Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Claune 2006/Žralok, Power Plant, Durban
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Zdravím Clauňáku. jak tak koukám, tak asi to guano zakoupím taky a na slepičáky se vykašlu. BTW ten Durbánek voní fak špěkně, jsem zvědav na chuť
Líbí se mi to zbarvení, asi do něj půjdu příští rok. Mohl by jsi potom nějakou fotku udělat i s nějakým měřítkem? Stačí Startovačky.

K+ je samozdřejmostí.

!

Po pár letech zpět.

Old Post 19-09-2006 v 21:12 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 50

Čest, pro představu ta palice na poslední fotce je velká asi jako stovkový marlbora Jinak DP jde vyhnat do obrovských rozměrů, trochu mě brzil květináč, jinak země a hodně slunce a máš třímetrový jabloně. Moje jsou vysoký asi 160 cm.

Old Post 19-09-2006 v 21:16 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Příspěvek č. 51

jj, co jsem četl, tak ty durbany v těhle zeměpisných šířkách rostou jako ''kráva'', navíc ty palice stojej fakt za to.

!

Po pár letech zpět.

Old Post 19-09-2006 v 21:19 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 52

Claune: Moc hezký, mohl bys pls dát potom nějaké makro, popř. kvalitnější a ostřejší snímky? Vypadá to fakt cool...

Old Post 19-09-2006 v 22:56 PM
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

Rappa: s dovolením hodím makro jedné paličky od Clauneho. (esi nevadí)
je dva dny suchá a trošku (víc) zmáčklá, ale líp to nešlo.

!

Po pár letech zpět.

Old Post 20-09-2006 v 14:08 PM
Host
Host

Příspěvek č. 54

Dík Lahvane za makro

Old Post 20-09-2006 v 20:15 PM
Host
Host

Příspěvek č. 55

Pár kvalitnějších detailů Durbánka

Old Post 21-09-2006 v 16:10 PM
Host
Host

Příspěvek č. 56

A tady ještě Power Plant (jsou to takový malý keříky, ale na ochutnávku bude ) Vypadá to na sklizeň někdy koncem října.

Old Post 21-09-2006 v 16:12 PM
Host
Host

Příspěvek č. 57

A žralok, chudák byl nějakej nemocnej, tak jsem ho postříknul Kuprikolem a už se z toho dostává.

Tak zatím.

Old Post 21-09-2006 v 16:14 PM
Host
Host

Příspěvek č. 58

Tady ještě palička Durbanu, pěkně tvrdá mrška

Old Post 21-09-2006 v 19:51 PM
Host
Host

Příspěvek č. 59

Tak je 2. listopadu a Durbánek už těžko unáší tíhu kvetení

Nicméně má ještě dobrých 10 dní. Při tomhle počasí, se ale bojím plísní, a proto jsem už dvakrát aplikoval FS. Holka půjde do konce týdne ven. Jen by to chtělo jeden den hezky, nevím jak velký vliv může mít déšť na výsledný produkt. Nevím jestli ztratí něco na potenci. ???

btw Jedna palice šla dolu, už není co do pusy Bude to dobrý kouření

Old Post 03-10-2006 v 21:02 PM
Host
Host

Příspěvek č. 60

citace:
Původní příspěvek od Claune
Tak je 2. listopadu a Durbánek už těžko unáší tíhu kvetení

Cheche Claune, nepředbíhej a nestraš - ještě není 2. listopadu probůh (je 3.října) . Pak smažu Barvy Durbanu jsou nádherný...

Old Post 03-10-2006 v 21:28 PM
Host
Host

Příspěvek č. 61

Hehe

Old Post 03-10-2006 v 21:42 PM
Host
Host

8.10. 2006 sklizeň Durbanu n.1 Příspěvek č. 62

Durbánek popraven Odhadem toho bude tak 80g suchýho.
Objevil jsem plíseň, ale ve velmi malém rozsahu, tak že jsem neváhal a vraždil Co se týče tohodle modelu, doporučuji. Výborná odrůda pro naše podmínky. Chce ale víc slunce, což jsem mu příliš neumožnil. Pokud má dostatek světla bude to velká mrcha Nevoní silně jako indoor odrůdy, ale to může být naopak výhodou (balkón, sousedi...).

1. Palička
2. Aleee copak mi to zbylo na prstech?
3. Celkem

Old Post 08-10-2006 v 11:44 AM
Host
Host

8.10. 2006 GWS Příspěvek č. 63

Žralok byl přemístěn opět za okno, začátkem týdne má být hezky tak, že jeho ukrytí nebude dlouhé Málá mrška, ale vypadá to moc pěkně tyhlety čutkyzadvěpade

Zatím.

Old Post 08-10-2006 v 11:52 AM
Host
Host

Loučí se rok 2006 Příspěvek č. 64

Zdravím.
Tak že posílám pár fotek co jsem ještě našel, abych tento tread mohl s dobrým svědomím opustit.
Letošním pozitivem byla absence zlodějů. Vyzkoušel jsem si pár modýlků, trochu zakouřil, hodnotím tenhle rok kladně
Sice co do množství nic závratného (asi 5 plných standartních zavařovacích sklenic), ale potěšilo, ano potěšilo, protože už je to všechno "skoro" pryč.

Durban Poison (nirvana seeds)
Tenhle model můžu jen doporučit, pokud mu dáte pořádně slunce, nebudete vědět co s tím hulením pak dělat Roste jako z vody.
Co se týče hulení, řekl bych standart, ale slabej to není, to zase né Poklidnej kouř do pohody, když se to přežene tak trošku stone.

Power Plant (řízek)
Moc dobrý kouření, kouříte, kouříte a najednou ani nevíte, že ještě kouříte Při malým množství se na něm dá solidně fungovat a takový dva prásky na pár piv, tě probuděj k životu U nás dokvete jen tak tak.

Žralok (řízek)
Taky fajn, ale PP je větší zabiják. Najíždí dlouho, už mi nakopal pěkně prdel Prostě model co se taky vyplatí pěstovat. O dokvétání to samé co PP. Prostě indoory to většinou úplně nestihnou, ale i tak to za to stojí

S tím to se s Vámi loučím a děkuji za letošní podporu. Do roku 2007 budu doufám již vybaven použitelným fotoaparátem, jelikož letošní fotky stáli opravdu...no víte za co...

*

Old Post 04-01-2007 v 21:49 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:58 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás