Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Truna To mas pravdu, ted jsem si u holek davala cigarko po domacim gruntovani, na obloze byly nadherny cervanky, tak jsem holkam rikala, jaro jste videly, leto vidite, jeste uvidite podzim... no a jedinou zimu neuvidite, ale budte radi, protoze byste zmrzly :-)
Přesně tak, ale já myslím že by se jim v zimě stejně nelíbilo, takový slunce milujíci rostlině a tak je můžem sklízet s dobrým pocitem, že sme jim poskytli krásnej život ne?
citace:
Původní příspěvek od Ramon_Dexter Zedy: jo, poznal jsem to, i když jsem s nima nemluvil (neumim mluvit bez reakce toho druhýho). O to horší to pak bylo když mi je ukradli...
Ty jo, koukal sem na tvůj thread jak ti to pobrali, vůbec nevím co bych potom dělal
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
jeste doplnim, ze uryvek pochazi z knihy Anastasia od Vladimira Megreho, prvni knihy serie Zvonici cedry Ruska
takze vesmirne lidi s jejich cipovou totalitou nechte slepe tapat dal, tohle by mela byt povinna cetba - takze kdo ma zajem, jdete do toho! Je to celkem 9 knih, ale po precteni te prvni uz nebude cesty zpet, dokud posledni stranka posledni knihy neprojde oslinenymi prsty jeste ze tomuhle nejaky srovnani s blbosti typu vesmirni lide ci rayduv nepodlozeny vysmech nemuze nijak uskodit
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Jedule: proč to nepatří do léčitelství??? Je to šamanskej návod na samoléčbu... Myslel jsem že právě tady by se měl dát prostor i alternativním způsobům... Masti atd jsou klasika... to zná každej a sežene xxx informací...
Ve všech kulturách a ve všech dobách byli přírodní léčitelé(šamani) a používali s rostlinami podobné postupy...
Svahadji díky za přimluvení, snažil sem se to Jeduli vysvětlit PMkama jakou dobu, ale odsekávala mě jednou a tou samou odpovědí, proto se zde taky ozývám a prosím Jedubabku zpět o navrácení článku zpět do Lečítelství jako téma: Semínko lěčitel, prosím!
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Pestovanie konope je asi jedna z najlepsich veci ktore som kedy zacal robit ( a nie len pre to hulenie ).Strasne vela ma to naucilo o prirode o tom ako funguje kolko je v nej energie a jak pozitivne vplyva ta energia na psychiku.Zakazdym ked idem pozret mojich milacikov tak sa vazne tesim.Tiez sa s nimi obcas rozpravam, hladkam ich, alebo len tak pri nich sedim a relaxujem.Podla mna ma dobry vztah rastliny a growera ovela vacsi vplyv na vysledny efekt ( chut, kvalita) jak si vacsina ludi mysli.No a kedze je 15.00 a ja teraz koncim v robote tak koncim a utekam za nimi.
sice to je na pocitovy urovni, takze nekdo to vnimat vubec nemusi a tim padem si mysli ze to je hloupost, logicky ze .. ale vnimam to podobne jako zedy. popsany postup od zedyho bych bral hlavne s tim nejakym tim ladicim pocitem/vedomim .. nevim do jaky miry by to fungovalo ciste mechanicky. pobejt u kyticek, vybrat jim fajnovy misto, laskyplna pece, vnimat je a bejt tam spolu s nima, bejt dohromady .. je k dobru veci
Ke konopě mám dosti kladný vztah, k maldým sazeničkám se chovám jako k vlastním dětem, když potom vyrostou tak se k nim vracím skoro jako ke svým přítelkyním (znáte tu písničku - "Štíhlá holka/celá v zelenym/jednou zrána/viděl sem ji stát...") ..Sice pěstuju hlavně na balkóně, ale i venku v přírodě, což si užívám o to víc - výprava za západu slunce...těžká romantika, utajená oáza kdesi v křoví Je fakt, že když se ke kytkám chováte s láskou, tak vám to vracej, ať už ve formě relaxace u nich, nebo tím že jsou vitálnější, a v neposlední řadě potom sklizní, což je jenom výsledný produkt ale nejlepší je právě ten proces pěstování až po posvátný stětí rostliny... Kdo vidí v konopí jenom hulení (fet), spěje do pekel!
ja to mam podobny,,
jdu na pole...dam brč...sedim a koukam a foukam to na kyti...
pak je prohlednu opecuju je, zaleju je...a pri odchodu si preju aby až se vrátim tak tam v plné kráse rostly a pryskyřičnatěly
Původní příspěvek od Zedy Svahadji díky za přimluvení, snažil sem se to Jeduli vysvětlit PMkama jakou dobu, ale odsekávala mě jednou a tou samou odpovědí, proto se zde taky ozývám a prosím Jedubabku zpět o navrácení článku zpět do Lečítelství jako téma: Semínko lěčitel, prosím!
Zedy: Máš nějakej důkaz, že funkcí a úkolem rostlin je sbírání kosmické energie pro léčení člověka ?. Tohle jsem četl jedině v Megreho knize, kde jsou i jiné pochybné informace.
Rostlina je živá bytost, ale to vůbec neznamená, že když se budeš chovat k semínku tak, jak je napsáno v Megreho knížce, že ona bude pro tebe sbírat léčivou energii z kosmu na tvoje léčení a dokonce ti vyléčí všechny nemoci.
Rostliny jsou vědomé bytosti Ohiyesa:
„Po pětatřicetileté zkušenosti osobně věřím, že něco jako "křesťanská civilizace" neexistuje. Domnívám se, že křesťanství a moderní civilizace si odporují a jsou spolu neslučitelné a že duch křesťanství a duch našeho pradávného náboženství jsou svou podstatou stejné.“
"Nemůžeš říct, že když uděláš pro kytku todle, ona se to odvděčí takle. "
Takže to bereš zpátky ?. Tam je to totiž v tomto smyslu řečeno. Přesnej postup jak máš se semínkem nakládat a že funkcí rostlin je získávání kosmické energie pro léčení konkrétního člověka. Ještě je v tý knížce i to, že máš kytky zalejvat vodou ve který si smočíš nohy. Ony tím prý získají informaci o tvých nemocech a začnou získávat energii z kosmu na tvoje konkrétní problémy.
Jinak na fóru jsem měsíc, tak jsem si to nemohl přečíst dříve a taky reagovat.
Rostliny jsou vědomé bytosti Ohiyesa:
„Po pětatřicetileté zkušenosti osobně věřím, že něco jako "křesťanská civilizace" neexistuje. Domnívám se, že křesťanství a moderní civilizace si odporují a jsou spolu neslučitelné a že duch křesťanství a duch našeho pradávného náboženství jsou svou podstatou stejné.“