Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Marihuana v Sauně - Hůlo na TV Prima !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5
Autor
Téma 
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Nebudu mluvit za ostatní, ale já jsem si skutečně myslel, že by Prima jako první tv dokázala ukázat Marihuanu v pozitivním světle a že to bude jakýsi impuls, který nastíní další vývoj v tomhle směru kupředu. Bohužel mi zase dokázali jakej jsem naivní blbec, když jsem jim na to skočil. No, asi si nechtěj pod tíhou chvály z OSN kazit reputaci, tak trošku pozmění složení hostů. Narychlo zavolají Pobudu...

Old Post 01-03-2002 v 08:44 AM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ins
Stálý Člen

Karma uživatele ins - 84% PěstitelskáKarma uživatele ins - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

cajicek,
nemejte mi to za zle jestli jsem to prehledl,ale kdy to pobezi v TV??
ins

ins

Old Post 01-03-2002 v 08:53 AM
ins je offline   Profil uživatele ins   Find more posts by ins   Foto galerie člena ins   Click here to Send ins a Private Message   Add ins to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

Poběží to 3. dubna živě, ale s těmi vstupy do vysílání jsem skeptický. Příspěvek č. 51

Ty křiváci jsou ochotní pustit pouze to, co chtějí slyšet!

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 01-03-2002 v 09:01 AM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Proper
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 52

Nějak tomu nerozumím.
To se z původního tématu "Pomohla mi marihuana" stane "Ublížila mi marihuana"? Chápu to tak? Jsem tak blbej, vyhulenej nebo naivní?
Tak jsem tu Primu přechválil. A mě bylo divný, že by tohle Vovka pustil... Po těch nováckejch taženích proti freeparties.
A všemu ostatnímu, co se vyznačuje nějakou dávkou svobody a tudíž nebezpečím pro ostatní.

Carlosi, vytvoř pro tyhle příležitosti smajlíka ZVRACÍM.

Old Post 01-03-2002 v 09:30 AM
Mr.Proper je offline   Profil uživatele Mr.Proper   Find more posts by Mr.Proper   Foto galerie člena Mr.Proper   Click here to Send Mr.Proper a Private Message   Add Mr.Proper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marc
Stálý Člen

Karma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

Tak sem vcera napsal kriticky komentar na legalizace cz

(Tak to bude o tom, jak nekomu marihuana ublizila ... je to jasny)

a po chvili se tam objevila odoved od pani Sehnalove, ktera docela dobre vystihuje situaci --

Ahoj Marci, děkuji za důvěru ) Jinak všem ostatním chci říci, že se bude pořad vysílat 3.4.2002 živě na TV Prima v 18.00. Zatím mám tři hosty, kteří užívají marihuanu pro léčebné účely (astma, roztroušená skleróza, epilepsie a alternativní droga k alkoholu)Dale by tam bude psycholog Ivan Douda z Drop in. A proti němu nějaký "odborník", který s t¨ím, že marihuana může pomáhat nesouhlasí. Bohužel zhora mám nařízeno, že tam musí být i někdo komu nepomohla. Proto znáte-li někoho, kdo ji zkoušel pro léčebné účely a nepomohla, ozvěte se. Taky by tam měl být někdo, kdo díky ní seděl. Opět platí - ozvěte se. Můj kontakt se nezměnil - lucie.sehnalova@post.cz nebo 0605/468806

Old Post 02-03-2002 v 14:22 PM
marc je offline   Profil uživatele marc   Find more posts by marc   Foto galerie člena marc   Click here to Send marc a Private Message   Add marc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

Já jednoho takovýho znám. Příspěvek č. 54

Podřízl si tepny na zápěstí, ale pak si to rozmyslel a honem si těma ulepenejma rukama ubalil jointa. Škoda, že mu to tenkrát nepomohlo, to by byl ten pravej kandidát pro tu Prima kašpařinu!

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 02-03-2002 v 16:30 PM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Liprd
Stálý Člen

Karma uživatele Liprd - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

Někdo si může říkat tohle není ani snad normální co to z nás dělaj, ale svět už je takovej. Dost mně to zklamalo už jsem byl takovej napumpovanej. ŠMEJDI. Ještě že jsi hhtope napsal jejich odpoved ta mluví za vše, všiváci!

Liprd Hulmminen

Old Post 03-03-2002 v 08:15 AM
Liprd je offline   Profil uživatele Liprd   Find more posts by Liprd   Foto galerie člena Liprd   Click here to Send Liprd a Private Message   Add Liprd to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Milý Liprde Hulminene, ber to jako statistiku. Příspěvek č. 56

Jeden génius a jeden blb, to jsou pořád jenom dva hlasy. Všechno zlé je pro něco dobré, můžeme alespoň pokračovat v odkládání růžových brýlí a v prohlubování vlastního odhodlání tu zdejší duševní lepru odstranit.
BTW (a bez legrace) ten nárůst členů je tak potěšitelný, že příležitostná škytavka typu Prima, je proti tomu doslova nic. Kdy to uvidíme opět na vlastní oči (jasně, už zase myslím graf)?
Kdo nehulí s námi...!

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 03-03-2002 v 08:27 AM
Liprd
Stálý Člen

Příspěvek č. 57

Vážený Topíku,
Růžové brýle pro krásně chvíle by potřebovali hlupáci nakažený morem primem. ale my tohle přeci nepotřebujem my o tom víme svoje

Liprd Hulmminen

Old Post 03-03-2002 v 08:35 AM
Liprd je offline   Profil uživatele Liprd   Find more posts by Liprd   Foto galerie člena Liprd   Click here to Send Liprd a Private Message   Add Liprd to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Máš pravdu, vím své, ale stejně se nemohu ubránit. Příspěvek č. 58

Já si totiž strašlivě přeju, aby byl svět lepší místo a tak ho tak chci i podvědomě vidět.
A nezamlouvej tu statistiku, osobně tě prosím, udělej nám zase jeden graf, kde je vidět exponencialitu té křivky počtu členů. Děkuji ti předem a posílám zálohu ++
PS. Proč se říká statistik, když dělá grafy? Neměl by to být spíše grafik?

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 03-03-2002 v 09:01 AM
Liprd
Stálý Člen

Příspěvek č. 59

To co chceš vidět to asi neuvidíš. Ale někdy můžeš být aspon relativně štastný. S tím grafem tomu moc nerozumim a nejspíš protže jsem nikdy na grower žádný nedělal. po¨řád tomu nerozumim

Liprd Hulmminen

Old Post 03-03-2002 v 09:06 AM
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Bože, já jsem idiot! Příspěvek č. 60

Vždyť já tady docela krásně a bez zábran pletu tvé skandinávské jméno s Aaronovým. Nezlob se, to se tě opravdu netýkalo. A jestli to čte Aaron, tak se musí krásně bavit, jak hezky pláču na blbém hrobě. Inu, stárnout je také blbnout.

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 03-03-2002 v 10:59 AM
Schle
Stálý Člen

Karma uživatele Schle - 0% PěstitelskáKarma uživatele Schle - 0% Pěstitelská

TV-iluze Příspěvek č. 61

Můj hlubokosklon před tebou a tvými činy (kolego v ohni), po dlouhé době jsem se připojil a postupně zjistil co se mělo dít a bude, ale naštěstí bez tebe. Je zcela nasnadě proč to nemůže být pořad v náš prospěch (ve prospěch naší společné lásky, medicín, životního stylu...) Je před volbami a tak jako státní obrazové médium je nakloněno jistým politickým vlivům, tak i jiná údajně soukromá média jsou nakloněna tu napravo tu nalevo, ale ani jedno médium nehledí zpříma a vzhůru. Tak trochu se pohybuji v blízkosti mediálních dělníků a trochu málo vím o tom jak se dělá pravda... Ve všech českých médiích je třeba zastávat názor většiny a naservírovat většině co chce slyšet, a nebo to co chtějí aby většina slyšela a viděla a bohužel většina pseudobytostí postižených seriály telenovel chce slyšet že drogy jsou hnůj a tráva je droga tudíž hnůj. Je nás málo v poměru k masám. Děkuji ti za to že jsi v sobě našel to co většina z nás asi ne a že jsi se zcela bezelstně vydal do otevřeného boje se zatím větším a silnějším molochem tupého davu. Jak vidět stála při tobě prozřetelnost a zabránila tvé účasti v té kašparkiádě. Nerozdávám karmy ale tentokráte ano, přijmi ji jako výraz díku za boj který vedeš i za mne.

Schle

Old Post 03-03-2002 v 18:10 PM
Schle je offline   Profil uživatele Schle   Find more posts by Schle   Foto galerie člena Schle   Click here to Send Schle a Private Message   Add Schle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Kšando! Než jsem ti odepsal na tom špatném místě, Příspěvek č. 62

tak jsi to přeposlal na to správné. Odpověď ti tam visí, neplácejme místem. Ohni zmar a dík.

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 03-03-2002 v 18:13 PM
Schle
Stálý Člen

Karma uživatele Schle - 0% PěstitelskáKarma uživatele Schle - 0% Pěstitelská

To se tak někdy přihodí Příspěvek č. 63

To se tak někdy přihodí že se nadšení s rozumem míjí, jsem chaotická bytost.

Schle

Old Post 03-03-2002 v 18:22 PM
Schle je offline   Profil uživatele Schle   Find more posts by Schle   Foto galerie člena Schle   Click here to Send Schle a Private Message   Add Schle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šebík
Stálý Člen

Karma uživatele Šebík - 15% PěstitelskáKarma uživatele Šebík - 15% Pěstitelská

Obecné Průkopníci bez krumpáče se nikam neprokopou Příspěvek č. 64

Vážení odvážní kolegové v jointu i v growru.

Dovolte abych i já vyjádřil své hluboké uznání nad odvahou vzít pomyslný krumpáč z nadpisu do ruky a jít vířit mediální vody z pozice bárky pohříchu vratké.

Byl bych velmi potěšen sejít se někdy s vámi osobně, ponivadž cítím, že mám tu čest se skutekně inteligentními lidmi. Rád bych nabídl i svou spolupráci, ovšem obávám, se, že bych byl spíš na obtíž, anšto to nevědí ani naši, že hulim, tak nevim, jak bych to měl vysvětlovat celýmu národu, když nedokážu přesvědčit ani vlastní rodiče. Takových pomocníků věru netřeba, ne? .) Třeba časem najdu odvahu...

Každopádně držím palce za všechny tři články.

S pozdravem Šebík

....šajni tuna prima zoncna...

Old Post 03-03-2002 v 18:57 PM
Šebík je offline   Profil uživatele Šebík   Find more posts by Šebík   Foto galerie člena Šebík   Click here to Send Šebík a Private Message   Add Šebík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:45 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás