Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jsem klidný..za těch asi 7 let pěstění se čórky zatím nevyskytly, krom "testovacích" políček kde zmizely nezralý kyti..po tom co tady čtu ale nevím jestli mám víc štěstí nebo rozumnejch fleků
anebo ví že jsou to moje kytky a bojej se je sebrat
čau lidi jsem tady nový, ale bohužel se hned musím přidat do skupiny zklamaných... :-\ dneska jsem zjistl, že mi nějací čů..ci zkosili pět z šesti sotva kvetoucích sensi skunku co jsem měl v kbelících v oplocence...tu nejlepší, ale nechali..bohužel, ale moje chyba, před týdem jsem jel kuknout na kytí a nevšiml jsem si,že tam ty kurvy sbírali lysoně, asi mě viděli a vzali si to...
ja mel 6 kytek...2 samci 2 me zdechly jedna vyrostla tak 30cm nevim proc a ta posledni je spokojenost sice mam na pul kytky s kamosem ale lepsi nez dratem do oka hh
mne kradnu urodu rok co rok, skusam stale nove a nove veci a vyzera to ze naj metoda je dat na kvantitu a sadit vela poli a nedavat vsetko na jednu kartu lebo to urcite nevyde... tot moja rada
2 jasomto: Tak myslim ze nejen me by ta tvoje finta zajimala
Čorka se dostane všude... A já už konečně zjistil kdo měl tu drzost vlízt do mojí zahrádky!!!
2 piiit: dobrá rada. taky jsem měl více trumfů... a hned ten večer co jsem zjistil že mám doma vybíleno tak jsem šel sklidit do skleníku... tam naštěstí vše bylo ale strach mě donutil shamany sklidit... zbytek jsem tam zatím nechal a je tam stále takže o tom asi nikdo neví. Ale nechtěl jsem riskovat že ráno přijdu a ti krásní 4metroví velikáni budou fuč.... Te'd už se hezky koupou 10dní v H2O2B1 lázni... :-D
Shiva: no větší brutalitu jsem zatím neměl, Shiva me zatím pokaždé (2x) doslova položila na zem :-D
Zdravim tak zase rok bez corok a to som tu v cz sadil prvy rok, na mojom prvom fleku co som nasiel. Spokojnost veliky, sice som hlasoval ze vse je doma, neni tomu uplne tak bom som tam nechal vsetky spodne konare a kosil som len vrchnych 50-70 cm .Ale aj tak ten ostatok uznik nezobere a to som si na 100% isty. Rok mozem hodnotit v celku kladne az na par chybiciek ktorych sa musim nasledujucu sezonu vyhnut. NA rok 2008 sastrasne tesim a zrnka zacinam uz teraz pomali nakupovat, v najblizsich dnoch pojdem pozriet aj nejake new flekz, ktorych by som chcel mat tu v cz asi takto:
Flek 1 - toghotorocny , ktory sa kus upravy, prihodi sa nejaka nova zem a je hotovo
Flek 2 - bude nedaleko fleku1 ale ten treba komlet spravit a najblizsie ked pojdem po zbytok tak tam pojdem aspon nieco prestikat z tych kriakov.
Flek 3 - s kamosom uz je najdeny ale je v stadiu prezerania ci je to to co ma
Flek 4 - Tak na tenm sa tesim najsamnajviac bo viem presne kde a ako a budem ho mat len ja sam, takze pride k obrazu mojmu.
Na buduci rok idem na jednom fleku skusit spravit aj nejaky pomocny zavlazovaci system, ci nieco take co dlhsie udrzi vodu v jamach.........
majte sa pekne, nech rastie, kvitne, chuti a hlavne pecie
Takže já měl pozdní sklizeň, tedy až 15.10. A sklidil sem jen a jen kvuli blbému mrazu, který mi pokryl zrána kyti bílou barvou jinak bych je v klidu nechal zrát ještě týden... A z čorek bych strach neměl, protože sem měl vynikající flek. Teď jediný, z čeho mám strach je, aby po mrazu kytky dávaly! Máte někdo zkušenost? Budou dávat nebo ne?? díky Poukker
tak,vcera sem sebral posledni dve kyticky,sem rad,ze uz to mam za sebou,tedka uz nemusim premyslet nad tim,jestli tam ty kytky jeste sou nebo je nekdo ukradl
Zdárek, takže letošní a taky můj první outdoorek je doma, všechno přežilo bez jakýhokoliv zásahu, ani zvěř, ani čórky, NIC, měl jsem BigBud a White Satin a jelikož jsem tomu nevěnoval dostatečnou péči, tak taky podle toho vypadal i výnos, ale příští rok už mam objednaný s jedním členem G semena tak to bude úplně o něčem jiném PEACE AND GROW
pred tejdnem sem uz chtel hlasovat. . . rekl sem si nee jeste nee az to bude OPRAVDU viset, stejne je to jistotka. . . dneska sem prijel do skleniku a zjistil ze je to v pici, vsechny nejlepsi jeste dozravajici modely v riti. . . diky bohu za mene kvalitni ale casne dozravajici nonejmek kterej sem jel taky, takze alespon ta horsi pulka zbyla,v susarne nebyly devky. . .co naplat. . .a je to konec pestovani myho,prozatim. . .
Vsechny bych je vrazdil!!!Zasrane corky..zhulil sem se jak dobytek a behal po vescnici ze smrti v ocich!!4 rok po sobe ukradeno
Jestli nekdo nekdyx porichyxti corku na jeho poli...plz za vsechny growery::POLAMAT RUCEEEE !!!!
Partiees,breakbeat @ breakdance
Smoke that shit..xD