Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele novej film? http://warcenter.cz/viewtopic.php?f=39&t=49422 http://www.csfd.cz/film/206389-sout...maginationland/ hehe
Jinak teda - Cartmanova mama je devka
Vis mami, Kyle ma tatu.
-ano ericu
mami, i stan ma tatu
-ano ericu
kenny ma taky tatu
ano ericu.................................
...............................................
..............................................
................................................
................................................
tak kde mam kurva tatu ja?
Naprosto nejlepšíí seriál!!!
Ta originalita těch vtipů a jak se náráží do různých pitomých celebrit!!
Mám všechny série a vyděl jsem je několikrát!!Doporučení pro ty co ještě neviděli, je na mííístě!!!! xD........
Nejlepší seriál o kdy spatřil světlo světa a že jsem jich viděl opravdu moc. Každý díl jsem viděl snad 5-10krát a stejně mě to pořád baví ...
Taková malá citace by Eric Cartman :
citace:
Dobrý den, madam. Čistím tuhle čtvrť od parazitů. Mohl bych omrknout váš dům? Obavám se, že máte hipíky. Hipíky? Jsou teď rozlezlý po celý čtvrti. Vedle jich měli šest ve sklepě. Většinou žijí v koloniích.
Tohle se mi nezdá. Můžu se mrknout na půdu? No jasně.
Podívejte, madam. Vidíte? Hipíci. Takzvaní gebící skameňáci. Častá forma, výskyt hlavně na půdách. Když vidíte jednoho, bývá jich zpravidla víc. Kde máte dvorek? To jsem čekal. Máte na dvorku bubnovej kruh.
Objevili se před pár dny, ale já nevěděla, že jsou škodliví. Půdu budeme muset vykouřit a ty na zahradě otrávit
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
jj SP zhulakany je total pecka ...najviac sa mne a spoluhulicovy paci aky je ten Eric ukazkovy skurvak xD...good cast ta ako kupi chlpi od jedneho starsieho chlapca a nakonci ho dojebe tak ze na 1* xD
South Park je fakt hustej seriál! Konečně nějaký seriál, který ukazuje skutečný život nezletilých a nebojí se zacházet i do běžně tabuizovaných témat. Pravda, že spousta věcí je tam až moc přehnaných, ale to je na tom většinou to nejvtipnější.
No, teď už se na South Park moc nedívám, protože jsem už viděl všechny díly seriálu i filmy. Ale sem tam se ještě kouknu na díly seriálu, které se mi zvlášť líbily. Co si pamatuji, tak naposledy jsem se totálně vysmál, když jsem zhulenej koukal na díl Chinpokomon..."My japonci máme velice malé penisy, ale vy američané máte tak veliké, obrovské panisy!"..."...Byli jsme rádi v přítomnosti tolika velkých amerických penisů!"
Jo a ručníček je skutečně hustejk týpek, s ním bych někdy zahulil
Víš jak poznáš, že hulíš skunk? Tak, že každý prd je plný překvapení!
...Spolek závislých pěstitelů konopí...
Mr Figaro: jo ten díl s hipíkama je mazáckej , mě se nejvíc líbí díl. jak se Cartman zmrazí aby nemusel čekat na Nintendo wee a vzbudí se někdy 1000 let v budoucnosti taková SouthPark Futurama
nevim kluci ,,, já se radši podívám s titulkama ,,, přece jen je tam občas nějaký to slovíčku u kterýho si nejsem na 100% jistej a navíc si to stáhnu a mám zaručenou lepší kvalitu.
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Do dneška jsem nepochopil, proč je South Park tak často odsuzován. Sice tam "padají sprostá slova, takže by se na něj neměl nikdo dívat", ale jinak je to parádní podívaná, podle mě úžasný humor a docela vtipný odraz lidské hlouposti.
Na South Parku jsem skoro vyrůstal, byla to moje první kazeta, co jsem si začal nahrávat a nemyslím si, že by to na mě mělo negativní vliv.
Jinak mě totálně dostaly dva díly - jeden o tom, jak si Cartman koupil do trenek chlupy a druhý jak běžel v televizi krotitel krokodýlů. "A teď mu narvu palec do prdele!"
A nejlepší je fakt Cartman!