Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
juli: díky.. musel jsem to vykoumat protože nejsem každý den doma a musí vydržet bez zalití i 2 dny..
jsem rád že se chytla a 4kilo ji nezabilo....
na fotce jde vidět kořenový systém který se pěkne rozjel..
jestli s toho bude alespoň palička tak tu si vychutnám
czest no tady je muj mrzacek:-( uz sneho asi nic nevileze jak vidim uz asi tyden vypada porad stejne no jen kuknete . A co Duffy duck jak ti to jede sem na tebe zvedavej delsi dobu si nehodil foto
listí mi nějak zežloutlo ale není se čemu divit... ona to holka v tak malém prostoru nemá jednoduché....
čeká ji poslední 14 dní takže nevím jestli to vydrží ale musí
chloupky jsou nádherné
tak jsem sklidil
bohužel jí chybí tak ještě 10 dnů protože jsem ji dal pozdě do skříně...
jenže mi dojela perioda 12/12.
myslím si že by ještě nabobtnala a zvětšila se ale i tak vypadá že je pocukrovaná....
pánové děkuji za spoluúčast v této soutěži a myslím si že to je sranda a na příště alespoň 100ml
až mi poschne tak dám smoke report (koupil jsem čisté sklo ať si ji vychutnám
Díky za K+ taky si ji zasloužíte...... už je tam
tak jsem sklidil
dal jsem ji o 10 dnů později do skříně po přepnutí na 12/12...byl to řízek přeplý na květ... takže ji 10dnů chybí ..
myslím si že by ještě nabobtnala a zvětšila se ale bohužel jsem sklidil a nebudu svítit 4kilem kvůli téhle holce...
myslím si že je pěkně pocukrovaná i tak.
mám nachystané čisté sklo a až poschne tak dám smoke report..
pánové bylo mi potěšením se zůčastnit této soutěže a jestli se povede udělat druhé kolo tak se určitě zase přidám....
Díky za K+... taky si ji zasloužíte...
myslím že vítězem je určitě ZeeGun :-) (máš štěstí že mě nedokynula)