Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Koukate zhuleni na South Park?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
Soul Rebel
Gangster

Karma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Hele novej film?
http://warcenter.cz/viewtopic.php?f=39&t=49422
http://www.csfd.cz/film/206389-sout...maginationland/ hehe
Jinak teda - Cartmanova mama je devka
Vis mami, Kyle ma tatu.
-ano ericu
mami, i stan ma tatu
-ano ericu
kenny ma taky tatu
ano ericu.................................
...............................................
..............................................
................................................
................................................
tak kde mam kurva tatu ja?

Na Novém 2oo8
V Malinách 2oo7
RaggaKings
BIG BROTHER IS WATCHING YOU ...on minichat

Naposledy upravil Soul Rebel 04-05-2008 v 19:59 PM

Old Post 04-05-2008 v 19:54 PM
Soul Rebel je offline   Profil uživatele Soul Rebel   Find more posts by Soul Rebel   Foto galerie člena Soul Rebel   Click here to Send Soul Rebel a Private Message   Add Soul Rebel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rhino
Stálý Člen

Karma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Imaginatióóóón sóng! Dobrej film.. Ale zhulenej sem u toho nebyl

Old Post 04-05-2008 v 21:01 PM
Rhino je offline   Profil uživatele Rhino   Find more posts by Rhino   Foto galerie člena Rhino   Click here to Send Rhino a Private Message   Add Rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TWiSTY
Stálý Člen

Karma uživatele TWiSTY - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Naprosto nejlepšíí seriál!!!
Ta originalita těch vtipů a jak se náráží do různých pitomých celebrit!!
Mám všechny série a vyděl jsem je několikrát!!Doporučení pro ty co ještě neviděli, je na mííístě!!!! xD........

*smoke weed every day*

Old Post 14-05-2008 v 17:19 PM
TWiSTY je offline   Profil uživatele TWiSTY   Find more posts by TWiSTY   Foto galerie člena TWiSTY   Click here to Send TWiSTY a Private Message   Add TWiSTY to your buddy list     Navštiv homepage uživatele TWiSTY! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TWiSTY
Stálý Člen

Karma uživatele TWiSTY - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

4 Soul Rebel==>>
To neníí nový dííl to je triologie z 12.řady

*smoke weed every day*

Old Post 14-05-2008 v 17:21 PM
TWiSTY je offline   Profil uživatele TWiSTY   Find more posts by TWiSTY   Foto galerie člena TWiSTY   Click here to Send TWiSTY a Private Message   Add TWiSTY to your buddy list     Navštiv homepage uživatele TWiSTY! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
*SMOKETHATSHIT*
Nový Člen

Karma uživatele *SMOKETHATSHIT* - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

simpsnovi sou lepsi jak south park

grow it , smoke it , love it

Old Post 27-02-2009 v 07:56 AM
*SMOKETHATSHIT* je offline   Profil uživatele *SMOKETHATSHIT*   Find more posts by *SMOKETHATSHIT*   Foto galerie člena *SMOKETHATSHIT*   Click here to Send *SMOKETHATSHIT* a Private Message   Add *SMOKETHATSHIT* to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Figaro
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Figaro - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Nejlepší seriál o kdy spatřil světlo světa a že jsem jich viděl opravdu moc. Každý díl jsem viděl snad 5-10krát a stejně mě to pořád baví ...

Taková malá citace by Eric Cartman :

citace:
Dobrý den, madam. Čistím tuhle čtvrť od parazitů. Mohl bych omrknout váš dům? Obavám se, že máte hipíky. Hipíky? Jsou teď rozlezlý po celý čtvrti. Vedle jich měli šest ve sklepě. Většinou žijí v koloniích.
Tohle se mi nezdá. Můžu se mrknout na půdu? No jasně.
Podívejte, madam. Vidíte? Hipíci. Takzvaní gebící skameňáci. Častá forma, výskyt hlavně na půdách. Když vidíte jednoho, bývá jich zpravidla víc. Kde máte dvorek? To jsem čekal. Máte na dvorku bubnovej kruh.
Objevili se před pár dny, ale já nevěděla, že jsou škodliví. Půdu budeme muset vykouřit a ty na zahradě otrávit

díl 9x02

projekt Venus
Zeitgeist movement

„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“

„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce."
Henry Ford , 1922

"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."

Old Post 10-03-2009 v 01:32 AM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acheron
Stálý Člen

Karma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

jj SP zhulakany je total pecka ...najviac sa mne a spoluhulicovy paci aky je ten Eric ukazkovy skurvak xD...good cast ta ako kupi chlpi od jedneho starsieho chlapca a nakonci ho dojebe tak ze na 1* xD

Old Post 10-03-2009 v 13:22 PM
acheron je offline   Profil uživatele acheron   Find more posts by acheron   Foto galerie člena acheron   Click here to Send acheron a Private Message   Add acheron to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acheron! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ivory
Stálý Člen

Karma uživatele ivory - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

perfekt

keby ste chceli ceske verzie, klik http://iserialy.sk/serialy/south-park/

http://www.erowid.org- keby náhodou

Old Post 10-03-2009 v 17:39 PM
ivory je offline   Profil uživatele ivory   Find more posts by ivory   Foto galerie člena ivory   Click here to Send ivory a Private Message   Add ivory to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jack_Herer
Prof.Šluk

Karma uživatele Jack_Herer - 29% PěstitelskáKarma uživatele Jack_Herer - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

South Park je fakt hustej seriál! Konečně nějaký seriál, který ukazuje skutečný život nezletilých a nebojí se zacházet i do běžně tabuizovaných témat. Pravda, že spousta věcí je tam až moc přehnaných, ale to je na tom většinou to nejvtipnější.
No, teď už se na South Park moc nedívám, protože jsem už viděl všechny díly seriálu i filmy. Ale sem tam se ještě kouknu na díly seriálu, které se mi zvlášť líbily. Co si pamatuji, tak naposledy jsem se totálně vysmál, když jsem zhulenej koukal na díl Chinpokomon..."My japonci máme velice malé penisy, ale vy američané máte tak veliké, obrovské panisy!"..."...Byli jsme rádi v přítomnosti tolika velkých amerických penisů!"
Jo a ručníček je skutečně hustejk týpek, s ním bych někdy zahulil

Víš jak poznáš, že hulíš skunk? Tak, že každý prd je plný překvapení!
...Spolek závislých pěstitelů konopí...

Old Post 10-03-2009 v 20:32 PM
Jack_Herer je offline   Profil uživatele Jack_Herer   Find more posts by Jack_Herer   Foto galerie člena Jack_Herer   Click here to Send Jack_Herer a Private Message   Add Jack_Herer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

Mr Figaro: jo ten díl s hipíkama je mazáckej , mě se nejvíc líbí díl. jak se Cartman zmrazí aby nemusel čekat na Nintendo wee a vzbudí se někdy 1000 let v budoucnosti taková SouthPark Futurama

Old Post 10-03-2009 v 22:14 PM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pupiset
Stálý Člen

Karma uživatele Pupiset - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

Naposled me kluci rozsekali timhle dilem
http://www.ceknito.cz/video/233661
Vzhledem ktomu ze sem aktivni hrač WoW,tak sem se hoooodne pobavil.

Pupisetuv OUT

*Kalfas factory

Fajfka kifu před snídaní dá muži sílu sta velbloudů na dvoře

Old Post 11-03-2009 v 06:00 AM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MEDICINEMAN
Stálý Člen

Karma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

Hehe, dnes se zacina vysilat 13. serie, takze zitra rano

Jinak kazdej dil se da po mesici od premiery pustit na oficialnich strankach.

http://www.southparkstudios.com/

no show

Old Post 11-03-2009 v 09:42 AM
MEDICINEMAN je offline   Profil uživatele MEDICINEMAN   Find more posts by MEDICINEMAN   Foto galerie člena MEDICINEMAN   Click here to Send MEDICINEMAN a Private Message   Add MEDICINEMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dokktor
Stálý Člen

Karma uživatele dokktor - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

medicinman: předběhls mě enom bych tě opravil, že ty díly sou tam celé hned po premiéře a ne až za měsíc

Old Post 12-03-2009 v 15:22 PM
dokktor je offline   Profil uživatele dokktor   Find more posts by dokktor   Foto galerie člena dokktor   Click here to Send dokktor a Private Message   Add dokktor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Figaro
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Figaro - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

nevim kluci ,,, já se radši podívám s titulkama ,,, přece jen je tam občas nějaký to slovíčku u kterýho si nejsem na 100% jistej a navíc si to stáhnu a mám zaručenou lepší kvalitu.

projekt Venus
Zeitgeist movement

„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“

„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce."
Henry Ford , 1922

"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."

Old Post 12-03-2009 v 16:10 PM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Real-Shit
Stálý Člen

Karma uživatele Real-Shit - 2% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

hmmm vypadá to že ta 13. serie bude velkej mazec uz ten první díl je luxusní jinak best je krazy kripples

Ježiši co je to za lidi?

Old Post 15-03-2009 v 13:57 PM
Real-Shit je offline   Profil uživatele Real-Shit   Find more posts by Real-Shit   Foto galerie člena Real-Shit   Click here to Send Real-Shit a Private Message   Add Real-Shit to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dinornis
Nový Člen

Karma uživatele dinornis - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

Do dneška jsem nepochopil, proč je South Park tak často odsuzován. Sice tam "padají sprostá slova, takže by se na něj neměl nikdo dívat", ale jinak je to parádní podívaná, podle mě úžasný humor a docela vtipný odraz lidské hlouposti.
Na South Parku jsem skoro vyrůstal, byla to moje první kazeta, co jsem si začal nahrávat a nemyslím si, že by to na mě mělo negativní vliv.
Jinak mě totálně dostaly dva díly - jeden o tom, jak si Cartman koupil do trenek chlupy a druhý jak běžel v televizi krotitel krokodýlů. "A teď mu narvu palec do prdele!"
A nejlepší je fakt Cartman!

Láska prochází žaludkem, ale řízky jsou řízky...

Moje první zahrádka

Old Post 15-03-2009 v 14:40 PM
dinornis je offline   Profil uživatele dinornis   Find more posts by dinornis   Foto galerie člena dinornis   Click here to Send dinornis a Private Message   Add dinornis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:44 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
15-09-2003 - Koukat zkouřenej na HOROR! - 11 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás