Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je fotečky pošlu,ale tak akorát paliček v zavařovačceBohužel zase mi nešel foŤák,takže fota nic,ale teĎ nejaký fotečky udělám.
No co jinak,dneska proběhl malej smoketestíkVzal jsem malinkou paličku strčil do bnogu,zapálil dal pár prdů a čekal co se bude dít.Vonělo to překrásně...chuŤ výtečná,ale co nastalo 15 minutách to jsem fakt nečekal.Měl jsem uplně husí kůži,všechno jsem cejtil 10x intenzivněji a docela jsem propukal v smích,takže myslim,že se hulčo povedlo a i když toho neni moc,tak je to fakt super.
jééééééééj to si mi udelal radost. skveeely. dobřee tyy. gratuluji. jen to nech trochu zrát, pak ješte uvidíš ))))) plánuješ sklizen mezi 60-70dnem, nebo kdy?
an fotky se tesim.
ale dikyyyy potesil si mne.
No tak dneska jsem kytičky pokácel uplně.52.den květu.Holky už byly zralý dost,pestíky uplně hnědý a kytičky pěkne pocukrovaný.Dneska jsem udělal další testík...Tentokrát jsem pálil s kámošema.Ubalil jsem takový pořádný brčko a nechal kolovat.A jak to dopadlo?Dva lidi museli z kolečka odstoupit jak byli spálený a ten zbytek se po chvilce dostával do zvláštních stavů jako že chvilku brečeli a chvilku se smáli.
kámo brácho, mě to normálne uplně baví číst tvý smokereporty. házej další, nebo to vydej jako knížku. mám z toho velkou radost.
já si ho taky nemuzu vynachválit, co sem dával na košt tak nekteří rozumní to fakt chváli a jini zas nechvalili, nejspis neumeli balit
ale to je jedno, preju pekný pohulení.
todle je fakt jen z jedný kytky? tak to je paráda, dobřeee tyyy
no proste mam radost že se to vyvedlo.
nechvalila mala vetsina, prevazne ti co sem ji dal na košt palice od spoda. jako rikali ze to enni spatny, ale meli silnejsi... a mozna sem i sklidil trochu driv, asi 60 den od nakvítání. an vebu pisou i skoro 70 dni by to melo kvist...
ale sem rad ze se mi to povedlo do koce, a ze sem si pekne pocoudil... a ty palice z vrsku co sem si nechal nakonec - to je uplný sedativum
hlavne mi to trosku skrabalo v krku, sem to precpal hnojivama.
tak se tesim co napises jinak mej se chlape, fakt peknej grow.
važil si to?
Nevážil a ani to vážit nehodlám o váhu mi totiž nejde.Jsem rád,že mám co kouřit a už se těšim,že vyletim na outdoorek(to bude taky můj první pokus micmochodem),takže pokud se vše povede,tak se tu určo ode mě něco objeví.
jo taky se chystám na outdoor, mam skrin zatim zatrhnlou, tak sem ji chtel prodat a postavit si z nudy novou. jinak mam povymenováno pár semínek, který meli být do skríne, ale asi je dam ven a pak si z venku vemu rizky dovnitr az bude skrin povolena, nebo jestli ji nekdo kouupí tak do nové
budu se tesit na tvy smoke reporty