Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Svatost OutGrowu - Vztah k Vasemu Konopi
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 49

Zedy: jo, poznal jsem to, i když jsem s nima nemluvil (neumim mluvit bez reakce toho druhýho). O to horší to pak bylo když mi je ukradli...

Old Post 08-08-2007 v 08:42 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 50

citace:
Původní příspěvek od Truna
To mas pravdu, ted jsem si u holek davala cigarko po domacim gruntovani, na obloze byly nadherny cervanky, tak jsem holkam rikala, jaro jste videly, leto vidite, jeste uvidite podzim... no a jedinou zimu neuvidite, ale budte radi, protoze byste zmrzly :-)

Přesně tak, ale já myslím že by se jim v zimě stejně nelíbilo, takový slunce milujíci rostlině a tak je můžem sklízet s dobrým pocitem, že sme jim poskytli krásnej život ne?

citace:
Původní příspěvek od Ramon_Dexter
Zedy: jo, poznal jsem to, i když jsem s nima nemluvil (neumim mluvit bez reakce toho druhýho). O to horší to pak bylo když mi je ukradli...

Ty jo, koukal sem na tvůj thread jak ti to pobrali, vůbec nevím co bych potom dělal

Old Post 08-08-2007 v 09:44 AM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MEDICINEMAN
Stálý Člen

Karma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Jen doplnim, ze uryvek pochazi z nove publikace Iva A. Bendy - Ptaah zahradnikem..

no show

Old Post 08-08-2007 v 16:58 PM
MEDICINEMAN je offline   Profil uživatele MEDICINEMAN   Find more posts by MEDICINEMAN   Foto galerie člena MEDICINEMAN   Click here to Send MEDICINEMAN a Private Message   Add MEDICINEMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 52

zedy: měl jsem chuť zabíjet

medicineman: aha, tim se to celý vysvětluje
ať žijou vesmírný lidi a jejich flotila světla

ale zas na druhou stranu, pokud člověk si k tý rostlině nějakej vztah vytvoří, ta rostlina to pozná

Old Post 08-08-2007 v 19:43 PM
Host
Host

Příspěvek č. 53

sorry, ale info o marihuaně jako o léčebném prostředku = 0
Zedy, toto je fórum Léčitelství, thread o vztahu ke kytkám je jinde, třeba http://grower.cz/forum/showthread....hlight=povidate

přesouvám

Naposledy upravil 08-08-2007 v 20:11 PM

Old Post 08-08-2007 v 20:05 PM
Krychle
Sťatý Člen

Příspěvek č. 54

jeste doplnim, ze uryvek pochazi z knihy Anastasia od Vladimira Megreho, prvni knihy serie Zvonici cedry Ruska

takze vesmirne lidi s jejich cipovou totalitou nechte slepe tapat dal, tohle by mela byt povinna cetba - takze kdo ma zajem, jdete do toho! Je to celkem 9 knih, ale po precteni te prvni uz nebude cesty zpet, dokud posledni stranka posledni knihy neprojde oslinenymi prsty jeste ze tomuhle nejaky srovnani s blbosti typu vesmirni lide ci rayduv nepodlozeny vysmech nemuze nijak uskodit

Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow
Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so

Naposledy upravil Krychle 11-09-2007 v 14:24 PM

Old Post 27-08-2007 v 08:59 AM
Krychle je offline   Profil uživatele Krychle   Find more posts by Krychle   Foto galerie člena Krychle   Click here to Send Krychle a Private Message   Add Krychle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Svahadji
Kaya-man

Karma uživatele Svahadji - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

Jedule: proč to nepatří do léčitelství??? Je to šamanskej návod na samoléčbu... Myslel jsem že právě tady by se měl dát prostor i alternativním způsobům... Masti atd jsou klasika... to zná každej a sežene xxx informací...

Ve všech kulturách a ve všech dobách byli přírodní léčitelé(šamani) a používali s rostlinami podobné postupy...

*** HIPPIE KOKOT AMATÉR ***

Naposledy upravil Svahadji 11-09-2007 v 14:41 PM

Old Post 11-09-2007 v 14:34 PM
Svahadji je offline   Profil uživatele Svahadji   Find more posts by Svahadji   Foto galerie člena Svahadji   Click here to Send Svahadji a Private Message   Add Svahadji to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Příspěvek č. 56

Svahadji díky za přimluvení, snažil sem se to Jeduli vysvětlit PMkama jakou dobu, ale odsekávala mě jednou a tou samou odpovědí, proto se zde taky ozývám a prosím Jedubabku zpět o navrácení článku zpět do Lečítelství jako téma: Semínko lěčitel, prosím!

Old Post 11-09-2007 v 14:39 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
macabo
Stálý Člen

Karma uživatele macabo - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

Pestovanie konope je asi jedna z najlepsich veci ktore som kedy zacal robit ( a nie len pre to hulenie ).Strasne vela ma to naucilo o prirode o tom ako funguje kolko je v nej energie a jak pozitivne vplyva ta energia na psychiku.Zakazdym ked idem pozret mojich milacikov tak sa vazne tesim.Tiez sa s nimi obcas rozpravam, hladkam ich, alebo len tak pri nich sedim a relaxujem.Podla mna ma dobry vztah rastliny a growera ovela vacsi vplyv na vysledny efekt ( chut, kvalita) jak si vacsina ludi mysli.No a kedze je 15.00 a ja teraz koncim v robote tak koncim a utekam za nimi.

macabov out

Konopne bonbonky

Old Post 13-09-2007 v 13:59 PM
macabo je offline   Profil uživatele macabo   Find more posts by macabo   Foto galerie člena macabo   Click here to Send macabo a Private Message   Add macabo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mettatron
Stálý Člen

Karma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

sice to je na pocitovy urovni, takze nekdo to vnimat vubec nemusi a tim padem si mysli ze to je hloupost, logicky ze .. ale vnimam to podobne jako zedy. popsany postup od zedyho bych bral hlavne s tim nejakym tim ladicim pocitem/vedomim .. nevim do jaky miry by to fungovalo ciste mechanicky. pobejt u kyticek, vybrat jim fajnovy misto, laskyplna pece, vnimat je a bejt tam spolu s nima, bejt dohromady .. je k dobru veci

Old Post 28-02-2008 v 14:46 PM
mettatron je offline   Profil uživatele mettatron   Find more posts by mettatron   Foto galerie člena mettatron   Click here to Send mettatron a Private Message   Add mettatron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
littl_grouwr
Host

Příspěvek č. 59

Ke konopě mám dosti kladný vztah, k maldým sazeničkám se chovám jako k vlastním dětem, když potom vyrostou tak se k nim vracím skoro jako ke svým přítelkyním (znáte tu písničku - "Štíhlá holka/celá v zelenym/jednou zrána/viděl sem ji stát...") ..Sice pěstuju hlavně na balkóně, ale i venku v přírodě, což si užívám o to víc - výprava za západu slunce...těžká romantika, utajená oáza kdesi v křoví Je fakt, že když se ke kytkám chováte s láskou, tak vám to vracej, ať už ve formě relaxace u nich, nebo tím že jsou vitálnější, a v neposlední řadě potom sklizní, což je jenom výsledný produkt ale nejlepší je právě ten proces pěstování až po posvátný stětí rostliny... Kdo vidí v konopí jenom hulení (fet), spěje do pekel!

Old Post 02-05-2008 v 09:38 AM
sevoss
Stálý Člen

Karma uživatele sevoss - 100% PěstitelskáKarma uživatele sevoss - 100% PěstitelskáKarma uživatele sevoss - 100% PěstitelskáKarma uživatele sevoss - 100% PěstitelskáKarma uživatele sevoss - 100% PěstitelskáKarma uživatele sevoss - 100% PěstitelskáKarma uživatele sevoss - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

Zdravim i ja si posedim u rostlinek(hlavme kdyz se tam zkourim )
Nejdelsi doba u kytek byla u me 4 hodiny.Jen jsem hulil a sedel mezi nema...
GL

KOMU SE NELENÍ,TOMU SE ZELENÍ!!!

Outdoor 08,the best genetika(White island,Buddha,no name)

Outdoor 09 MK,WWxJH.WIxB,CH,BxB)

Old Post 26-08-2008 v 11:27 AM
sevoss je offline   Profil uživatele sevoss   Find more posts by sevoss   Foto galerie člena sevoss   Click here to Send sevoss a Private Message   Add sevoss to your buddy list     Navštiv homepage uživatele sevoss! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
S.P.C.
Stálý Člen

Karma uživatele S.P.C. - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

ja to mam podobny,,
jdu na pole...dam brč...sedim a koukam a foukam to na kyti...
pak je prohlednu opecuju je, zaleju je...a pri odchodu si preju aby až se vrátim tak tam v plné kráse rostly a pryskyřičnatěly

Old Post 06-09-2008 v 11:55 AM
S.P.C. je offline   Profil uživatele S.P.C.   Find more posts by S.P.C.   Foto galerie člena S.P.C.   Click here to Send S.P.C. a Private Message   Add S.P.C. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kripalu
Stálý Člen

Karma uživatele kripalu - 10% PěstitelskáKarma uživatele kripalu - 10% PěstitelskáKarma uživatele kripalu - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

citace:
Původní příspěvek od Zedy
Svahadji díky za přimluvení, snažil sem se to Jeduli vysvětlit PMkama jakou dobu, ale odsekávala mě jednou a tou samou odpovědí, proto se zde taky ozývám a prosím Jedubabku zpět o navrácení článku zpět do Lečítelství jako téma: Semínko lěčitel, prosím!

Zedy: Máš nějakej důkaz, že funkcí a úkolem rostlin je sbírání kosmické energie pro léčení člověka ?. Tohle jsem četl jedině v Megreho knize, kde jsou i jiné pochybné informace.
Rostlina je živá bytost, ale to vůbec neznamená, že když se budeš chovat k semínku tak, jak je napsáno v Megreho knížce, že ona bude pro tebe sbírat léčivou energii z kosmu na tvoje léčení a dokonce ti vyléčí všechny nemoci.

Rostliny jsou vědomé bytosti
Ohiyesa:
„Po pětatřicetileté zkušenosti osobně věřím, že něco jako "křesťanská civilizace" neexistuje. Domnívám se, že křesťanství a moderní civilizace si odporují a jsou spolu neslučitelné a že duch křesťanství a duch našeho pradávného náboženství jsou svou podstatou stejné.“

Old Post 25-09-2008 v 14:14 PM
kripalu je offline   Profil uživatele kripalu   Find more posts by kripalu   Foto galerie člena kripalu   Click here to Send kripalu a Private Message   Add kripalu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Příspěvek č. 63

Nemůžeš říct, že když uděláš pro kytku todle, ona se to odvděčí takle. Jde o úplně jiný směry, vnitřní chtění a energie.

Ani bych nečekal, že na ten příspěvek ještě dneska někdo bude ragovat

Old Post 25-09-2008 v 14:26 PM
kripalu
Stálý Člen

Karma uživatele kripalu - 10% PěstitelskáKarma uživatele kripalu - 10% PěstitelskáKarma uživatele kripalu - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

"Nemůžeš říct, že když uděláš pro kytku todle, ona se to odvděčí takle. "
Takže to bereš zpátky ?. Tam je to totiž v tomto smyslu řečeno. Přesnej postup jak máš se semínkem nakládat a že funkcí rostlin je získávání kosmické energie pro léčení konkrétního člověka. Ještě je v tý knížce i to, že máš kytky zalejvat vodou ve který si smočíš nohy. Ony tím prý získají informaci o tvých nemocech a začnou získávat energii z kosmu na tvoje konkrétní problémy.
Jinak na fóru jsem měsíc, tak jsem si to nemohl přečíst dříve a taky reagovat.

Rostliny jsou vědomé bytosti
Ohiyesa:
„Po pětatřicetileté zkušenosti osobně věřím, že něco jako "křesťanská civilizace" neexistuje. Domnívám se, že křesťanství a moderní civilizace si odporují a jsou spolu neslučitelné a že duch křesťanství a duch našeho pradávného náboženství jsou svou podstatou stejné.“

Naposledy upravil kripalu 25-09-2008 v 15:08 PM

Old Post 25-09-2008 v 14:50 PM
kripalu je offline   Profil uživatele kripalu   Find more posts by kripalu   Foto galerie člena kripalu   Click here to Send kripalu a Private Message   Add kripalu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:17 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás