Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Rok 2007 aneb co na něj čórky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5

Kolik jste toho sklidili?
This poll is closed.
Vše je doma 77 51.68%
Většinu mám doma 25 16.78%
Půlka mi zbyla 13 8.72%
Něco mi nechali,ale bída 19 12.75%
Ukradeno 15 10.07%
Total: 149 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
AHM4D
Stálý Člen

Karma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

jsem klidný..za těch asi 7 let pěstění se čórky zatím nevyskytly, krom "testovacích" políček kde zmizely nezralý kyti..po tom co tady čtu ale nevím jestli mám víc štěstí nebo rozumnejch fleků
anebo ví že jsou to moje kytky a bojej se je sebrat

*400W Drip..SensiStar Euforia Sk#1 2010*
**400W AEROBOX..WhiteWidow NorthernLights WhiteRussian Carnival Chronic 2008 **
***Authentic bio cannabis area´s 2008 ***
****400W Soil+Coco...NYCD Nebula BigBud Whie Widow 2008 ****
*****400W Soil+Coco...PowerPlant OrangeBud Skunk#1 Chronic 2007 ******
******Authentic bio cannabis area´s 2007******
*******První pokus 400W Soil+Coco indoor mixseeds 2007*****
Začátky outdoor 2003-2006

Old Post 27-09-2007 v 16:54 PM
AHM4D je offline   Profil uživatele AHM4D   Find more posts by AHM4D   Foto galerie člena AHM4D   Click here to Send AHM4D a Private Message   Add AHM4D to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AHM4D! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
100kroku
Nový Člen

Karma uživatele 100kroku - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

čau lidi jsem tady nový, ale bohužel se hned musím přidat do skupiny zklamaných... :-\ dneska jsem zjistl, že mi nějací čů..ci zkosili pět z šesti sotva kvetoucích sensi skunku co jsem měl v kbelících v oplocence...tu nejlepší, ale nechali..bohužel, ale moje chyba, před týdem jsem jel kuknout na kytí a nevšiml jsem si,že tam ty kurvy sbírali lysoně, asi mě viděli a vzali si to...

Old Post 28-09-2007 v 18:14 PM
100kroku je offline   Profil uživatele 100kroku   Find more posts by 100kroku   Foto galerie člena 100kroku     Add 100kroku to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
opicca
Stálý Člen

Karma uživatele opicca - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

ja mel 6 kytek...2 samci 2 me zdechly jedna vyrostla tak 30cm nevim proc a ta posledni je spokojenost sice mam na pul kytky s kamosem ale lepsi nez dratem do oka hh

Old Post 29-09-2007 v 10:54 AM
opicca je offline   Profil uživatele opicca   Find more posts by opicca   Foto galerie člena opicca   Click here to Send opicca a Private Message   Add opicca to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
globy
Nový Člen

Karma uživatele globy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Ja je mel doma na zahradce v kvetinacich. 3x Nebula a gws. Je to pryc a zustaly jen misky. Porad nemuzu uverit ty drzosti

Old Post 29-09-2007 v 15:18 PM
globy je offline   Profil uživatele globy   Find more posts by globy   Foto galerie člena globy   Click here to Send globy a Private Message   Add globy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
piiit
Stálý Člen

Karma uživatele piiit - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

mne kradnu urodu rok co rok, skusam stale nove a nove veci a vyzera to ze naj metoda je dat na kvantitu a sadit vela poli a nedavat vsetko na jednu kartu lebo to urcite nevyde... tot moja rada

Alea iacta est - kocky su hodene

Old Post 30-09-2007 v 17:21 PM
piiit je offline   Profil uživatele piiit   Find more posts by piiit   Foto galerie člena piiit   Click here to Send piiit a Private Message   Add piiit to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DarkTerror
Nový Člen

Karma uživatele DarkTerror - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

2 jasomto: Tak myslim ze nejen me by ta tvoje finta zajimala

Čorka se dostane všude... A já už konečně zjistil kdo měl tu drzost vlízt do mojí zahrádky!!!

2 piiit: dobrá rada. taky jsem měl více trumfů... a hned ten večer co jsem zjistil že mám doma vybíleno tak jsem šel sklidit do skleníku... tam naštěstí vše bylo ale strach mě donutil shamany sklidit... zbytek jsem tam zatím nechal a je tam stále takže o tom asi nikdo neví. Ale nechtěl jsem riskovat že ráno přijdu a ti krásní 4metroví velikáni budou fuč.... Te'd už se hezky koupou 10dní v H2O2B1 lázni... :-D

Shiva: no větší brutalitu jsem zatím neměl, Shiva me zatím pokaždé (2x) doslova položila na zem :-D

Mrkněte sem??!!??

Old Post 01-10-2007 v 11:48 AM
DarkTerror je offline   Profil uživatele DarkTerror   Find more posts by DarkTerror   Foto galerie člena DarkTerror   Click here to Send DarkTerror a Private Message   Add DarkTerror to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DarkTerror
Nový Člen

Karma uživatele DarkTerror - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

Mno to by nebylo dobré když by čorkaři věděli co se na ně chystá.... :-D tak když tak PM

Shiva: no větší brutalitu jsem zatím neměl, Shiva me zatím pokaždé (2x) doslova položila na zem :-D

Mrkněte sem??!!??

Old Post 01-10-2007 v 20:47 PM
DarkTerror je offline   Profil uživatele DarkTerror   Find more posts by DarkTerror   Foto galerie člena DarkTerror   Click here to Send DarkTerror a Private Message   Add DarkTerror to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 56

Zdravim tak zase rok bez corok a to som tu v cz sadil prvy rok, na mojom prvom fleku co som nasiel. Spokojnost veliky, sice som hlasoval ze vse je doma, neni tomu uplne tak bom som tam nechal vsetky spodne konare a kosil som len vrchnych 50-70 cm .Ale aj tak ten ostatok uznik nezobere a to som si na 100% isty. Rok mozem hodnotit v celku kladne az na par chybiciek ktorych sa musim nasledujucu sezonu vyhnut. NA rok 2008 sastrasne tesim a zrnka zacinam uz teraz pomali nakupovat, v najblizsich dnoch pojdem pozriet aj nejake new flekz, ktorych by som chcel mat tu v cz asi takto:
Flek 1 - toghotorocny , ktory sa kus upravy, prihodi sa nejaka nova zem a je hotovo
Flek 2 - bude nedaleko fleku1 ale ten treba komlet spravit a najblizsie ked pojdem po zbytok tak tam pojdem aspon nieco prestikat z tych kriakov.
Flek 3 - s kamosom uz je najdeny ale je v stadiu prezerania ci je to to co ma
Flek 4 - Tak na tenm sa tesim najsamnajviac bo viem presne kde a ako a budem ho mat len ja sam, takze pride k obrazu mojmu.
Na buduci rok idem na jednom fleku skusit spravit aj nejaky pomocny zavlazovaci system, ci nieco take co dlhsie udrzi vodu v jamach.........
majte sa pekne, nech rastie, kvitne, chuti a hlavne pecie

Old Post 16-10-2007 v 08:03 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
poukker
Nový Člen

Karma uživatele poukker - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

Takže já měl pozdní sklizeň, tedy až 15.10. A sklidil sem jen a jen kvuli blbému mrazu, který mi pokryl zrána kyti bílou barvou jinak bych je v klidu nechal zrát ještě týden... A z čorek bych strach neměl, protože sem měl vynikající flek. Teď jediný, z čeho mám strach je, aby po mrazu kytky dávaly! Máte někdo zkušenost? Budou dávat nebo ne?? díky Poukker

Old Post 16-10-2007 v 13:44 PM
poukker je offline   Profil uživatele poukker   Find more posts by poukker   Foto galerie člena poukker   Click here to Send poukker a Private Message   Add poukker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bazz
Nový Člen

Karma uživatele Bazz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

Já su v klidu, měl jsem 5 kytek a právě včera jsem sklidil, fakt jsem rád, že to tak dobře dopadlo!

Old Post 19-10-2007 v 08:57 AM
Bazz je offline   Profil uživatele Bazz   Find more posts by Bazz   Foto galerie člena Bazz   Click here to Send Bazz a Private Message   Add Bazz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kellogg
Stálý Člen

Karma uživatele Kellogg - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

tak,vcera sem sebral posledni dve kyticky,sem rad,ze uz to mam za sebou,tedka uz nemusim premyslet nad tim,jestli tam ty kytky jeste sou nebo je nekdo ukradl

Slunko je mocné....

Old Post 23-10-2007 v 14:26 PM
Kellogg je offline   Profil uživatele Kellogg   Find more posts by Kellogg   Foto galerie člena Kellogg   Click here to Send Kellogg a Private Message   Add Kellogg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrak xXx
Stálý Člen

Karma uživatele mrak xXx - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

Zdárek, takže letošní a taky můj první outdoorek je doma, všechno přežilo bez jakýhokoliv zásahu, ani zvěř, ani čórky, NIC, měl jsem BigBud a White Satin a jelikož jsem tomu nevěnoval dostatečnou péči, tak taky podle toho vypadal i výnos, ale příští rok už mam objednaný s jedním členem G semena tak to bude úplně o něčem jiném PEACE AND GROW

mrakk

mrak

Old Post 23-10-2007 v 15:58 PM
mrak xXx je offline   Profil uživatele mrak xXx   Find more posts by mrak xXx   Foto galerie člena mrak xXx   Click here to Send mrak xXx a Private Message   Add mrak xXx to your buddy list     Navštiv homepage uživatele mrak xXx! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 61

zdar.vše doma.uskladněno a ted už je jen čas na to krátit dlouhé zimní večeryfuc off čorky..

Old Post 27-10-2007 v 14:55 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

..takze letos se mi corkari nevyhnuli - vsechny topovy palice WW a El Nino v haji...normalne bych to strilel, rovnou na popravu...

Old Post 29-10-2007 v 09:37 AM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
motor tvor
Stálý Člen

Karma uživatele motor tvor - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

pred tejdnem sem uz chtel hlasovat. . . rekl sem si nee jeste nee az to bude OPRAVDU viset, stejne je to jistotka. . . dneska sem prijel do skleniku a zjistil ze je to v pici, vsechny nejlepsi jeste dozravajici modely v riti. . . diky bohu za mene kvalitni ale casne dozravajici nonejmek kterej sem jel taky, takze alespon ta horsi pulka zbyla,v susarne nebyly devky. . .co naplat. . .a je to konec pestovani myho,prozatim. . .

takze RIP
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=32287

zapaleny

Old Post 29-10-2007 v 23:36 PM
motor tvor je offline   Profil uživatele motor tvor   Find more posts by motor tvor   Foto galerie člena motor tvor   Click here to Send motor tvor a Private Message   Add motor tvor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D!xXx
Stálý Člen

Karma uživatele D!xXx - 58% Pěstitelská

Obecné CORKY HNUUUS Příspěvek č. 64

Vsechny bych je vrazdil!!!Zasrane corky..zhulil sem se jak dobytek a behal po vescnici ze smrti v ocich!!4 rok po sobe ukradeno
Jestli nekdo nekdyx porichyxti corku na jeho poli...plz za vsechny growery::POLAMAT RUCEEEE !!!!

Partiees,breakbeat @ breakdance
Smoke that shit..xD

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=32344

Old Post 09-11-2007 v 06:42 AM
D!xXx je offline   Profil uživatele D!xXx   Find more posts by D!xXx   Foto galerie člena D!xXx   Click here to Send D!xXx a Private Message   Add D!xXx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:20 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás