Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No, konečně se skříň dočkala alespoň té folie...
Ovšem jak chceš udýchat dnes už poměrně velké latifundie (soudě dle info cca 40 kytek) s touto -home-made- výbavou...? Řízky bych už raději dělal pouze z vepřovýho, nebo se za měsíc nesrovnáš časově s fotosyntézou. Resp. její rozdílnou potřebou u různě starých kytek. Už teď jsi nucen zvedat lampu skrz výšku OUTu, ale to se zcela jistě v budoucnu odrazí ve vitalitě těch dnes nejmladších rostlin, které potřebují světlo BEZPROSTŘEDNĚ nad sebou... uvidíš sám. Držím palec.
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.
chci si udelat rizky z ostatnich kytek, ale kdyz jsem to zkousel na uotdoorech tak me krom 2 vsechny uhnily. nevim co delam spatne, zkousel jsem rockwool a naposled i hlinu a ta se mi zda nejrozumejsi a po 14 dnech jsem je presadil a drzi se.u ostatnich nebyly videt ani korinky a hned to hnilo, pouzivam presnou techniku zariznuti, namočeni do geloveho stimulatoru a sup do hliny a pres to plastový kryt s odvetranim. foto prilozim az udelam 4 dalsi rezy.
Zdravim
Tak to jsem moc nepochytil ty na klony nejdřív svítíš periodou na květ, a pak nakvetlým flowers zase napálíš 18/6? Takhle těm rostlinám vyk***íš fotoperiodu začnou se ti kytky kroutit lístky a prostě nic dobrýho z toho nevznikne...
konečně jsem doplnil druhy týdenní časovač, takze svitim 12/12 ve skrince 115W cfl a 18/6 4x18W cool white na vsechny ostatni kytky i na rizky misto 24/0.