Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
som bol teraz v Brne na primacky na vysku a pobehali sme s 2 kamosmi par klubov......vo vacsine som hned zacitil tu vuni.......skoda ze sme mali matrosu len na 2 brcka kt. sme statocne dali v jednom klubiku
nevim jak sa jmenoval, ale bola tam taka velka drevena figurina cernosky s jointem v ustach......obsluha v poho, ludia celkom v poho, piti v poho, hudba v poho
a este mi kamos rikal, ze kdyz tam byl na nejaky akcii, tak DJ za gramcami v poho odpaloval brko a ze za nim prisiel ci nieco nema na ochutnavku. ten mu podal jointa a tak ho spolu dokurili........skoda ze som tam vtedy nebol(som zo SR)
i pres to, ze v nasi hospe hulime uz asi tak 2roky, dnes jsme si hulili ze slukovky jako jindy, hospa temer prazdna... prisla k nam cisnicka ze ji tu nejak vonime celkem skoda, byla to tak vpohode hospa a jak dopadla
Jak už tady od kohosi zaznělo, absolutně nechápu ten trend odpalovat to přímo u stolu v hospodě. Je to prasárna největšího ražení. V totálně zahulené hospodě ještě odpalovat brka a myslet si kam jsme to nedotáhli.
Momentálne chodím len do jednej krčmy (už sa snažím nepiť alkohol) a aj to len pre to, že tam robí spolubývajúci barmana. Húli sa buď na ženských záchodoch (keďže sú tam za deň asi 2 ženy ) alebo vonku, pretože nepotrebujeme provokovať starých prepitých alkoholikov s extrémne konzervatívnym názorom na trávu.
Ovšem keď je už po záverečnej, tak sa bongo presunie na barový pult