Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po delší odmlce spůsobené pracovní,osobní,psychycké a zhulené vytížeností jsem opět zde abych vám přinesl poslední report letošního počínání....
Tento rok po growerské stránce mohu hodnotit jako velice povedený.Dík za to patří matince přírodě a několika dobrým lidem kteří přihodily svojí ruku k dílu ať dobrou radou,dodáním hnojiv nebo prostým držením palců
Letos jsem chtěl dosáhnout dobrého výsledku a dělal jsem proto vše až jsem zapoměl na svůj osobní život který je nyní v ...pííííp....A z toho plyne ponaučení-Nikdy se nesoustředte na jeden cíl-nedělejte vše na 100%,stačí na 95% a nezapomenout že existuje i nějaké vaše okolí!
Hlavně to nepřehánět s hulením
Dost bylo "plků" a teď k věci.
Nemá cenu zde vypisovat účinky,chuť a stavy po letošním kouření,to by jsme zde mohli strávit mládí
Stačí napsat že každý model si zachoval svojí tipickou vůni i chuť-ačkoliv vše bylo hnojeno stejným hnojivem