Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » POZOR, POLITIKA! VSTUP NA VLASTNÍ RIZIKO.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
Fisa
Nový Člen

Karma uživatele Fisa - 0% Pěstitelská

Registrován: Jan 2002
Příspěvků: 15 

Zdraví Vřelé díky Příspěvek č. 49

Moc vám děkuji za záchranu života.
Už sem se viděl v lese jak vrčim na lidi.
Teď sem sice v krizi, ale časem taky rád pomůžu.
Takže kdo je z Teplic v Č. ať neváhá a pošle datum a čas a jdeme do toho. Mně je taky 26. Neskutečně rád si s někym podiskutuju.

K te straně bych chtěl dopřát sluchu tomu názoru, že je třeba nabídnout víc, než jen Legalizaci. Páč je jisté, pokud nebudeme znovu zvoleni, LEGALIZACI OPĚTOVNĚ
ZRUŠÍ, aby to nebylo ... a krev spojila nebe se zemí a nastaly 4 roky míru, díky ti Bože za těch 4 roky míru.

Moc vám fandim, i když zastávám názor bible : Chtěli jste krále tak vám odvede muže atd.

Ještě jednou díky a mějte se .
Ať se někdo ozve
Ahoj Fíša.


Give a thing to Schiva

Old Post 27-03-2002 v 20:32 PM
Fisa je offline   Profil uživatele Fisa   Find more posts by Fisa   Foto galerie člena Fisa   Click here to Send Fisa a Private Message   Add Fisa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Registrován: Jun 2001
Příspěvků: 286 

Tak jsem to konečně všechno přečetl Příspěvek č. 50

a zde je můj příspěvek:
to Walhallla2000 k příspěvku ze 16.2.: myslím, že kdybychom sehnali peníze mohli bychom si nechat udělat průzkum veřejného mínění od nějaké firmy. Kdyby z toho průzkumu vyplývaly správné informace (například čím se živí uživatelé marihuany, kolik je uživatelů v tom a v tom věku, jak jsou na tom se vztahem k jiným drogám atd.), možná by tento půzkum mohl změnit i mínění mnoha lidí o konopí a jeho nebezpečnosti
Možná by stačilo jen se dát dohromady, nechat se poučit u STEMu a udělat si průzkum sami. I když nezávislý průzkum by měl jinou váhu.

Podle mého názoru není založení politocké strany k tomuto účelu příliš dobrý nápad. Obávám se, že aby strana měla vliv musí mít dost členů, kteří by získali sympatizanty a jak je ve straně moc členů nedá zajistit, že tam někteří nepůjdou ze zištných nebo jakých důvodů a už začínají problémy. I když ten nápad s trojicemi na začátku nebyl vůbec špatný. Myslím si, že by se z dlouhodobého hlediska dalo podnikat něco, co by změnilo názor společnosti na konopí a jeho uživatele. Zatím jsem nepřemýšlel o tom jak ale je to můj pocit. Jsem přesvědčen, že například průzkum složení uživatelů konopí, který by mohl ukázat, že kvantum lidí užívá konopí a normálně funguje (pracuje i studuje) by byl docela bomba pro běžného občana amnoho z nich by se zamyslelo nad tím jak to vlastně s konopím je.
Pak by hodně lidí přesvědčily argumenty typu: represe stojí moc peněz (peněz z vašich daní) a represe proti konopí nemá smysl, protože jsou zde daleko nebezpečnější drogy, na které pak nejsou peníze.

to Stepík:
Neexistuje svobodná společnost. To je jen ideál o který je třeba usilovat ale ne násilím. A bez vlády je anarchie. Mezi námi nejsou jen lidé, kteří by, možná jako ty, bezvládnou společnost uvítali a nikoho neprudili. Mezi nám jsou i lidé, kteří chtějí ty druhé ovládat a ti by se pak bez problémů a zábran k této svojí touze dostali. Nechtěl bych pak být v jejich spárech. Ty ano?
Přečti si Pána Much.

to hh-top, Walhalla2000, Majklovec a další.
Pokud jde o boj o postavení THC na úroveň eltylalkoholu, půjdu do toho taky ale zatím nechci být členem organizované strany o které nevím, kam se bude ubírat. Celkem souhlasím s Homolkou. Myslím, že byste tady mohli založit nové téma, a to "založení strany" a tam se dohodnout na formě a obsahu stanov, na základním programovém prohlášení a na technickém způsobu vedení členské a hlasovací databáze veřejně s ostatními. Víc hlav víc ví a taky kdybyste to dělali sami, tak byste mohli vymyslet něco, co by jiným v detailech nevyhovovalo a tím je ztratit. Když to zvládnete veřejně, ostatní se sami budou hlásit a nebudete to muset nabízet ostatním Growerům jako hotovou věc s nabídkou zvedni nebo běž. Pokud to zvládnu pošlu vám karmu.

to Homolka:
Jakým způsobem by měla být marihuana a její pěstování a kouření legalizovány nebo dekriminalizovány bych více méně opsal z případu etylalkohol nebo nikotin. I se spotřebními daněmi. Vinaři si mohou taky vypěstovat nějaké to víno pro sebe, aniž by z něj platili spotřební daň. Ale jakmile chtějí prodávat, tak nastupuje kontrola výrobku, certifikáty, daně atd. Jak prosté.

Naprostý souhlas následujícím:
Takže závěrem hlavně pro ty mladší, co právě teď mají pocit, že se můžou přidat a pořádně to rozject a změnit svět: "Dávejte si bacha, s kým lezete do spolku! Pořádně si zjistěte, jestli je to mudrc pravdy a nebo bussinesman konzumu, aby jste se, až svůj velký boj dovedete do vítězného konce, necítily jako vojetý šlapky." - Na tomto skončily už dřívější pokusy se vznikem alternativy pro současné strany.

Nebuď taková netýkavka. Když někdo nepochopil tvoji myšlenku, nebo ji třeba jen nezaregistroval v celé šíři, nemusíš ho hned napadat. Pěkně jste se rozhádali a myslím si, že úplně zbytečně. Homolko, měl by ses vrátit do debaty. Tady nejde o tvoji nebo něčí pravdu ale o společnou věc. A jak hh-top poznamenal i tvoje skepse je důležitá.
Karmu si ale zasloužíš.

to Šebík: Máš pravdu ale cos čekal? Drtivá většina této společnosti prožila většinu života v "kominusmu" a v podstatě ho přijala má ho pod kůží a nezbaví se ho. I já, ačkoliv jsem ho nepřijal, mám ho pod kůží. Holt musíme vymřít. Nedá se nic dělat. Jen snad trochu na sobě pracovat. Ale komu by se chtělo. Že?

to tahua: Máš pravdu je třeba vzít život do vlastních rukou.

Opatrujte se

nemo

Old Post 28-03-2002 v 01:05 AM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
opicka
Stálý Člen

Karma uživatele opicka - 20% PěstitelskáKarma uživatele opicka - 20% Pěstitelská

Registrován: Mar 2002
Příspěvků: 95 

Příspěvek č. 51

Jsem rad ze jsou tu celkem konstruktivni debaty, ktere maji hlavu i patu,ale zalozit pol. stranu nebude nic lehkeho.Jestli si dobre pamatuji tak neco podobneho vzniklo v Madarsku. Jsem laik a nevim jak to ma podat tak to aspon zkusim.(Nejednalo se o hulice.)

Parta lidi se po par letech sesla.Jen tak si nejak povidali a stezovali si na uroven zivota ve kterem zijou a rekli si ,ze by nebylo spatne to zmenit.Po urcite dobe patrani v zakonech zjistily ,ze zalozit pol.stranu je dobry napad. Sehnaly si podpisy a tak vznikla nova strana. Nejlepsi na tom je ,ze to meli vedeny jako FIRMU.Penize ziskali tak ,ze obchodnim partnerum vysvetlili ze chteji do vlady apokud se tam dostanou tak prosadi navrhy ,ktere temto firmam pomuzou.A verete neverte rok po zalozeni vyhrali volby. Prisli s takovym programem ,ze kazdy byl nadsen a dal....... uz nevim.(Ty prosazene navrhy pro sponz. firmy byly celkem o nicem a snad ani moc neporusily mravni kodex)


Z toho plyne ,ze musite mit perfektniho recnika a dost dobry program a to je podle me to nejtezsi.

Vim ,ze tlacham , ale nebude lepsi se na to prozatim vykaslat a radsi se aktivne zapojit na peticich proti novele. Nas p.prezident neni hloupy a je to jeste k tomu chartista a verim tomu ,ze to nepodepise. VZDYT BUDOU VOLBY - a kazdy chce byt slysen a byt zvolen.Je to hnus a zveda se mi kufr.


P.S. Jsem z koleji a mohu sehnat spoustu, spoustu a spoustu hlasu.Jestli chcete neco zalozit tak vam s tim pomuzeme.

Old Post 28-03-2002 v 08:15 AM
opicka je offline   Profil uživatele opicka   Find more posts by opicka   Foto galerie člena opicka   Click here to Send opicka a Private Message   Add opicka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wojta
Nový Člen

Karma uživatele wojta - 0% Pěstitelská

Registrován: Mar 2002
Příspěvků: 15 

Dotaz Příspěvek č. 52

asi vcera mi prisem majl s zadosti o pomoc ale zobrazilo se mi tam jen zneni toho zkurvenyho zakona zakona jestli muzete reknete mi o co jde

konop

Old Post 28-03-2002 v 10:25 AM
wojta je offline   Profil uživatele wojta   Find more posts by wojta   Foto galerie člena wojta   Click here to Send wojta a Private Message   Add wojta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wojta
Nový Člen

Karma uživatele wojta - 0% Pěstitelská

Registrován: Mar 2002
Příspěvků: 15 

Obecné at zje strana z legalizci Příspěvek č. 53

Politika je na hovno ale asi nam nic jinyho nezbyva trochu jsem si procet vsechny prispevky a pochopil jsem volani o pomoc, ktery mi prislo na mejl chci svobodne pestovat kourit a buhvi co jeste jestli se a to doufam dostanete do voleb zam hodne lidi co by vam vsem dali hlas a to vcetne me.

konop

Old Post 28-03-2002 v 10:37 AM
wojta je offline   Profil uživatele wojta   Find more posts by wojta   Foto galerie člena wojta   Click here to Send wojta a Private Message   Add wojta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

Registrován: Sep 2001
Příspěvků: 405 

To je moc fajn, že má tato myšlenka mezi vámi odezvu.. Příspěvek č. 54

Opičko a Wojto, vítejte. Jak budete tři, hned o tom dejte vědět. Ať se můžeme pustit do práce. To samé pro Štěpíka, Tahuu a Fisa. Nikdo v tom nejsme sám, každý z nás má alespoň dva přátele, každá trojka je schopná říci ano či ne, kterémukoliv tématu. Hlavní témata jsou nyní stanovy a program a bylo by dobré se zamýšlet nad svými návrhy už nyní, neboť poté, co počet trojic dosáhne zhruba desítku, bude třeba je za přípravný výbor dát na papír a před hlasováním o nich je prodiskutovat v trojicích.
Těším se na spolupráci.

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 28-03-2002 v 11:03 AM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bryant
Stálý Člen

Karma uživatele Bryant - 21% Pěstitelská

Registrován: Oct 2001
Příspěvků: 127 

Palec dolů Mili pratele, Příspěvek č. 55

nechci vam kazit nadseni, ale pokud to jeste nevite.Pan "nas" prezident dnes zakon podepsal ve vsi tichosti, jako kdyby clovek hrach na stenu hazel...

nevim nevim....ticho po pesine...

Pohodku,nohy na stole..ale hlavne.....


pohoda jazzzzzz :-)

Old Post 28-03-2002 v 13:16 PM
Bryant je offline   Profil uživatele Bryant   Find more posts by Bryant   Foto galerie člena Bryant   Click here to Send Bryant a Private Message   Add Bryant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šebík
Stálý Člen

Karma uživatele Šebík - 15% PěstitelskáKarma uživatele Šebík - 15% Pěstitelská

Registrován: Jan 2002
Příspěvků: 46  

??? Příspěvek č. 56

Kdes to zjistil?

....šajni tuna prima zoncna...

Old Post 28-03-2002 v 13:18 PM
Šebík je offline   Profil uživatele Šebík   Find more posts by Šebík   Foto galerie člena Šebík   Click here to Send Šebík a Private Message   Add Šebík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bryant
Stálý Člen

Karma uživatele Bryant - 21% Pěstitelská

Registrován: Oct 2001
Příspěvků: 127 

Koukni sem... Příspěvek č. 57

http://www.psp.cz/cgi-bin/win/sqw/h....sqw?O=3&T=972.

Pohodku,nohy na stole..ale hlavne.....


pohoda jazzzzzz :-)

Old Post 28-03-2002 v 13:19 PM
Bryant je offline   Profil uživatele Bryant   Find more posts by Bryant   Foto galerie člena Bryant   Click here to Send Bryant a Private Message   Add Bryant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddevil
Stálý Člen

Karma uživatele ddevil - 27% PěstitelskáKarma uživatele ddevil - 27% PěstitelskáKarma uživatele ddevil - 27% PěstitelskáKarma uživatele ddevil - 27% Pěstitelská

Registrován: Nov 2001
Příspěvků: 270 

Příspěvek č. 58

no tak to je prca.....
Ja jen doufam, ze cela tato fraska a nasledna vlna nevole, ktera se doufam zvedne, povede pouze k kategorizaci drog do skupin a nasledne dekriminalizaci. Jinak uz nevim......
Polousi se o mne v mem utlem veku infarkty...... skoro

Pambuh s nami vlada pryc......

[Edited by ddevil on 28-03-2002 at 03:45 PM]

Kdyz nejde o zivot, de o hovno
DDevil

Old Post 28-03-2002 v 14:38 PM
ddevil je offline   Profil uživatele ddevil   Find more posts by ddevil   Foto galerie člena ddevil   Click here to Send ddevil a Private Message   Add ddevil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shadowlady
Stálý Člen

Karma uživatele Shadowlady - 0% PěstitelskáKarma uživatele Shadowlady - 0% Pěstitelská

Registrován: Mar 2002
Příspěvků: 65 

Tak to už právě moc velká prča není Příspěvek č. 59

Sorry Ddevile, vím jak si to myslel, ale je to vážně tam. Ještě ráno jsem byla přesvědčená, že to Havel nepustí.
Hold prachy a moc jednou všechny zřejmě dostane.
Zrovna od něj bych to nečekala, mé podpory už se nedočká, právě mě stratil definitivně!

Jdu do toho s vámi!

Za každým úspěšným mužem stojí jedna tvrdě pracující žena.

Old Post 28-03-2002 v 15:17 PM
Shadowlady je offline   Profil uživatele Shadowlady   Find more posts by Shadowlady   Foto galerie člena Shadowlady   Click here to Send Shadowlady a Private Message   Add Shadowlady to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bryant
Stálý Člen

Karma uživatele Bryant - 21% Pěstitelská

Registrován: Oct 2001
Příspěvků: 127 

Je mi z toho... Příspěvek č. 60

fuckt na bliti...chjo...

Pohodku,nohy na stole..ale hlavne.....


pohoda jazzzzzz :-)

Old Post 28-03-2002 v 15:19 PM
Bryant je offline   Profil uživatele Bryant   Find more posts by Bryant   Foto galerie člena Bryant   Click here to Send Bryant a Private Message   Add Bryant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Amík
Stálý Člen

Karma uživatele Amík - 61% PěstitelskáKarma uživatele Amík - 61% Pěstitelská

Registrován: Mar 2001
Příspěvků: 112 

Příspěvek č. 61

Sakral, cokoliv se bude podnikat na obranu svobody jdu do toho.

Old Post 28-03-2002 v 15:27 PM
Amík je offline   Profil uživatele Amík   Find more posts by Amík   Foto galerie člena Amík   Click here to Send Amík a Private Message   Add Amík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šebík
Stálý Člen

Karma uživatele Šebík - 15% PěstitelskáKarma uživatele Šebík - 15% Pěstitelská

Registrován: Jan 2002
Příspěvků: 46  

OK-jdeme do toho. Příspěvek č. 62

nezbývá než začít velmi trvdě porušovat tento zákon a až uvidí ty přeplněný věznice plný dětí a vysokoškolských studentů a jiných špičkových lidí, třeba jim to dojde.

Jenže kdo z nás se nechá zavřít? Já? Amík? Monty? Shadowlady? Walhalla?.....

Pojďte - provětráme státní rozpočet Já už se těším jako malý dítě Chudáci moji rodiče, až jim to zejtra řeknu

Navrhuju založit krásnej barevnej časopis. O drogách. Objektivní, ale tvrdej. Něco jako Hustler - Vzpomínáte na Lid versus Larry Flint?

???

....šajni tuna prima zoncna...

Old Post 28-03-2002 v 15:55 PM
Šebík je offline   Profil uživatele Šebík   Find more posts by Šebík   Foto galerie člena Šebík   Click here to Send Šebík a Private Message   Add Šebík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tim
Stálý Člen

Karma uživatele Tim - 21% PěstitelskáKarma uživatele Tim - 21% Pěstitelská

Registrován: Nov 2001
Příspěvků: 165 

Dotaz bleeeeee hruza co se to deje;-( Příspěvek č. 63

Moc se mi nechce verit ze neco takoveho je dobre pro nasi vlast a pro nas. Muzeme se jen utesovat ze ve sve vzrustajici senilite neco takoveho schvalili s dobrym umyslem. Jen se ptam s uzitkem pro koho?
Zrejme bude pravda to s tim uplacenim ceskych uredniku i politiku. Asi maji za barakem skladiste lihovaru.

Co naplat...nase generace treba tam bude mit ganju.
Doufam alespon v to.

Jinak jsem nekde cetl ze ta novela bude mit platnost od 1. cervna.....tak do te doby bych vam doporucoval si okopirovat grower na disk...treba potom uz nebudeme mit moznost se sem ani mrknout.

Jen at stoji fantazie pri nas protoze clovek bez ni je ztracen.

Old Post 28-03-2002 v 16:12 PM
Tim je offline   Profil uživatele Tim   Find more posts by Tim   Foto galerie člena Tim   Click here to Send Tim a Private Message   Add Tim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WiB
Stálý Člen

Karma uživatele WiB - 63% Pěstitelská

Registrován: Dec 2001
Příspěvků: 102 

Bod strany: Příspěvek č. 64

Nadpisek sice zní jako z učebnice matematiky, ale není tomu tak.

Jako další možný bod bysme mohli uvést, že budeme volit tak jak chtějí lidé. Prostě bysme měli na svých internetových stránkách anketu ke každému projednávání v parlamentu a lidé by tam mohli hlasovat, jestli pro určitý zákon máme zvednout ruce či ne. Kdyby se měl projednávat nějaký důležitý problém(zákon), tak bychom mohli využívat výzkumných agentur jako je třeba Sofres Factum.
Naše motto by mohlo být: "Nechcete, aby někdo rozhodoval za Vás? Rozhodujte o svém osudu sami! Je to přece jen Váš osud!"
Takovouhle stranu by volili i lidé, kteří jsou zhnuseni všemi stranami "na trhu" a proto by nešli k volbám.
Tímto bysme vlastně nastolili maximální demokracii, nikoliv absolutní , jelikož by se do parlamentu dostaly i ostatní strany, které by to neumožňovaly.

Attack government which have broken 'The basic human laws' sign!
High grow, higher harvest, highest High! ->

Old Post 28-03-2002 v 18:23 PM
WiB je offline   Profil uživatele WiB   Find more posts by WiB   Foto galerie člena WiB   Click here to Send WiB a Private Message   Add WiB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:06 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.5400680 seconds with 24 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív