Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
JJ ...MAM TAKY POCIT ZE JE TO V SKUTOCNOSTI TAK, ZE AK SI VYPESTUJES SAM , POTOM TO NEMUSI BYT ANI TAK ZHULUJUCE JAK MYSLIS ALE TEN POCIT ZE SI SI TO SPRAVIL SAM JE NATOLKO SUPER, ZE SA SUNDAS Z DVOCH PUKOV...A PRI TOM MOZE MAT NIEKTO ESTE SILNEJSIU TRAVU A TY Z NEJ POTREBUJES ASPON 4 SLUKY...JE TAK?
no tento thread este nekonci chystam sa urobit odrezky z tych dvoch vyssich rastlin co su na bokoch na fotke s mackou ... odrezky uz su pomerne dost zabliznene ale aj tak to vyskusam ... pretoze rastlinky potrebujem skratit a odrezky by bolo skoda len tak vyhodit ...
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
Tak opet ahojte moje milovane growerki a groweri !!! tak po dlhsom case som tu zas.
Koli praci v ktorej som doteraz bol som nemal moznost sa starat o moje milovane rastlinky a tak nevyzeraju zrovna najlepsie ... takze na ukazku odrezky ktore sa za tu dobu zakorenili a podrastli ... no podrastli celkom pekne ale sisky mi robia starost no nevyzera to najhustejsie ale tak tu je foto ...
no ale tak aj ked tato fotka uz nie je taka pekna ako tie predchadzajuce nehadzem flintu do zita a hned som pridal hnojivo (vid. foto) a v najblizsej dobe chcem este pridat kuracie sracky tak uvidime co to spravi ... ale tak snad to nejaku urodicku da... aspon na dva tri dni heh... ale zatial maju este kopu casu
Inac zabudol som napisat ze matky tychto odrezkov boli predpestovane doma na okne a potom presadene von ... doma som si nechal len tieto odrezky, podla ktorych som vedel , ked som sa vratil z prace, ze rastlinky co mam vonku su tiez samice ...
a aby som sa mal o co starat aj po outdoor zbere , 1. septembra som si zasadil dve rastlinky ktore samozrejme pestujem tiez na okne, ale vecer ked sa ucim ich davam pod 18 w usporku ... a tu je prve foto ...
Kedze dnes sa mi stala mala nehodicka s mojou usporkou (odysla), tak som sa rozhodol, ze si zhotovim novu ...
tak som v starej skrini nasiel staru obimku, kusok el. snury a zastrcku a zhodou okolnosti aj 22 watovu usporku tak som sa dal do prace ... a tak ma napadlo urobit pokus ... spravil som primitivne tienidlo z krabicky , ktoru som potom vlozil do vedra a dopadlo to takto ...
Moc pěkný,fakt ti to krásně roste,myslíš že by mi to rostlo když mám okno na východ,jinak ten rok 2005 byl dobrej,ten se ti poved,takže K+,at se daří i nadále
Growu zdar....
Kolik odrůd marihuany vyhulíš,tolikrát si člověkem (Vladbur)
Přírodu nemůžeme ovládnout jinak,než že ji budeme poslouchat (Francis Bacon)
Život shodný s přírodou a s rozumem je cesta ke svobodě (Zenon)
kolik si z toho mel asi cca urodu???Jinak ja sem to delal 1 mesic na okne a potom do skrine,ale bouzel mne zklamala priroda a byli to samci jen krome jende...
vladbur: no v podstate by si aj nieco mohol vypestovat ... do obeda ti tam slnko svieti a k veceru by si to este mohol stale na par hodin hodit pod nejaku usporku a malo by to fungovat ... ja mam okno na juh a priame slnko mam tam takych 6 hodin... samozrejme s nejakou extra urodou nepocitaj, ale skurovat by to urcite malo v pohode