Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj Kámo
Moc pěkně Ti to vypadá. Když si tenkráte v C49 mluvil vo stanu byl sem trochu nedůvěřivej, představoval sem si Á-čko Ale teď vidím co uměj tvoje ruce, alobal(?) a lepidlo K+.
Tip: Nasyp na povrch hlíny střední keramzit, tak na 1-2 palce . Bude to líp vypadat a udržíš i nějakou tu vlhkost pro vrchní kořeny
Tak jsem to sundal. Nejdřív pár větví, pak jednu kytku a nakonec i tu druhou. Nečekal jsem od toho žádný zázraky (i když jsem samozřejmě doufal), jak od kvantity tak co do kvality. Množství sem postnu až bude dosušíno a o tý kvalitě bych vám mohl dlouho povídat, ale krátce : Ve skřini mi vyrostla Zelená Smrt, žádný hezky znějící NL ale brutální GD. Prvního jointa (z urody) jsem si chtěl vychutat.Tak jsem zašel na Petřín tam si sednul do trávy a ubalil si lehkýho jointíka. V klídku jsem si pokuřoval a pak se z toho vylíhnul 4hodinovej výlet po krásách naší Prahy. Takovejch zákoutí co jsem našel fakt paráda. Stavil jsem se i na Hradu a tam to bylo naprosto dokolnalý. Všude tam na vás dýchá velikost.
dokonce mě tam napadaly myšlenky jak to tady všechno vylepšit. Škoda že jsem v tu chvíli nepotkal Vénu.
Mno pošlu nějaký fotky
1 uroda je mrtvá at žije uroda č. 2