Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak na mně tráva zapůsobila tak že sem klidnější a víc v pohodě ale do věcí se nenutím tak jak dřív ( jak do čeho ). Mám větší chuť do jídla a taky víc jím :-d ale jako že bych přibral to ne. Víc se zajímám i o jiné věci a větší důraz kladu na pohodu jednoduchost atd. Nelíbí se mi násilí a takové věci prostě, všechno radši vyřeším v klidu než sa s nekým pobit. Na některých věcech mi záleží míň ( je jich hodně, spíš je to tak 90% a zbytek jsou pro mně důležité věci) než před tím. Proč se také říká PEACE = MÍR, KLID prostě LIVE in PEACE, to k tomu patří.
LIVE in PEACE
WORK in PEACE
<a href="http://hightimes.com/gallery/ht_admin/5462/5210">mazec</a>
nefajcim kazdy den a ani som nikdy nefajcil a ani by som nechcel.no myslim si ze ma zmenila viac nez dost.niekto by to pokladal za klady ze sa stava otvorenejsi,viac "pohodovejsi",tolerantnejsi,vnimavejsi,ale mne to pride skor opacne.pride mi ako keby mam dake rodicovske uvazovanie ale je to tak.
Původní příspěvek od PARANOIK nefajcim kazdy den a ani som nikdy nefajcil a ani by som nechcel.no myslim si ze ma zmenila viac nez dost.niekto by to pokladal za klady ze sa stava otvorenejsi,viac "pohodovejsi",tolerantnejsi,vnimavejsi,ale mne to pride skor opacne.pride mi ako keby mam dake rodicovske uvazovanie ale je to tak.
Presne si vystihol moj stav
Ešte kým som nehulil tak som s bratom mal perfektné vzťahy (je medzi nami dosť veľký vekový rozdiel) no keď som začal huliť tak sa to dosť zmenilo...za každú blbosť som ho zdrbal ako sirotu, začal som naňho mať neskutočné nervy, nechápal som ako sa mohol tak zmeniť...no po čase som si uvedomil že sa nezmenil on ale ja...zrazu som si všimol že som od seba svojim spravanim odohnal nielen najbližšiu rodinu ale aj rovesníkov, kamarátov s ktorými som si mal vždy čo povedať...Teraz sa snažím urovnať si vzťahy hlavne s najbližšími no vždy keď si nevšímam svoje spravanie tak som ufrfľaný egoista s ktorým sa o normálnych, bežných veciach nedá baviť...
Samozrejme že mi toho dala aj kopu dobrého, oveľa viac ako zlého no tie zničené vzťahy a to že som napätejší a riešim p*čoviny ma serie najviac...
Tato rostlina mě ovlivnila myslím si že dost.... a to hlavně v tom že se musím víc učit (ještě studuju) i když si přečtu látku třeba 4x nic si z toho nepamatuju... to je asi ta negativní stránka a ta pozitivní ? hmm musel bych přemýšlet proč tu trávu vlastně hulím... asi jenom kvůli stavům... ale myslím že mi pomohla se přehoupnout přes tu "zuřivou" pubertu 14-16ti let... a dřív sem začal být "normální" , začal sem třídit odpad... :-D
Mně celekm jo a to dost maj mně ve třídě za zhulku () jelikož ze mně tráva udělala tak trošku hipíka všechno beru tak jako laxně v klidu radši řešim vjeci míru milovně než násilnicky začal sem si výc všímat přírody světovejch problému a zda sou tu mimozemšťani sem prostě víc hipíí
Což tak mně už z hulní asi drobátko hrabe. Já díky hulení dokážu strávit hodinu přemejšlením nad tim co je vesmír, jaký to bude až umřu, jak funguje strom a tak podobně prostě strašně přemejšlim. taky si víc všímám detailů a krás přírody a měst a všeho možnýho. jo a taky věřim na ufo a na to že ve vesmíru existuje úplně všechno, takže i planeta co vypadá jako obří joint a druhej já, kterej se ode mně liší jenom počtem chlupů na levý noze....no asi mám moc volnýho času nebo co
Had you ever wonder, that your mommy had a blowjob right before she kissed you goodnight?
Tráva bere i dava, musis se s ni naucit zit a nebo naucit se bez ni..
Me zmenila a to dokonce nekolikrat... jednou k lepsimu, podruhe k horsimu a ted to snad uz je zase ok :-). Kazdopadne diky ni, jsem rozsiril svoje komunikacni schopnosti na uroven, o ktere se mi ani nesnilo, driv jsem byl zakriklej , moc kamosu sem taky nemel...dalsi vec, vnimam i problemy ostatnich, takze kdyz nekdo dela psycha, hledam rozumnej duvod, proc to dela a snazim se to pochopit (napr. co bych delal ja..) a o trosku vic to tolerovat...kazdopadne mi i vzala..nemam cilevedomost v nekterych vecech, praci si hledam radsi stalou klidnou s pevnym platem a prac. dobou, proste na klid na ukor toho, ze treba neni tak extra dobre zaplacena...a bylo tezky se presvedcit byt trosku pracovne aktivnejsi i doma.. (barak, drevo, uklizet po sobe...) byl jsem linej si i uvarit :-D .. je to o tom, proste se vyhecovat a pak to jde i se spekem v hube :-)
Diky za karmu, mimochodem hranici ne/zavislosti na ni poznas snadno, hul pul roku v kuse a pak si dej nucenou pauzu par dni, jestli nebudes protivnej jak zadnice, mas vyhrano ;-)
A víte že ani nevim!? Už hulím tak dlouho, respektive od tak mladých let, že již nemohu s určitostí říct, zda-li za to co jsem a za to jak vnímám svět může tráva či nikoli.
Ale asi ani moc ne. Myslím, že i bez tý huany bych viděl svět stejně jako s ní. Prostě jsem už takovej. Takže snad jen trochu víc zapomínám a věci beru s větším nadhledem, než kdybych nehulil. A možná taky víc nenávidím alkoholový průmysl, který je dle mého názoru hlavní příčinou stálé ilegality mariánky, protože šéfové pivovarů a lihovarů si moc dobře uvědomují, jak by skončili, kdyby se tráva legalizovala. A protože líh hýbe světem i politikou, asi se tý legalizae jen tak nedočkáme.
No ale jinak si myslím, že by nebyl rozdíl, i když těžko říct. Zkuste se mě zeptat v nějakém paralerním vesmíru, kde nejsem hulič, jaký mám pohled na svět a pak se dovíte, jak mne tráva zmněnila či nezmněnila.
Víš jak poznáš, že hulíš skunk? Tak, že každý prd je plný překvapení!
...Spolek závislých pěstitelů konopí...
jo ovlivnila a to hodne....takze treba kratko doba pamet je upe na picu...nepamatuju si ani co sem mel na obed a kdyz jdu ven tak za 20s nvm jestli sem zamkl dvere...ae jko neco si pamatuju ae treba toto se mi stava denne...a kdyz po me nekdo neco chce tak si to pamatuju jen kdyz me to spon trochu bavi a vim ze to chci udelat...jinak fakt jko hrozna pamet
Původní příspěvek od strobe jo, určite, človek nad všim dalekko víc premejšlí a pak mu dojde, ze celej tenhle svět a všechno vubec je nesmyslnej:-)) ale nejvíc a natrvalo mě ovlivnil papír:-))))))
a to je to proč sou tyhle drogy zakázaný, protože lidem dojde jak sou jen součást stroje, která je ovlivňována a ovlivňuje další součásti, vše podle norem, a že to co ty lidi omezuje a ovlivňuje je tenhle zkurvenej společenskej systém
presne s tym suhlasim, rozmyslas nad kazdodennym zivotom coraz viac, a prides na volaco co sa neda povedat, opisat... Vsetko je take ine...