Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím
tak Jack Herer se osvědčil i jako nedozrálej,mno.....chut je lehká,lehce sladká dosti skunková,neškrábe a pěkné ''high''
Z těch vršků bylo 20g,něco už se stačilo zhulit(celkem dost),všem to chutná a mě taky,v neděli pokosim ten zbytek z tohodle Jacka,a bude i foto Jacka co roste za krámem,taky macek......no a já jdu zas na brko
Nějaká sušina...
Zatim
Zdravím,
jj,tak se to blíží....pomalu....ale jistě....zítra dostane Jack Herer co roste za krámem poslední dávku hnojiva - 20ml Alga Bloom + 10ml Green Sensation/2L....jo jo já vim,sice silná dávka,ale je poslední,tak musí stát za to,dnes je čtvrtek a mám v úmyslu to pokosit až další neděli,což je....hmm....jo to je 4 listopadu, a to bude až řekněme od posledního pohnojení 9 dní,na flushing myslim dostačující,jen doufám že nebude moc hnusný počasí,já raději to sluníčko
Tot vše foto až v neděli....
...další makro Jacka ze Svahu,který už neni mezi námi...
Zdravím
tak si pokuřuju Papayu a říkám si,už aby byl dozrálej Jack abych ho mohl seknout,a von ne a ne dozrát,to mě štve,v neděli jsem nestíhal,takže jsem mu dal již zmíněnou dávku v příspěvku č.50 hnojky,a dávám mu tak max. 10 dní,lehce se projevuje plísen,ale v malých dávkách,včas zadržovaných,no uvidíme jestli dozraje,chtělo by to lepší podmínky
Jinak voní pěkně
Palice má pěkně tvrdý,i když listnatý,ale těšim se,ten Jack ze svahu byl taky dobrej,moc i jako nedozrálej,nechutnal jako běžná venkovka,ale opravdu skunkově,hold genetika je genetika...
Zdravím
dnes skosen Jack Herer,výnos bude jistě slušný,je toho hromada,musel jsem ho seknout dřív, protože plísen a čorky jsou nemilosrdný,takže pak dodám foto sušiny.
Ale ne vše se suší!!!
Dal jsem větev do kanystru s vodou a peroxidem vodíku a šoupl jsem to pod 70W Lucolax HPS,mno uvidíme jak to dopadne,každopádně budu informovat,tady fotos
Něco ze sklizně
tak usušeno,zváženo,Jack Herer......258g
Myslím že to ujde,i když u takhle velké kytky jsem čekal víc,ale neva,hold byl hnusnej podzim....
Ale voní a hulí pěkně,přímo masakrálně
V té krabici je 60g očištěnýho,a ještě to neni všechno
Jo zapoměl jsem dodat že než jsem Jacka skosil,tak se zhulilo 10g,a 12 větví mi odnesly čorky
Ale i tak pěkný
Skosil jsem i ten hokus pokus alá lampa 70w,viz. příspěvek 53.
No a takhle to vypadalo po pokosení,ted schne,ale voní jinak než z venku,sladčeji...
Tibet
.....no je to pěkná outdoorová odrůda,brzy kvete a brzy se sklízí,tak v půlce až koncem září.........voní hezky po ovoci,taky tak i chutná,ale není to jeden z těch silnějších modelů......a na 100%ní sativu celkem "stoned" stavy,je to už f3,a každej kus vypadá jinak,ale pro začátečníka je to materiál