Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Drogy za volantem: jak se řídí s marihuanou?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
Kutas
Stálý Člen

Karma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

ja chytam celkem schyzy, kdyz jedu v noci po neosvetlene silnici, fakt vidim velkou picu drzim se jen te bile cary a jinak kdyz jedu nekam zhuleny, kde to neznam, tak skoro vzdycky zabloudim uplne nejhorsi to bylo kdyz sem zapomnel sjet (vnoci)z dalnice a uz sem jel na rezervu.... ale nakonec to zastava dojela

out 2006 4ever

mocny double grow aka beverly manufacture

Zas kouřím trávu, nepiji kávu - hlavu mám hloupou, jedu nahoru!

Old Post 03-12-2006 v 21:56 PM
Kutas je offline   Profil uživatele Kutas   Find more posts by Kutas   Foto galerie člena Kutas   Click here to Send Kutas a Private Message   Add Kutas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
raddy
Nový Člen

Karma uživatele raddy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

citace:
Původní příspěvek od Mad Lion
diky, jen me to zajimalo. kourim travu 11 let a z toho tak 7 let dene. vetsinou hned vod rana. sem skourenej celej den, pracuju skourenej, nevidim jedinej duvod proc bych nemel jezdit i autem skourenej. beru travu jako cigara.vzadnym pripade se mi nestava ze bych nekontrolovatelne projizdel krizovatky. muzu bejt zmastenej jak prase a stejne nebudu mit veci problemy za volantem nez strizlivej. (vlastne kdyz nehodou jedu strizlivej akorat se desne rozciluju a mam tendenci vybihat na okolni ridice. na kazdyho to pusobi jinak a nekdo kdo je zvyklej kourit celej den obvykle nezmatkuje za volantem.

moje slova,az na to ze cigara nemusim, len tu travu....fungovanie v akychkolvek beznych dennych aktivitach pod vplyvom THC je zasadne otazkou cviku a zvyku...velmi dobre si pamatam na casy ked som si nedokazal ani predstavit dat si rano pred odchodom do prace vysokokvalitny indoor. Ale dnes sa na to vyslovene tesim a o soferovani to plati dvojnasobne. Rad soferujem, rad hulim, tak preco nie dohromady?

Old Post 04-12-2006 v 08:11 AM
raddy je offline   Profil uživatele raddy   Find more posts by raddy   Foto galerie člena raddy   Click here to Send raddy a Private Message   Add raddy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kutas
Stálý Člen

Karma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

tak tak, clovek to musi mit zazite. Uz ste nekde slyseli ze ridic za volantem pod vlivem thc zpusobil nehodu nebo ze ho jen zabasli?? ja teda ne, tak bych rekl ze se to ani nedeje...

out 2006 4ever

mocny double grow aka beverly manufacture

Zas kouřím trávu, nepiji kávu - hlavu mám hloupou, jedu nahoru!

Old Post 04-12-2006 v 09:13 AM
Kutas je offline   Profil uživatele Kutas   Find more posts by Kutas   Foto galerie člena Kutas   Click here to Send Kutas a Private Message   Add Kutas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
weider
Stálý Člen

Karma uživatele weider - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

za volantom urcite ne. Raz som bol nakureny na autoskole ked som mal jazdu a nic moc. AK povazujete za normalne, ked clovek zastavy na krizovatke a zacne sa smiat na instruktora, tak potom ok.

Old Post 04-12-2006 v 10:23 AM
weider je offline   Profil uživatele weider   Find more posts by weider   Foto galerie člena weider   Click here to Send weider a Private Message   Add weider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

Kamos delal nedavno papiry na auto, rikal, ze mel jeste dost casu, tak si dal speka, pak to pry nejak rychle uteklo a on byl porad zhulenej, a udelal, pry v klidu, ja udelel papiry na po 4, tak bych se asi nenahuloval

Old Post 04-12-2006 v 12:23 PM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Evildoer
Mladý clen

Karma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Celller: si moh rict pred tim nez sem z tebou sed do auta ze si delal papiry na 4X

Old Post 04-12-2006 v 13:51 PM
Evildoer je offline   Profil uživatele Evildoer   Find more posts by Evildoer   Foto galerie člena Evildoer   Click here to Send Evildoer a Private Message   Add Evildoer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

Naposledy upravil Celller 05-12-2006 v 08:34 AM

Old Post 05-12-2006 v 08:06 AM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
farda
Stálý Člen

Karma uživatele farda - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

je videt ze vetsina lid ridi uplne v klidu kdyz jsou zkoureny..
hlavne kazdej vi kolik vydrzi... ja jezdim zkourenej docela casto a nepocituju ze by mi to dalo problemy, snad akorat kdyz mam nak manevrovat s autem... parkovat a tak, ale to je stejne skoro za nulovy rychlosti takze se nemuze nic stat.. treba kdyz v noci prijedu z jednoho mistniho podniku.. kde vetsinou to dopadne mezi 5 - 10spekem tak sem rad ze se trefim.. ale co je velky plus .. rozhodne pri zhulenosti dokazu mnohem vic jizdu procitit a obcas mam az takovy haluze ze se uplne vcejtim do toho auta ze pocizuju kazdej kaminek na silnici

Old Post 05-12-2006 v 09:16 AM
farda je offline   Profil uživatele farda   Find more posts by farda   Foto galerie člena farda   Click here to Send farda a Private Message   Add farda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

Když jsem jel s kámošema a zacouval pak doma úplně geometricky přesně do garáže (hnusnej esíčkovitej vjezd z kopce a úzký vrata), bylo jim jasný, že jsem úplně Zhulenej jsem se něco najezdil a musim říct, že člověk se víc soustředí, vědom si svého stavu... Taky jsem jel párkrát pod vlivem , naštěstí ne moc a když porovnám ty 3 stavy (zkouřenost, střízlivost, opilost), tak bych povinně zavedl zhulení se před každým vyjetím!

Bouračku jsem měl 1x, za to dobu, co už víc jak 10 let jezdim, a to jsem byl nezkouřen. Naštěstí nic vážnýho, dal jsem babu pickupu přede mnou...

Fotr woe!

Old Post 05-12-2006 v 12:27 PM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckynet
Nový Člen

Karma uživatele luckynet - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

Jsem perfektní řidič (bože to sebevědomí), takže zkouřenej jsem holt průměrnej, pohoda. Jezdim pomalu, nestojim o diskuzi s policií.

Optimismus je opium lidstva! Zdravý duch páchne blbostí. Ať žije Trockij!

Old Post 05-12-2006 v 17:34 PM
luckynet je offline   Profil uživatele luckynet   Find more posts by luckynet   Foto galerie člena luckynet   Click here to Send luckynet a Private Message   Add luckynet to your buddy list     Navštiv homepage uživatele luckynet! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dela_Negro
Stálý Člen

Karma uživatele Dela_Negro - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

UdL:krasna myslenka,povinej sluk pred jizdu...
ja teda jezdim treti rok a nehody jsem mel dve...ani za jednu jsem nemohl...a pojistovna platila

Old Post 06-12-2006 v 08:24 AM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Budeh
Stálý Člen

Karma uživatele Budeh - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

Ano za volantem kouřit ale nepřehánět, a hlavně jezdit opatrně. Má zkušenost že zhulenej jezdí opatrněji než nezhulenej, a hlavně nespěchat vychutnávat krajinku jak Doktor z Vesničková středisková Hrušínský, a taky nefrajeřit to je úplná magořina how

Old Post 06-12-2006 v 08:51 AM
Budeh je offline   Profil uživatele Budeh   Find more posts by Budeh   Foto galerie člena Budeh   Click here to Send Budeh a Private Message   Add Budeh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:51 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás