Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nesmysl, taky jsem z podkrkonoší a hulíme tu naprosto ze všeho záleží podle chuti jedince. Skleněnky tady máme přes 10 let teda alespoň co pamatuju já
Skleněnka je taková singlovka nebo tak max pro dva. V jointu je na víc tabák a někdo to nemá rád. Jsou i tací co nekouří a jen hulí a to se špekem nejde...
Pro mě je skleněnka best když sem si koupil g tak sem udělal tak 3 až 4 jointy sám ( 2 dny když se moc nehulí ) a konec, se sklem uspořím...
Sklo sem hulil jen když sem hodně hulil (2x za den no problemo)a byla nouze o zelí. Nějak se mi moc nelíbí když musím koukat na ten shit jak tam teče a tak...no fuj prostě ...
Teďka vždy tak do týdne,dvou pěkně špíčka a tjadá
Zdary, Krušnohoří hlásí nával špeků a bong, ojediněle skla. Po pravdě, kromě mě znám jen jednoho člověka, co má vlastní sklo. Já hulim z takovýho malýho sráče za 10 kč a sem spokojenej.
ja si dávam do sklenky aj sitko aj filter, bez sítka máte plmé ústa popolu a bez filtra splné pľúca dechtu... ale minimálne filter odporúčam, inak je to o hovne...
ahojte. napadlo me ze dam za konec sklenenky papirovy kapesnik (takto to vlozim do pusy) a mohl sem se podivat na cerne flicky na nem kdyz jsem dohulil. myslite ze si muzu timto trochu pomoct od toho bordela nebo je to k nicemu? prece jenom jsem radsi kdyz to zasira ubrousek a ne muj krk..
Původní příspěvek od Jablko Ten stou zařivkou je dobrej to aby sis rozdelal taborak kdyz si chces pohulit sam a taky by me zajimalo jak si z toho dostal ten jedovatej sajrajt
No proto mu to chutnalo, že tu zářivku před tím nevymyl :-)
Omlouvám se že reaguji na tak starej post, ale nedalo mi to ...
Do skla sítko nedávám, protože umím odhadnout, kdy se blížím ke konci a je potřeba zmírnit tah. Na druhou stranu si nedokážu představit, že bych si dal bong bez sítka (ačkoliv je jasné, že tyto nečistoty zachytí voda) - paradox
divný.. nenapadlo mě nad tím uvažovat a ani že by s tím mohl bejt problém. Prostě nacpu kus paličky do kotle, zamáčknu palcem a zapálím, zatímco tahám. Jo.. když už tam strkám zbytky, který nejsou vcelku tak se stane že chytnu krtka, ale co vím tak na to ještě nikdo neumřel a většinou se to nestává, musí se tahat opatrněji:-)
I don't care about someones
politics, nationality or skin color. I
just hate everybody.
Jinak sítka se vyrábí, co jsem makala v trafice tak si je lidi moc nekupujou, spíš si dojdou pro bongo a když už, tak je vezmou k tomu. Jsou to kulatý a jemný sítka, velký asi jak dvoukoruna. Prodávaj se po pěti, cca kolem 10-ti korun. Ale neumím si představit, že by to někdo rval do skla.
I don't care about someones
politics, nationality or skin color. I
just hate everybody.
Skleněnky jsou fajn,ale radši pálím špeky,pač sklo když je silnej model už neudejchám.
Skleněnka se hlavně musí po každém nacpání vyčistit,jinak tam můžete dát cokoliv a budete víc cítit dehet než model.Sítka se žádný používat nemusej,pokud se nepálí hovno a i to jde nacpat nad model.Model se nevdechuje,tahá se ze skleněnky pomalu a dlouho,nejdřív teplý kouř nasát do huby a pak až do plic)