Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vela stastia pri prenasani rastlin, ja som to uz tiez pred dvoma rokmi absolvoval kvoli lesnikom a dopadlo to ok. Inac rastlinky mas pekne. Tie ruderalis indicfa su od Nirvany?
K+++ za osadenstvo, pekne len tak dalej, az do jesene........ :-)
dik za k+ ... ja tiez dufam ze to dopadne dobre snad im neporusim korene ...nie tie semena som objednaval cez bushdoctor.at ale su zo sensiseeds banky....uz som ju raz mal a bola to fialka a nie taka ako je na fotke ....
sry ze som uz dlho neobnovoval svoj topic ale niak som nemal aparat ktorym by som urobil foto..ale konecne som s5 aprinasam vam maly fotoreportik...len to ma jednu chybu nemohol som sa venovat rastlinkam lebo som bol niaku dobu mimo domov a nemal sa mi kto o ne starat takze som bol zdeseny ked som k nim prisiel ...sak posudte sami
hej no mas to pekne kytky...nevim cim by to mohlo byt mozna moc slunka...to mi taky takhle vadly listy...a taky mi to delaly kytky v kyblu...a uz nikdy kybel...maticka zeme...
jinak to mas pekny netrap se tim...jsou velke a asi i silne takze by nemuseli umrit...
no tak v kyblisa im darilo pekne dokial neprisli brutalne sucha...a asi mas pravdu bude to tym ze maju moc slnka lebo na mieste kde ich mam slnko svieti od 8:00 do 20:00 a to si myslim ze je dost...
jj dik za rady ..len ja som doteraz brigadoval ale uz koncim takze ich mozem zalievat furt..a nespalia sa tym ked ich polejem v takej horucave???...len pre zaujimavost
Původní příspěvek od cantona9 jj dik za rady ..len ja som doteraz brigadoval ale uz koncim takze ich mozem zalievat furt..a nespalia sa tym ked ich polejem v takej horucave???...len pre zaujimavost
Nespali, ale ohledne zalivani na slunci - zalivej odstatou vodou, aby nebyla ledova (treba ze studne) - kytka pak zaziva teplotni soky a to ji nedela dobre.
to JAHmaican: no keby som ich dal do zeme tak to ich mozem rovno vyhodit raz som tam pestoval a cela moja uroda sa zmestila do maleho gripca ...je tam hrozne sucho voda sa tam neudrzi ani hodinu a moooc vela korenov od krikov takze rastlinky by korene nemohli rozvijat...ked tak nabuduce tam vykopem jamy a nasypem substrat ale tento rok to bolo vsetko narychlo
konecne sa tie moje fesandy prebrali .....zalievam ich 2x denne rano a vecer odstatou vodou a uplne im to prospieva...taktiez ich hnojim 2x tyzdenne hnojivom na polnohospodarske plodiny lebo k nicomu lepsiemu som sa nedostal a oni to uz potrebovali... znacka hnojiva HERMAVIT NPK vam nepovjem lebo naspamet ho nevjem a niekde tu uz tusim je to hnojivo spomenute.....tu mate maly reportik mojich krasiek