Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
21g :
''''''''''''
Tuž zkopiruj si obrazky, hod na cedlo a odnes do určité prodejny kde ti to natisknou dá se říct na počkání.... KDYŽ NEMŮŽEŠ DOSPAT
Co si sám neuděláš to nemáš !
Já su trpělivý počkám jsi na originál ,
jinač jsem pro FOTO č.1 .
no to já taky budu cekat na originál pác tady ty obrázky nejsou v moc velký kvalite nato abyych si je nechal sám natisknout ......
já jsem pro foto č. 10
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
No moc pěkne ale místo toho (nezasadíš zaplatíš bych spíš děl!!! NESKLIDÍŠ ZAPLATÍŠ!!!) PROTOŽE ZASADIT MOHU 200krát ale jestli to ani jednou nesklidím????
Keby že sa na triko dalo ta Dokttorova Fotka ale iba ten posledny obrazok,tej rastliny
Lekvár je skvelý vynález ,ako neurobiť zo všetkých sliviek slivovicu ...
Kottonmouth Kings - Pack ur bowls ...
Kottonmouth Kings - Where's the weed at...