Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ehm, ehm nekde jsem tady cetl ze mel nekdo zasazene v kukurici a sklizel v rijnu? no do pyce... ja kurva vim ze kukurka se sklizi kurevsky driv nez v rijnu... leda ze nejaky hodny kombajn co mu tam to pole nechal...rofl
Pokud chcete mít strom tak nejdůležitější ze všeho je dobrá půda a pořádnej prostor na kořeny, jinak logicky: čím lepší má kytka podmínky pro růst, tím roste rychlejc. Z vlastní zkušenosti: northern lights (indika) 420 cm vysazená v dubnu a nehnojena, ale taky díky svoji velikosti mnou nezhulena...
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
muj strejc mel tenhle rok nejakej venkac a kytka mela neco vic pres 3 m nekecam strejc pestuje uz hodne let nikdysem nemril stonek ale vim ze to byl vzdycky dobrej kmen.. je to vsechno asipudou pudeje takovejch sracek ze to musi byt pecka tenhle rok mi dovolil u nej 2 kytky tak tam hodim jacka h. a shamana zatim cus vsichni...
Proč pít a řídit ......Když můžem hulit a lítat....
---Rachy-HroTTeK--->
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=41712&perpage=16&pagenumber=1
Nieco sa chcem spytat....ked uz je to jednorocna rastlina...da sa ju mat v boxe 8-10 mesiacov pod svetlom 18/6? a potom prepnut na kvitnutie??? neviem ja nesom expert,ale toto by podla mna mohlo fungovat....ked za bezny cas dosiahnu nektore rastliny cca 3 m,a viac,preco nemoze za raz taky cas mat takato rastlina poriadny kmen a vysku o akych sme poculi,ale len poculi,a preto tomu neverime??? neviem mozno som teraz trepol riadne...nemusite ma hned zjazdit zato!!! toto mi uz dlhsie vrtalo hlavou...
This is our decision, to live fast and die young....
Zdar Ugh, pri fotoperiode 18/6 môžeš mat rastlinu aj 10 rokov alebo kludne aj 20, na takomto princípe sa selektujú matky. Pod pojmom "jednoročná rastlina" sa rozumie že dokáže vykvitnút a "zarodiť" len raz, potom umiera, tzn. za normálnych okolností pri pestovaní pod slnkom "JEDEN ROK" Hádam som to zrozumitelne polopate vysvetlil, ked nie tak ma ukameňujte...
Diky vagabund za vysvetlenie pochopil som, kamene netreba (ja radsej tehly aj tak)...aj som si myslel ze to takto bude....takze v umelych podmienkach by dokazala takato rastlina nabrat aj na vyske aj na objeme....a co je velke,ma velky kmen..takze verim v 20 cm kmen o priemere....len neviem ako by sa nieco take dalo dosiahnut v prirode....
This is our decision, to live fast and die young....
To pochybujem, aj ked je pravda že cannabis je asi jedna z najšlachtenejších rastlín na svete, takže možno sa za 50-60 rokov dočkáme aj takejto genetiky.... Teda naše deti lebo za 60 rokov tu už určite ja nebudem.....
Jedna moznost jak udelat strom je nechat kytku pod lampou a uz v dobnu aby mela treba 80 cisel pak dat ven do pořádné díry a pořádne hnojit a zalévat ... myslim že by rostla jak z vody a strom by jsme mohli dosahnout ... ale nidky s 20cm stonkem.. proste blbost..
Hm..20 cm v prumeru...je to vyzva...urcite by to slo ale ta neprakticnost..Konopi strasne pomalu drevnati a myslim ze pri takoveto velikosti (samozrejme by se umerne stonku zvetsily i vetve) by se to strasne lamalo pod svoji vlastni vahou.. Kazdopadne kdyz se podivate na nektere genetiky jako Full Moon, TNR nebo Leda Uno tak to jsou kraky ktere vam vyskoci na vysku 3 metry minimalne takze nevidim duvod proc by dobrym slechtenim neslo dosahnout takovehoto stonku..Ale zase na druhou stranu schovej 7 metrovou kytku..:-D
Stop bitching around and do something useless..:-D
TO Flatboy: Nemusi byt pravda jde o to jestli je to kukurice na zrani pro lidi nebo technicka..ta se tam klidne nechava do listopadu nebo se proste necha zhnit jako hnojivo na pristi rok..
Stop bitching around and do something useless..:-D
Vloni sme tu meli kukurici tak do pulky listopadu, jen skoda ze sem to nevedel na jare, mel bych to kousek.....
Zalezi natom jestli je to kukurice na silaz nebo na zrno, na zrno ji nechavaji az nekdy do konce rijna, na silaz to sekaj mnohem driv.
Původní příspěvek od Mechac Vloni sme tu meli kukurici tak do pulky listopadu, jen skoda ze sem to nevedel na jare, mel bych to kousek.....
Zalezi natom jestli je to kukurice na silaz nebo na zrno, na zrno ji nechavaji az nekdy do konce rijna, na silaz to sekaj mnohem driv.
Kukuřice na siláž se sklízí tak v půlce září ale zrnovka se sklízí mnomeh dýl záleží dost na hybridu(odrúdě) takže koncem října ale taky sem už viděl jak sklízeli zrnovku až v lednu.