Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ZDRAVIM VSECHNY , takze nejaka taaktualizace sodik jsem vcera prepbul nakvet byli to zhruba tri tYdnY rustu kytis pekne vyrostli foto dodam v nejblizsi dobe , a co se tyce kyticek v matkarne , tak ty pujdou ven co nevidet pole jsou nachystane !!!
tak tohle je asi posledni aktualizace ...protze mi hrozi šťára tak jsem musel vsechno zlikvidovat ..... takze posledni photo ... podotikam ze kyti jsou uz 2 dny bez svetla a bublani takze vypadaji tak jak vypadaji
nakonec se to nejak dalo do kupy a ja se rozhodl pokracovat .... podotykam ze kyti vydrzely 5 dni bez svetla bublani rozmohla se plisen na korenech a plno dalsich problemu .... ale nakonec se to dalo celkem do hromady kdyby se vam zdalo ze kyti vypadaji blede tak se vam to nezda .....
díky za kritiku i toho si cením... snad se priste polepsím bylo kolem toho dost problemu doma, byl to druhý pokus o tzv. indoor, nyní bych to urcite udelal jinak ale otom snad nekdy jindy.
ma ucta panove.