran   Find more posts by havran   Foto galerie člena havran   Click here to Send havran a Private Message   Add havran to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kyng
Stálý Člen

Karma uživatele Kyng - 20% Pěstitelská

Dotaz 2 Ondrash Příspěvek č. 57

Ty už to nehul Nebo hul ? Víš co? Dělej si co chceš . A ostatní taky. Hlavně když... (vy víte co...)

Old Post 23-04-2002 v 19:16 PM
Kyng je offline   Profil uživatele Kyng   Find more posts by Kyng   Foto galerie člena Kyng   Click here to Send Kyng a Private Message   Add Kyng to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
burning bush
Stálý Člen

Karma uživatele burning bush - 0% Pěstitelská

ladi-da labin Příspěvek č. 58

najdi si svůj favoritní pojem o "okolo!!", pomenuj si ho "sys-them" pro ně..., užívej si ho (je), voď je za ten radar mezi kamerami, promítej jim veselé obrázky ať se přece nenudí!!!, hraj loutkovýdivadýlko, kolotoč dokolo pořád (neřád!)..., nenech je probudittttttttssssss.......

nevíš kdo je kdo, co je....CO?!..., spíš a třeba jednouuuu
se zhulíššššššíííleně a JSEŠ. najednou . víš. ,že já jsem JE on, ó soráč - ON!!! Let me introduce Mr. GOOD.
Sorry, GOD!!!

a TI co nepřestali počítat o tobě ví a bojí se, aby jsi nevstoupil a třeba nechtěl náhodou nechat vstoupit další, aby další nevěděli, že jiní neví...

nechat setrvávat druhé v nevědomosti je největším

S.LEM

free

Old Post 23-04-2002 v 19:31 PM
burning bush je offline   Profil uživatele burning bush   Find more posts by burning bush   Foto galerie člena burning bush   Click here to Send burning bush a Private Message   Add burning bush to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Příspěvek č. 59

2 Homolka
s tím o tom zařazování a stavu mysli, s tebou naprosto souhlasím ... myslím, že nahrazování
ega jiným je možná k dobru z obecného hlediska, ale jednotlivci se stávájí závislí na těch iluzích s kterými pracují. No, cožpak o to, vždycky si rád poslechnu způsoby hledání či přístup k světu druhých lidí, a budu rád, když mi sdělíš jaké to bylo. Zajímalo by mě jestli to nejsou fanatici, kteří o své filozofii nehodlají polemizovat (právěže takového jednoho znám) - mají prostě absolutní pravdu a jejich zážitky z těch jejich meditací nebo modliteb nebo jak tomu říkají jsou naprosto mimo realitu. V realitě přeci není bůh, kterého bychom měli hledat, a ani není CO hledat, nejsou žádné úrovně kterých se dá dosáhnout vyjma dejme tomu osvícení nebo něčeho co ti zničí zkreslený pohled, nejsou žádné změřitelné hodnoty, nakolik se kdo přiblížil Bohu (to už je fakt brutus ) ale když to máš, tak to máš; nemůžeš to napůl mít a napůl nemít. Není TO, ale přesto se musíme snažit TO najít
Napiš tedy co a jak, budeš-li chtít, rád si tě vyslechnu.

2 havran
no zdá se žes tady ještě všechno nečetl - což se ti nedivím .. tak znovu: Ganja není to nejlepší co si můžu představit (to si děláš srandu, ne ?) a není to mým životem, to víš že v toto něvěřím - a už jsem přestal hulit (ikdyž asi ne definitivně). Získavat víru a sílu z rostliny, kterou budu kouřit teda rozhodně není můj cíl. Svou víru a sílu můžu přeci získat i jiným způsobem než s kytky s obsahem THC. Možná si myslíš že se na věc nedívám dost spirituálně - to je možné, ale ty se na ni díváš zase jenom přes konopný list.
Jinak se připojuju k Homolkovi, napši něco o rastafariánství, či jak se to píše nebo říká.

to Kyng
co furt máte s tím hulením , všechny příspěvky jsem tady napsal bez stavu zhulenosti.. jinak s tebou souhlasím - nikoho tady neomezuju, jenom přináším na grower nový, možná ne zrovna zdravý (ale to je hódně relativní ) názor

2 burning bush,
nehledej žádný pojem, oni sami se budou vodit za radary mezi kamerami.. oni sami si budou promítat co budou chtít, občas si na svoje loutky přivážou delší provázky a budou to provázky s konopí.. v těch loutkách na provázcích jsou mysli na provázcích... jsme tady na provázcích,
snažíme se je přetrhat, ale nemůžem zkazit scénu národního divadla.. teprve až spadnou všechny opony včetně železné.. pak můžem. Odběhněme a zatáhnem za oponu sami
Probudíme se a najednou on je já, já jsem já, ty jsi já.. ale já nejsem ! Ping - fuč - prásk
nějak se to zvrtlo, abstraktní velký třesk !!
HAHAHAHA další prosím... vstupte !

Hej čéče, ať s byl zhulený nebo ne -> máš nadání , karma letí a nemine svůj cíl.

My kdož nejsme osvícení, máme jenom toto:
My kdož nemáme dogmata, jež nám zaručí nesmrtelnost, se bojíme smrti.
My kdož nemáme svou vlastní jedinečnost bez relací na jiné, jež zaručí nesmrtelnost těm co milujeme, se bojíme smrti svých blízkých.
My kdož nemáme svou vlastní sílu, jež zaručí nesmrtelnost našim činům, se bojíme okolností..
bojíme se - a pořád se je čeho bát
My kdož vidíme vždy jen jednu stranu mince, se bojíme neúspěchu...
bojíme se - a pořád se je čeho bát

Ukažte mi třeba NAJEDOU OBĚ strany mince ?????

Hahahahaha ha ha ha ...

PS: burning bush: sorry, ale už jsem rozdal 10 karem, zase zítra

Old Post 24-04-2002 v 08:07 AM
Ondrash
Stálý Člen

Palec nahoru Příspěvek č. 60

to Schle a ostatní,

můžete Caravell věřit, je na tom z hlediska psychické závislosti asi dost špatně, ale zase rozhodně NE tak špatně jak o tom psala v prvním příspěvku.
Není to žádný policajt ani Šimi..cosi..vá s toho združení .. je jako my, s tím rozdílem že to už asi nemá moc pod kontrolou a my to pod kontrolou máme ?
Není to žádný podvodník či podvodnice... musíte mi holt věřit, chápu sice, že po těch článcích co jsem psal to půjde asi dost těžko, ale co.. vaše věc

Old Post 24-04-2002 v 08:15 AM
Ondrash
Stálý Člen

Příspěvek č. 61

2 Homolka

smysl polemizovat o realitě nemá, to je fakt...

... každý adept se musí od určité chvile opřít o víru ?? Nebo DO určité chvíle ???
když už to je v něm, už nemusí věřit (a možná ani nemůže), věření je zaměřování myšlenek, ulpívání na nějaké vůdčí idei. Věření, ikdyž je upřímné, je čirá abstraktnost..
Ti co mají velká srdce můžou rychle uvěřit, ale mohli by taky poznat zda se nejdedná o klam.

Máš pravdu fanatik je nevhodné a blbé slovo.

Já !netvrdím! že znám pravou realitu, a vím že ji neznám, není to ta, kterou mám já, moje okolí, či rodiče, kteří mě vychovávali.. můj pohled na svět je špatný a nemůžu najít tu správnou díru v plotě kudy projít.. a nikomu neříkám, že má špatný pohled na realitu, neznám ten chaneling který byl popsán na stránce, kterou jsi mi ukázal, ale na první pohled se nezabývají něčím co pomůže k odhalení toho co hledám, proto jsem k nim takový příkrý. Možná to není na místě, já vím, že jsem nic nedokázal a ničeho nedosáhnul, nemám žádné stavy, které by se daly popsat božskému pocitu. Pygmeje neznám, jenom jsem o nich slyšel a možná mají ten pravý pohled na svět, ale to nám tady ani trochu nepomůže, stejně jako nám nepomůže žádný bůh (a to netvrdím že není)

filozofie určitě není víra, ale je základem každé víry ale to je jenom pusté slovíčkaření.

myslím, že každému našemu pohledu, více či méně něco chybí k tomu abychom se probudili ze sna, ale nevím co, ani kde to hledat...

Old Post 24-04-2002 v 09:55 AM
manin
Stálý Člen

Karma uživatele manin - 0% PěstitelskáKarma uživatele manin - 0% PěstitelskáKarma uživatele manin - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

Ondrashi, vsechny dobre rady, ktere jsi obdrzel se mi take tykaji. Dik K+

MaNiN

Old Post 24-04-2002 v 12:30 PM
manin je offline   Profil uživatele manin   Find more posts by manin   Foto galerie člena manin   Click here to Send manin a Private Message   Add manin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

to Homolka
zajímavé... jojo.. zrovna jsem zamilovaný . Ale myslím, že jsme zašli trochu daleko a polemizujem o pojmech jako je víra a kdo je já. Když to tak slyším jak to říkáš, tak si myslím, že to chápu. Možná se zkusím sám sebe zeptat, kdo jsem a možná že ne. Zatím to k ničemu nepotřebuju a počkám, až mi okolnosti samy řeknou.
Pořád tu je nějaký rozpor, protože uvažuju jiným směrem, ale na tom tak nezáleží, protože cesta vede zhruba mezi stejnými stromy a kameny. Asi to bude tím že jsem se dlouhou dobou zabýval zenem a vlezlo mi to na mozek ....
nějak to dopadne

Old Post 24-04-2002 v 12:48 PM
Ondrash
Stálý Člen

Příspěvek č. 64

2 Homolka

já vím.... je to všechno pěkné... ale díra ještě nepřišla... žádnou díru v plotě nevidím. Ještě je moc brzy anebo už moc pozdě.. je to furt dokola a už jsem s toho docela zmatený.. teďka necvičím pravidelně, což je fatální chyba, ale hold čas tomu nepřeje...
to je fuk.. asi bych potřeboval nějakého mistra, kóany jsem se ještě neodvážil zabývat, učím se správně sedět a učím se praktikovat...

... hlavně žádna tráva to je to co na tom všem není gud, tak zatím zdarec

Old Post 24-04-2002 v 13:20 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:06 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás