Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no tak klicivost je dobra taky za ty love aby ne no tak nake foto ne?
sem tedac zvedavej jak dopadnes dethak mi rikal ze do 20 dne kvetu nadherne kytky mel totiz stejnej model no a pak vsechno zhermilo...
AEROMAN
Dufam ze budem mat vacsie stastie ako on.Box som spravil tak aby v nom boli stale rovnake podmienky.Teplota cez den 24C v noci 20C.Svetlo sa spusta/vypina automaticky stale v presne urcenu hodinu.Vetranie ide nonstop je tam stale cerstvy vzduch.Zvlhcovac ide tiez non stop je tam stale rovnaka vlhkost teraz na zaciatku 84%.Box otvaram iba ked maju rastlinky den.Podu som namixoval tak aby ph bolo okolo 6,2 to prispeje k tomu aby sa od malicka tvorili samice.
Snazim sa vyhnut akemukolvek stresu na rastlinky aby nemali dovod zhermafrodit.
Dnes urobim nejake fotky a pridam to do prispevku.
VYBOJKA!?
Mam taku mensiu dilemu s vybojkou plantastar 400W rast/kvet. Ked som ju kupil a pouzil prvy krat vo svojom boxe minulu sezonu mala ovela vacsi jas ako teraz.Ked som otvoril box musel som si dat slnecne okuliare lebo ma boleli oci.Po 2 mesiacoch pouzivania sa mi zdalo ze svieti o co si slabsie ale kaslal som na to ked ze rastlinky som uz mal prepnute na kvet a rastli dobre.
Teraz mi to zacalo vadit lebo neviem cim to je, neviem ci ma taky vykon aky by mala mat. Jej zivotnost by mala byt viac ako 10 000 hodin ja som u pouzival iba okolo 1500hodin.
Mate niekto rovnake skusenosti ???
mam 400w plantastar to je metalhalogenidova vybojka zacalo sa to zlepsovat.Asi mali vela energie tie semienka preto tak vystrelili zo zeme.Ved boli vyklicene ani nie za 17 hodin klicok bol 3-4 milimetre dlhy .Kto vie cim dopuju tie feminizovane semena
Tak konecne uz mam nejake nove fotky .Vidno tu ako mam rozostavene kvetinace ako je umiestnena lampa, vidno zvlhcovac, ofukovy ventilator, vzduchovy filter, potrubie privadzajuce cerstvy vzduch atd.Je tam jedno prazdne miesto na 20ty kvetinac boduzial ostava prazdne jedno semeno nevyklicilo .
[7.den/16.05.2007] RASTOVA FAZA
Tak takto vizeraju moje kočky v 7 dni rastovej faze.Boli o 2cm vacsie ale dosypal som hlinu do kvetinacov tak ich to trosku spevnilo.V pravom zadnom rohu vidno 4 kvetinace s tamavsou hlinou to je koli tomu ze som uz nemal perlit tak som tam nasypal cca 2cm obycajnej hliny zahradnicky substrat.Je tu jedna fotka s udajom [teplomeru/vlhkomeru]......Ta vlhkost bola vacsia ale kym som sa dostal k foteniu vyvetralo a znizila sa.Uplne v stredne je jedna mala krpata rastlinka je nejaka spomalene oproti ostatnym raz za 3 dni striedam kvetinace teraz som ju dal do stredu aby dobehla co najrychlejsie ostatne.
Rhino
Dakujem. Snazil som sa to urobit najlepsie ako som vedel a podla dostupnych prostriedkov.Ak sa box osvedci v buducnosti tam dam nejaky hydrosystem.
Hlavne som zvedavy na MYTY okolo vsetkych feminizovanych semien v mojom pripade DUTCH PASSION. Hovori sa ze maju sklon k hermafrodizmu no uvidime.Spravil som proti tomu nejake opatrenia tak som zvedavy, uvidime ako to dopadne.
Zatial mozem skonstatovat len klicivost 19/20.
Zdravicko. no teda je videt, ze si na tom fakt davas zalezet. ta suma za kterou si poridil ty vsechny veci na box, je fakt pekna . mno 19 vyklicilo, tak kdyz ti nic nezhermý tak to bude radost sklízet. Drzim palce a K+ do zacatku