Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » filmecek
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5
Autor
Téma 
Srooga
Grower Kuchtík

Karma uživatele Srooga - 76% Pěstitelská

??? Příspěvek č. 49

A co takhle Horizont Události?
Tak trochu bez východiska...
Sice je to staršího ražení, ale mě se líbil. Moc!

Srga!

Old Post 23-04-2002 v 19:23 PM
Srooga je offline   Profil uživatele Srooga   Find more posts by Srooga   Foto galerie člena Srooga   Click here to Send Srooga a Private Message   Add Srooga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

TYGR A DRAK Příspěvek č. 50

Tak tenhle snímek mě dost chytil, byl jsem na něm v kině dvakrát, protože poprvý jsem tam pronesl nějakou banální srandu a pak jsme se s kámošem tlemili tak dlouho až si on musel odsednout pryč (kino bylo naštěstí skoro prázdný ). A to jsme nebyli zhulený. Podruhý už jsem si to mohl pořádně vychutnat a šel bych na to klidně ještě víckrát, kdyby to dávali (v kině), protože se bojím, že ten zážitek v TV nebude takovej. Kvalitu filmu nijak nesnižuje ani fakt, že získal Oskara .

Old Post 23-04-2002 v 19:31 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crap
Stálý Člen

Karma uživatele crap - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

citace:
Původní příspěvek od Homolka
1. ŽSZ mě z USA sitkomů baví asi úplně nejvíc.

Nevim jestli všechno teď dávaj na ňáký televizi, ale doporučuju:
ŽSZ; Jistě, pane ministře/premiére; Naprosto dokonalé; Sex ve městě...

Keep smoking

Old Post 24-04-2002 v 08:58 AM
crap je offline   Profil uživatele crap   Find more posts by crap   Foto galerie člena crap   Click here to Send crap a Private Message   Add crap to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

to Homolka Příspěvek č. 52

Tak Sedm samurajů si nějak nevybavuju, bude to asi jedna z mnoha mezer, které si budu muset doplnit. Dík za tip .
A ještě k Tygrovi-možná jsem tím filmem až příliš zaslepen, ale mě se nezdál nějak přehnaně akční, podle mě tam ty klidné dialogové scény byly s bojovými sladěny tak akorát. A Li Mu Bai u mě splňoval veškeré požadavky na legendárního bojovníka . Byl na vrcholu nejen svým bojovým uměním, ale i svým duševním stavem. Z každého jeho gesta a slova čišela naprostá vyrovnanost. Myslím, že docela dobře vystihly rozdíl mezi ním a tou mladou holkou (jméno si nepamatuju), kdy ona, ač vynikající bojovnice (ta scéna v hospodě byla taky výborná, jak tam veršovala), byla proti němu jen na začátku cesty.
A jestli se z toho filmu stane legenda ukáže až čas .

Old Post 24-04-2002 v 11:04 AM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crap
Stálý Člen

Karma uživatele crap - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

citace:
[B4]. Naprosto dokonalé - to neznám, wocogou? [/B]

To je takovej sitkom o takovejch strašně zhulenejch, ožralejch a zfetlejch babách. Blbě se to dá popsat(resp.nedá). Kdysi to dávaly na tv3, ale ta teď nevysílá.

Ale teď si uvědomuju, že je to BBC, takže taky GB.
Jo a z britskejch jsem ještě zapoměl na červenýho trpaslíka. Ten je tušim taky BBC. Nevim jestli je ňákej BBC sitkom kerej se mi nelíbí.

Old Post 24-04-2002 v 14:25 PM
crap je offline   Profil uživatele crap   Find more posts by crap   Foto galerie člena crap   Click here to Send crap a Private Message   Add crap to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frexam
Stálý Člen

Karma uživatele frexam - 6% Pěstitelská

vlak??? Příspěvek č. 54

Ja bych vam jeste doporucil ACID HOUSE, uzasne natoceny - a ta moucha, fakt husty co?

ja proste neustale musim obdivovat brity protoze maj opravdu vynikajici filmy ,serialy(BBC), komedie i dokumenty (BBC)

Ted sem si vzpomel na jeden peknej film myslim ze to byl kanadskej film. Celej film se odehrana ve vlaku (odkud kam jel si nepamatuju) a bylo to dost o lidech
nevite nekdo jak se to jmenovalo?? (doufam ze neni moc filmu co se odehrava jen ve vlaku :-) )

Old Post 24-04-2002 v 23:01 PM
frexam je offline   Profil uživatele frexam   Find more posts by frexam   Foto galerie člena frexam   Click here to Send frexam a Private Message   Add frexam to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
borifield
Stálý Člen

Karma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

no jeden film lepsi nez druhej ted davaj na dvojce Viscontiho - klasika , jinak filmace (tv nebo kino) je povinnost ,nehodlam sledovat porad dokola komercni sracky - s prominutim !! to primo ubiji a kvalita je je z 95% neoddiskutovatelna.tech filmu je takovy hafo (korida lasky -husta moc ,passolini,greenaway...

Old Post 25-04-2002 v 09:05 AM
borifield je offline   Profil uživatele borifield   Find more posts by borifield   Foto galerie člena borifield   Click here to Send borifield a Private Message   Add borifield to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frexam
Stálý Člen

Karma uživatele frexam - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

No mozna je to trochu offtopic ale ted jsem videl v bedne strady dobry starwars a fakt sem byl rad ze jsem je po dlouhy videl. Je to proste vymakany - to ty novy episody nesahaj tem starejm ani po kotniky.
A zvlast kdyz si jeste zapalite - dobrej ulet.

Old Post 30-04-2002 v 23:02 PM
frexam je offline   Profil uživatele frexam   Find more posts by frexam   Foto galerie člena frexam   Click here to Send frexam a Private Message   Add frexam to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lokijokinnen
Stálý Člen

Karma uživatele lokijokinnen - 5% Pěstitelská

Palec nahoru dalsi narezy Příspěvek č. 57

negdo tu zminil BRAZIL - to je jiny kafe

T.Gilliam je ten nejlepsi z Pythonu, nemusite se mnou souhlasit, ale je to tak

at uz vyborne animace skrz weskere dily letajiciho cirkusu

tak az k jeho samostatnym filmum

celkowi prostredi a atmosfera je nadherna (12monkeys)
nebo (BRAZIL !) nebo (Strach a Hnus !)

doplneno geniem napadu (opet predevsim BRAZIL- genialni kancly !) gde se vyradil (strach a Hnus - a scena z MOTOzawodu !)

no a ke vsemu jeste HUDBA a HLAWNI zenska ROLE (telo)

NADHERA
to bych si nechal odoperowat lewe warle :-o

KROM jineho NA LFS v Uher. Hradisti se tesim doufam nejenom JA

- treba na serii - SMrtelne ZLO, Armada temnot, ..., Bad Taste !!!!!

gdo newidel pochybyl

Utworte fronty pred wideo pujcownami a dozadujte se kwalitniho TITULU

ZDAR YAMAN

Old Post 03-05-2002 v 11:54 AM
lokijokinnen je offline   Profil uživatele lokijokinnen   Find more posts by lokijokinnen   Foto galerie člena lokijokinnen   Click here to Send lokijokinnen a Private Message   Add lokijokinnen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Graetar
Stálý Člen

Karma uživatele Graetar - 8% PěstitelskáKarma uživatele Graetar - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

Lars von Trier - mňam, mňam...

Znám Evropu, hlavně však Prolomit vlny - bomba! U tohohle filmečku jsem měl poprvý docela na krajíčku (a nebyl jsem sám; chlapi sobě jsou halt citlivý duše )

A co takhle Wim Wenders, především Nebe nad Berlínem a Na konci světa? Nebe nad Berlínem jsem teď viděl v P100 - pár jedinců mělo problémy udýchat černobílou část filmu zachycující myšlenky aktérů, ale kdo si počká... Nadějeplná, barevná katarze na závěr rozhodně pohladila na duši a vnesla do ní světlo a optimismus Na konci světa se moc (spíš skoro vůbec) nepromítá, ale stojí to zato. Těžko se to popisuje, ale je to zvláštní záležitost točící se okolo očekávané třetí světové (nukleární, jak jinak...), vynálezu navracejícího slepým zrak a cestování. Ne každému, kdo jej viděl, se film líbil, osobně se však domnívám, že přinejmenším za zmínku stojí.

Milujte se a množte se!

Old Post 03-05-2002 v 16:34 PM
Graetar je offline   Profil uživatele Graetar   Find more posts by Graetar   Foto galerie člena Graetar   Click here to Send Graetar a Private Message   Add Graetar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zoltan
Nový Člen

Karma uživatele Zoltan - 0% PěstitelskáKarma uživatele Zoltan - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 59

16.5.2002 je premiera STAR WARS EPIZODE 2 : ATACK OF THE CLONES!!! dalsi pokracovani serie hvezdnejch valek bude urcite mnohem lepsi nes epizoda 1 a bude se vice podobat dilu Imperium vraci uder, takze lehce temnejsi a ...no proste to bude narez!!!!

Be growing... Be happy!!!

Old Post 04-05-2002 v 23:17 PM
Zoltan je offline   Profil uživatele Zoltan   Find more posts by Zoltan   Foto galerie člena Zoltan   Click here to Send Zoltan a Private Message   Add Zoltan to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zoltan! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

Chtěl jsem se zeptat. Nezdá se vám, že Mulholand drive je takové pěkné pokoukání se záhadou a komediálními prvky? Například ta scéna, kdy ten nájemný vrah má zabít jednoho člověka a nakonec zabije čtyři a průser v jeho hlavě znamená teprve to, že trefí nějaké elektrické zařízení, které začne hořet je boží. Nebo story toho režiséra, to je úplná bomba.

A taky jsme se chtěl zeptat, jestli vám nepřipadala Americká krása jako reklama na užívání marihuany? Jediní dva lidi co v tom filmu žijou dobrej život kouří trávu. Myslíte, že to taky zakážou?

nemo

Old Post 05-05-2002 v 02:45 AM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lokijokinnen
Stálý Člen

Karma uživatele lokijokinnen - 5% Pěstitelská

Palec nahoru Americau Beauty Příspěvek č. 61

to je skwelej film

... spis taktrochu reklama na pohodowej ziwot :-)

no ale cinky bych zkourenej asi tezko zwedal

btw: FIGHT CLUB RULEZ

Old Post 05-05-2002 v 14:17 PM
lokijokinnen je offline   Profil uživatele lokijokinnen   Find more posts by lokijokinnen   Foto galerie člena lokijokinnen   Click here to Send lokijokinnen a Private Message   Add lokijokinnen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
teksun
Stálý Člen

Karma uživatele teksun - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

a co třeba TRAFFIC?hodně vymakanej filmeček rozhodně lepší než zatracení nebo perníková věž-co se týče drog tag tendle film byl hodně propracovanej.Potom je good Šeptej ale to už jsou starší filmy jo a viděli jste film Život je krásnej?

Old Post 06-05-2002 v 17:06 PM
teksun je offline   Profil uživatele teksun   Find more posts by teksun   Foto galerie člena teksun   Click here to Send teksun a Private Message   Add teksun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

jo traffic byl sice trochu rozvláčnej, ale docela dobře ukázal tu nečernobílost "War on Drugs"

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 07-05-2002 v 08:25 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alarich
Nový Člen

Karma uživatele alarich - 0% Pěstitelská

Nápad Novy Lynch Příspěvek č. 64

Pro vsechny co jim vrta v hlave Mulholland drive:
jasne, ze je to proste "jenom" Lynch, ale kdo ho chce pochopit vic ma moznost bud si dlouho lamat hlavu nebo kliknout na odkaz http://www.salon.com/ent/movies/fea...is/index.html?x
predpokladem je jenom prumerna znalost anglictiny. Je to vyklad, ktery alespon me osobne pripada (samozrejme jen castecne uspokojivy.
Doporucuji.

Old Post 07-05-2002 v 12:43 PM
alarich je offline   Profil uživatele alarich   Find more posts by alarich   Foto galerie člena alarich   Click here to Send alarich a Private Message   Add alarich to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:55 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
30-11-2004 - letacek - 13 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás