Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Srdce mi to drásá, ale jsem nucen ukončit projekt a zkosit. V důsledku mé ledabylosti (nevyměnováním roztoku( idkyž peroxid jsem dával), ponecháním uschlých listů pod kytkama, necirkulaci vzduchu v noci) jsem narazil na problém plesnivění palic. jsem u toho každý víkend, takže ani není čas na nějaký ošetřování. po celkem 50 dnech světla na 12/12 jsem je zkrouhnul. klasika. palice u světla zralý, paličky pod listama ještě s množstvím bělavých chlupů.
Srdce mi to drásá, ale jsem nucen ukončit projekt a zkosit. V důsledku mé ledabylosti (nevyměnováním roztoku( idkyž peroxid jsem dával), ponecháním uschlých listů pod kytkama, necirkulaci vzduchu v noci) jsem narazil na problém plesnivění palic. jsem u toho každý víkend, takže ani není čas na nějaký ošetřování. po celkem 50 dnech světla na 12/12 jsem je zkrouhnul. klasika. palice u světla zralý, paličky pod listama ještě s množstvím bělavých chlupů.
paraada i tak Carpy-taky uvazuju o temto systemku-vypada to vice-mene ne az tak moc slozite a kytkam to ocividne svedci-kolik litru zivneho roztoku tam ponechavas na cirkulaci?
Točí se tam přibližně 20 - 25 litrů roztoku a každý týden dolévám asi 10 litrů.Rezervoár by mohl být větší. Jinak vše o tomto systémku mám od Kwetoně, který doporučil i nějaké ty součástky. Takže tak.
Přesně tak, dolévám stále. Aby to pro kytky nebyl při i přepínání na jiný složení hnojiv takový šok, tak stále dolévám. Potřebná koncetrace se tím změní hoooodně plynule. Spoléhám na pár mililitrů H2O2 :-) Což, si určitě někdo píchne, se mi moc nevyplatilo
Abychom ukončili tento projekt tak výsledkem bylo 160 g použitelnýho materiálu +-5 g . nic drastického, vím kde byla chyba - poučení na další kolo zní " Lépe se starati o čistotu ve skříní jest známka úspěchu :-) " za druhé - přítahový větrák vlevo dole přímo foukal na kytky, který v důledku toho moc nerostly - na fotkách je zcela patrná malá výška kytek nalevo a velká napravo. Použiju nákou desku 10 * 10 cm za větrák. Koeficient 0,6 .
Díky za ohlasy, máme tu další kolo...
Podmínky naprosto stejný jako v minulým kole, hnojiva, systémek...jenom řezy...thanks Mr Dude. Jsou to C-4 ale nic moc o nich nevim.
Na fotkách níže jsou řezy přesně týden starý ( 18/6)..potenciál zdá se býti vysoký, jenom nevim proč ta mrška vlevo neroste :-(
Mno a protože wattů není nidky dost, rozhodl sem se že opráším z půdy starý dobrý kalfasy a předělal je na aero. Tady na foru zdá se to jako velká moda poslední dobou. ;-) Takže..jedna tryska, hadice od čerpadla z 40 litorvého hrnce do lavoru. Na něm je položený vyřízlý kolo z tvrdého plastu. od lavoru je utěsněno těsnící gumou kterou všichni známe jako izolaci do oken.
Původně tam byly trysky 2, ale jedna bohatě stačí...čerpadlo Atman 400 l/h . Na fotce je vidět netkaná textilie která eliminuje hluk narážejících kapek na minimum.
Světlo 150 W Son t pia plus, odtah kovový Sunon 150 m3//h
Kytky taky týden starý, taky C-4, taky AH, taky p H do 5,5.
Ty kalfasy už něco pamatujou..původně hlina, pak bublák, ted aero.. vždy posloužili :-) místa na kořeny v modrým lavoru kytičky moc nemají, bude jim muset postačit zhruba 12 cm.
Po pár letech jsem oprášil prach u ventilátorů, cooltuby dalšího potřebného vybavení, nakoupil opět staré dobré 65 l kaflasy a sešrouboval skřín 60 x 85 x 180 cm a dal se do díla.
Tak jsme ve finále. podtrženo, sčítání probíhá. celkově mě hodne Northern lights překvapila. hrozně se vytáhla po přepnutí na květ. vytáhlé palice se opíraly o boky skříní...na další kolo zkusím jinou genetiku.