Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
potřeboval bych adresu kde sou nějaké pěkné fajky...čilamy atd to nee...skleněnky taky moc nee...dřevěná ruční kvalitní práce....nevíte nějakou adresu?
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Tady na jižní Moravě se hulí převážně z fajek všeho druhu.
Já mám kovovu skládací šluknu, ke který mám spíš citový pouto, proptože mě provází už několik let.
Nedávno sem pořídil menší keramický bong a nemůžu si ho vynachválit!
Zkusil sem i kýbl a byl to fakt mazec, ale ztrácí to trošku kouzlo poklidnýho pokuřování a pohody.
It's time for some tea! Make tea not war!
Tak pravil pan Časnačaj.
Prisla byda na nuzaka je leden a zasoby dosly tak ted jenom ze skla a spek je vic nez vikendova zalezitost... naky experimenty ale nejsou spatny. kamos udelal supr dymku z bambusu primontoval kovovej kotel z bongu.. kdyz to drzis tak je tak dlouha ze si to sam skoro nezapalis.... nejlepsi to protahne radne plice... zaslu obrazek az to Bozi dilo vyfotim.
no mi vacsinou hulime cez fajku, alebo kacku (kybl). ja mam svoju fajku uz asi 6 mesiacov a som si ju zamiloval, nikdy sa neviem dockat kedy ju uz mozem vycistit, velmi rad sa s nou hram, velmi rad ju cistim, a nedam na nu dopustit
Panove už ste nekdy měli takovou krizi že ste neměli z čeho hulit tak se snažíte cokoliv vymysle? JA jo a ne jednou, hulil sem tak třeba z jabka, rohliku nebo flechovky na kolu, no a asi toho bylo vic ale přece nemužete po me chtit abych si to pamatoval
Ja sem ted nedavno hulil pres vysocinu! Melo to vazne mazanou chut ale pak se nedala zrat aspon myslim moc si to nepamatuju stejne padla... V galerii mam i nejake fotecky
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
no jedine cez vonde bongo... ukazem za tyzden foto mojho bonga ktore mam doma pod stolom a vzdy ked ma fotrofci poslu ucit sa tak si f izbe pustim marleyho dam si 2-3 tlste nalozenia a som f pici nehorazne.... necem kazit radost z jointov ale su na hovno lebo sa plytva makakom nema to taku sajbu jak z vodneho (fakt to skuste je to omnoho efektivnejsie) a nenafajci sa z toho tolko ludi jak keby ste do davali cez vodne...mier