Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
na tech fotkach to bohuzel moc neni videt, teda ta zluta barva. ale moje zkusenst je, ze OPRAVDU, jak se vsude zde pise, to je moc casta zalivka... Totiz, pokud listy zloutnou rovnomerne a ne treba od kraju nebo tak... Jak moc a jak casto zalejvas?
Houme, nezalivej tak casto! Vysad na tri dny zalevani a pozoruj kytky, uvidis, co udelaji. Ale obecne se da rict, ze zalivka v dobe kvetu by mela byt mensi a mene casta...
Custe , tak tady sou moje dnešní fotky Fčera sem vyndal pletivo , nektery palicky se prostě už do pletiva nevešly a tak sem ho vyplet =>příště jedu větší oka 3x3 je prostě málo.Kyti číslo 4 je nějaká difná , přestala růst a hnbědne , u ní už probíhá třetím dnem flushing a sčísnu jí.
Infoz ke kytkám : Kytičky zalívám denně a to 100 ml kupovaný vody každá+ 0,8ml Kristalon Žlutý + 0,8ml Kristalon Hnědý s tím že každým třetím dnem zvyšuji o 0,1Ml.Ten kristalon hje fakt bezchybnej , f porovnání s kombinací OBM+Wuxal a nebo WUxal+Krsitalon PLod a Květ je to oprafdu o něčem jiném , taky je to mnohem dražší .
POznateq : Největší palice mají kyti které byly nejmín nakvetlé , 4ka byla nejvíc a je to chudoba, ale opstatní kyti mě to vynahrazujou až až .