Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od carlos Je mi lito, ale web Grower Canna Cupu byl postizen havarii disku. Zatim zjistujeme rozsah skod a verime, ze web budeme moci vratit brzy opet na scenu.
mám tomu rozumět tak, že přesměrování na stránky HULIbrka obstárávali zmatené DNS?
Je mi líto, ale musím být poslem špatných zpráv. Fotografie se podařilo plně obnovit, bohužel databázi nikoliv. Selhání disku v kombinaci s často aktualizovaným webem se postaralo o ztrátu záloh informací o autorech, názvech a hlasování za prvních 36 hodin. Věřím však, že Canna Cup nestojí na popisech, nýbrž na fotografiích.
Hlasování tedy bylo resetováno s těmito podstatnými změnami:
Fotografie jsou uvedeny anonymně, což by mělo pomoci nezaujatému hodnocení.
Hlasovat nyní můžete jedním klikem i během prohlížení slideshow pro usnadnění hlasování a dosažení většího počtu projevených názorů.
Dohledání autorů fotografií proběhne až u 9-ti finálových fotografií kvůli převzetí cen a gratulacím ...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Designově parádně zvládnutá webovka,ale uživatelsky ne příliš šikovné.Miniatury nevidim,načítání fotek trvá poměrně dlouho(mám 10MB/1MB).Za 15minut sem přošel necelou stovku.Myslím že je to docela škoda
EDIT: co třeba seznam fotek jako ve oknech win-miniatury.Samozřejmě s co největším počtem fotek na stránku.Budu mít lepší přehled,která fotka stojí za zvětšení, popřípadě ohodnocení.
H.
muzes napsat navod jak hlasovat "jednim klikem" Carlosi??
me se moznost hlasovani na strankach cupu nezobrazuje vuubec nikde, ni ve slideshow ni v plnym rozlyseni, nevim cim to....
Původní příspěvek od Sagus Bulb: ja nehovorim o autoroch ale o kategoriach.. si myslim ze je dost podstatne, ci ide o fotku umelecku alebo dokumentarnu..
sagus, když se asi smázly údaje o fotkách při té havárce, tak asi je fuč i rozřazení do kategorií
Původní příspěvek od motor tvor muzes napsat navod jak hlasovat "jednim klikem" Carlosi??
me se moznost hlasovani na strankach cupu nezobrazuje vuubec nikde, ni ve slideshow ni v plnym rozlyseni, nevim cim to....
Pro zobrazeni dynamickeho hlasovani je nutne mit povolen Javascript. Zkontroluj to a pri dalsich problemech uved prosim typ a verzi prohlizece. Diky.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy