Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar, na groweri sa to uz vela krat preberalo, vela ludi robilo rozne pokusy a drtiva vecsina dospela k tomu, ze otrhavanim listov si znizujes vynos. Ked uz utrhnut, tak list chory,zlty alebo v pripade, ze by vyrazne stinil - a aj v tomto pripade by bolo najlepsie neutrhnut cely list, ale len cast tak, aby zostali 3/4 listu.
Nech sa dari
Tak jsem tady po 6 dnech s novýma fotkama a i se smutnou zpravou .....
Prisel jsem ke kytickam a koukam jak jedna je uplne na zemi
zlomila se me nejvetsi mejo kytka uplne cela (prilozil jsem i fotku zlomeneho stonku) snazim se prave jestli to vydrzi je prilepena izolepou a zvazana takze zatim celekm drzi ..... ..
Zitra uvidim jestli to prezila ....
Ale co stejne bude toho na rok dosti a jinak prikladam nove fotecky
Zdravim lidicky .tak dnes pujdu udelat fotky .tak pocitejte ze tady budou na tu pul7 .....a jinka ....v prechozim clanku jsou 4 fotky. dnes se pokusim a kopie ...jen s dnesnim datumem sand tam bude nejaka zmena posledni dny to moc neroste a to je slunce jako na zuacatku prazdnin :ú heh
tak zatim
Zdravim diky za k+ a jinak ...kdy myslite ze bych to mel sklidit? .....dneska jsem hnojil a asi jsem to prehnal heh ..sand to holky zvladnou 37ml na 13l PK 13 - 14 + jeste trosilinku slepicaku ,,,,,tak a par dni se tady zase ukazu ....s new fotkama
takze myslsi ze staci PK ? ......no asi mas pravdu ze jsem dal moc .....i kdyz byli tam + 3 litry ( 13l konev )...jijnak slepicaky ......15ml ..priblizne ...sem si rekl ze to jen tak zprijemnim ....(jinak smrdeli strasne )
minuty ctvrtek sem zahnojil 10l - 25ml ...a zvladli to ....
a jinak za par tydnu bude sklizen a nemam zadny nazvy ...sem zvedav jaky to budou a mam aspon kazdou kytku jinou a st im sem asni nepocital ...
a jen tak zkuste kdy by mohla byt sklizen ...
HELP
HELp ....please
Zdravim dnes vecer budou novy fotky a zatim by me zajimal vas nazor ......chtel bych zkusit useknout jen pulku kytky a zbytek nechat dozrat ...co mysllite jeto lepsi nez ji vytrhnout s korenem a jeste ji nechat v horky vode koreny? ......pls o radu
Zdravim vsechny tejpky co jim to letos opravdu vychazi podel predstav me zatim jo ... jen jsem uz sem dal FS na 3 kytky ...takze nektery kytky par dni a hned je useknu ....zkusim to s temi koreny do teple vody.
jinak prikladam fotky z dnesniho dne ...sorry ze sem se objevil az tak pozde....
Tak jsem tady trochu po delsi dobe ...byla strasna lenost vyfotit kytky a trochu z duvodu vyditelne zmeny ....
Tri kyticky uz slapou na FS dve z nich pujdou pod kudlu za par dni
Chci zkusit tu vychytavku stemi koreny ponorit do zhave vody.... snad to bude mnit aspon nejaky ucinek..i kdyz nevi m jaky..musel bych si to znovu precist ....
Zdravim ....
mam problem ....
slysel jsem ze bych uz neml v tyhle dobe hnojit .....jinak hnojim kazdy ctvrtek a tenhle tyde jsem nehnojil .....a potrebuju poradit ....++ plus v minulym cl. je nekde taky dotaz