Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dadenka: Netvrdím, že chuť byla excelentní, ale nebylo to nic nepoživatelného. Jak jsem psal, když to smícháš s tabákem, nebo přidáš do vodárny tak je to v pohodě.
Hele vyděl sem tu nekde odkaz na you tobe, kde to bolo perfektně vychytaný. Zelený materyál se zcedil přes nějaké síto (si myslim, že zde obstojí i jemné síto proti moskytům) no a ta vychytávka spočívá vtom, že to nalil do lahvý a nechal jednoduše usednout hrubý produkt na dno. Potom odsál hadicí skoro čistou vodu, až nakonec pod lampou jen vysušil poslední zbytky tekutiny a bylo hotove bez pytlů za dva klacky. My to příde jako dobré řešení ale je to na delší dobu.
zdar snad někomu pomože.
Videl sem ten psotup a je to parada, ne ze sita nejsou potreba prave naopak sita 75 a 25u jsou na to idealni > Postup. : Susene listi do kyble, zasypat ledem a zalit vodou, tak aby byl led ponoreny, ne vic pak slehat slehacem 10 - 15 min. Precedit pres sito 75 mikronu (jine sito bud propusti moc necistot, nebo zachyti i cast hashe) a nechat cyri hodiny odstat, pak hadickou (akvarijni treba) odsat vodu az po usazeninu dole a to co zbyde (usazenina + zbytek vody) precedit pres sito 25u, postup je to jednoduchy jako facka a filtrovat usazeninu pres zlute sito je na pet deset minut (testovano necucam si to z prstu).
a kdyz to uz doslehas tak se to ma precedit aj stim listim a ledem?protoze nevim jestli bych kupu mokreho listi nejak narval pres hrdlo do flasky...???
de to i bez sit, myslim ze jsem nekde hodil odkaz na you tube "gumby hash" koukni se do mych prispevku.
Pracuje to na fyzikalnim pricipu ze vegetace plave a "trichomes" ne a hash je v podstate oddeleny thrichomes od vegetace. Zalsi hloubeni v tom (cisteni od veg.) vezme rozpoustedla jako isoprpyl.
p.
moc dobre rozumim tomu, jak funguje gumby hash, jenze i tam je klicove pouzite sito, to urcuje co opravdu bude vysledek obsahovat ci nikoli
gumby hash je vlastne hash jak ho zname z bubble bagu, jen misto prvniho bagu je nejakej sunt z domacich potreb a misto druheho genialni reseni > oddeleni nerozpustnych castic z vody tim ze je nechame usadit na dne
z toho plyne idealni reseni, misto prvniho bagu pouzit proste bag a nebo vrsek a misto druheho usazovani z gumby-hash makingu
nazdárek..pročítám to tu jak se dá..asi se do toho v nejbližší době taky vrhnu ale mám jeden problém který nevím nevím jak vykoumat a to je síto..dostal sem od kámoše tak 20cm na 20cm síto od něj z práce který se používalo na barvení nějakejch pístů či co, ale to neni podstatný.a teď to hlavní co potřebuju vědět..na tom sítu jsou nějaká čísla a nevim co to vlastně znamená..je tam
130 15
146-58,3 B
síto :68 T
Byl bych vděčný každému kdo my osvětlí tydle číslice..Buď to síto k něčemu bude anebo ho prostě vyhodím, ale byla by to škoda.Jestli se tu nic nedozvím , vyskouším to , smontuju a uvidim.ale nechce se mi to montaurovat když to bude k ničemu..všem dík a prosim , zkuste to se mnou nějak vykoumat..hledám kde můžu, ptám se a každej vý kulový.asi špatnej výběr hledání..nevim nevim..dištak dík a majte se všici tak dobře jak vaše květinky..peace grow.
ktery ko*ot mi porad dava cervenou karmu za pravdu?mam to v pi*i vim proste co je pravda..jo a navic nas mily spoluclen Dejwik stale neposlal ani jedno ze slibovanych vicek...
Dejwiku..ale ale....to uz by tu prece davno bylo ne?a proc bych to tu psal kdybych je tu mel?hm?jenom tak abych se ti ''pomstil''??nee Dejwiku ver tomu ze ne..ale tak kasli uz na to..aspon sem se poucil ze nemam verit kazdemu tady na groweru a uz ani nestojim o nejaky tvuj hnusny hasis..tak se mej..a podvadej lidi dal..
demosk8: cece, ty si asi fakt smolar
Nicmene estli mas jeste to modry sitko (75um), tak to zluty (25um) vubec nepotrebujes.
Elaboroval jsem s gravity metodou (postup stejnej - zmrzly listi+led+voda->mix/michat 15 minut-precedit pres 75 sitko, pak nechat usadit, odsat vodu po usazeninu, nechat vyschnout na talirku) a ve vysledku muzu shrnout, ze 25 sitko vubec nejni potreba
ad foto: oba shity jsou delany ze stejneho materialu (ale uz ne stejneho mnozstvi), ten piskovej je jeste dodelavanej sitkem a IMHO je cistsi, nicmene druhy mi chutna vic
ad cistota: po sliti mixu si sedne piskovej (bilej) hasik tak do hodky (cumel jsem jak puk, co se usadilo i po 10 minutach ) a za dalsich par hodin si sedne takovej jemnejsi, ale tmavsi/zelenejsi. Delal jsem to i tak, ze jsem vysal piskovej hasik a pak jeste nechal usadit ten zbytek, zbytek byl nic moc, ale daval,,,,, IMHO kdyz se to necha usadit vsechno najednout, tak za 1. se z toho da uvalet hovno, tamto je fakt prasek a za 2. to ma lepsi chut, takovou korenitejsi, ale to asi zalezi na gustu, hehe